- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: ανατολικοί και δυτικοί πλανήτες
-
10-01-2009, 03:48 PM #1
ανατολικοί και δυτικοί πλανήτες
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά,
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιοι είναι οι ανατολικοί και ποιοι οι δυτικοί πλανήτες σε ένα γενέθλιο ωρόσκοπιο? Κάπου βρήκα οτι ανατολικοί είναι οι πλανήτες που ανατέλλουν πριν τον ήλιο αλλά δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό. Φερειπείν εγώ έχω ήλιο στους ιχθύες στον πρώτο οίκο ποιοι θα είναι οι ανατολικοί πλανήτες μου?
-
10-01-2009, 04:02 PM #2
Re: ανατολικοί και δυτικοί πλανήτες
Ανατολικός πλανητης ειναι αυτος που ανατελλει πριν τον Ηλιο. Θα υποθεσεις οτι η μοιρα του Ηλιου σου ειναι η μοιρα του Ωροσκόπου σου. Οι πλανητες που θα ειναι πάνω απο τον οριζοντα λέγονται ανατολικοι (oriental), ενω οι υπόλοιποι δυτικοι (occidental). Αυτο ειναι χρησιμο περισσότερο ομως στην Ωριαια Αστρολογία ή για την ευρεση του κυβερνητη του Ωροσκοπιου, οπου γινεται χρήση βαθμολόγησης των πλανητων και της τοποθετησης τους.
-
10-01-2009, 04:15 PM #3
΄
για να καταλάβω όσοι είναι πάνω απο τον άξονα 1-7 οίκου είναι οι ανατολικοί ή τον άξονα 10-4?
-
10-01-2009, 04:22 PM #4
1-7ου αν περιστρεψεις τον χαρτη ετσι ωστε ο Ηλιος να βρεθει στον asc.
-
10-01-2009, 04:30 PM #5
Χίλια ευχαριστώ black moon!
-
10-01-2009, 05:09 PM #6
και τι ρόλο έχει στην ερμηνεία αν ο πλανήτης είναι ανατολοκός ή δυτικός στο χάρτη
-
16-01-2009, 03:23 PM #7
Αγαπητη girl
η ανευρεση για το αν ενας πλανητης βρεθει ανατολικα ή δυτικα του Ηλιου , ειναι κυριως θεμα που αφορα την Ωριαια Αστρολογια. Η βαθμολογιση των πλανητων , επηρεαζεται απο το αν οι πλανητες θα ειναι δυτικοι ή ανατολικοι του Ηλιου. Μερικοι πλανητες βαθμολογουνται αρνητικα απο εξαιτιας της θεσης τους πριν ή μετα τον Ηλιο και το αντιστροφο.
με εκτιμηση
Cancerian
-
16-01-2009, 07:16 PM #8
Και στο γενέθλιο έχει σημασία το πού είναι τοποθετημένοι και κατά τους άξονες Βορρά - Νότου και Ανατολής - Δύσης :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-01-2009, 07:26 PM #9
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.