s
Τί "παίζει" με την ταρώ;; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 43
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Τί "παίζει" με την ταρώ;;

Quote Originally Posted by starfish
    ... μπαινεις σ ενα 'συμπαν' που ολα περιστρεφονται γυρω απο τις επιθυμιες σου και την αναγκη να δεις στις απαντησεις την πραγματωση αυτων των επιθυμιων. ... Εχοντας δικη σου τραπουλα, γινεσαι ερμαιο των φοβων και των επιθυμιων σου, και αντικειμενο χρησης των φιλων σου.
    .... θα ελεγα οτι οποιος θελει να την χρησιμοποιησει να ειναι σιγουρος οτι δεν εθιζεται/εξαρταται ευκολα, και να εχει υπ οψιν του και το κοστος στις σχεσεις του. Αυτα!!:weird:

Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνη.
    Και την θεση σου αυτή την επεκτείνω για ολες τις μεθόδους ,καφες,χαρτια κτλ.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Συμφωνώ και με την Starfish & τη Roadrunner!

Ας μην ξεχνάμε ότι το "ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ".

Αν " κολλησεις" με αυτα και κυριως την μεγαλη Αρκανα, μπαινεις σ ενα 'συμπαν' που ολα περιστρεφονται γυρω απο τις επιθυμιες σου και την αναγκη να δεις στις απαντησεις την πραγματωση αυτων των επιθυμιων. Πρακτικα σημαινει να ριχνεις και να ξαναριχνεις θετοντας την ιδια ερωτηση μεχρι να "πετυχεις" την απαντηση που επιθυμεις ή να επιβεβαιωνεις την απαντηση που παιρνεις. Εχοντας δικη σου τραπουλα, γινεσαι ερμαιο των φοβων και των επιθυμιων σου, και αντικειμενο χρησης των φιλων σου.
    .

Θα συμφωνησω κι εγω με αυτη την τοποθετηση!!
    Η ενασχοληση αυτη με κουρασε και στο τελος με φοβησε, οπως φοβησε
    και τους γνωστους μου (ημουν αρκετα καλη, πιστευω).
    Ξυπνησα ενα πρωι και πεταξα ο,τι σχετικο!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by starfish
    Αν " κολλησεις" με αυτα και κυριως την μεγαλη Αρκανα, μπαινεις σ ενα 'συμπαν' που ολα περιστρεφονται γυρω απο τις επιθυμιες σου και την αναγκη να δεις στις απαντησεις την πραγματωση αυτων των επιθυμιων. Πρακτικα σημαινει να ριχνεις και να ξαναριχνεις θετοντας την ιδια ερωτηση μεχρι να "πετυχεις" την απαντηση που επιθυμεις ή να επιβεβαιωνεις την απαντηση που παιρνεις. Εχοντας δικη σου τραπουλα, γινεσαι ερμαιο των φοβων και των επιθυμιων σου, και αντικειμενο χρησης των φιλων σου.
    Αν ασχολειται με τα ταρω φιλικο σου ατομο, μπορεις καλλιστα να φτασεις στο σημειο να το αναζητας μονο και μονο για να σου τα ριξει [και ξαναριξει και ξαναριξει...]
    Αν υπαρχει η προδιαθεση η κατασταση φτανει στο σημειο να απαιτειται ψυχιατρος...και το λεω σοβαροτατα.
    Υπάρχουν λοιπόν κάποια όρια σε όλο αυτό;; Προβληματίστηκα ιδιαίτερα η αλήθεια είναι... :unsure: Πάντως, όντως, όταν κάνεις την αρχή θες συνέχεια να το ψάχνεις. Δεν ξέρω αν επιδιώκουμε τους ευσεβείς μας πόθους, πάντως θέλει τρομερή δύναμη για να μην επηρεαστείς από κάτι αρνητικό που ισως προκύψει. Πιστεύω η φράση-κλειδί είναι τα όρια, πού βρίσκονται τα όρια.

Όνομα:
    Φωτεινή

Ναι,συμφωνώ ειναι θεμα οριων.Κι ο ανθρωπος,ως απληστο ον,θέλει παντα να κατακτα το αγνωστο(μέσα σε αυτο και το τι μελλει γενεσθαι)!
    Πρεπει ομως να αναρωτηθούμε.Αν επρεπε να γνωριζουμε ολοι το μέλλον μας,δεν θα είχαμε μια ακομα αίσθηση (εκτος των 5 που ηδη εχουμε)που να μας δινει αυτη την δυνατοτητα;;
    Αφου δεν την εχουμε οι περισσοτεροι,μηπως ειναι μια γνώση που αντι να μας κανει καλο,κανει το αντίθετο;
    Μηπως αντιτιθεται στην ελευθερια της βούλησης που υπερασπιζομαστε ολοι μας με πάθος; :blink1:
    Αποψεις-αποψε!
    Η αποψη μου γενικα,ειναι οτι η αγνοια στην προκειμένη περιπτωση,ειναι πραγματι ευτυχια!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαιρη

'Ενα έχω να δηλώσω!!! Σε μια έκθεση βιβλίου, αγόρασα κάποτε ΤΑΡΩ. Το βράδυ γυρνόντας σπίτι έκατσα λίγο και της έριξα μια ματιά.Δεν έριξα τα χαρτιά δηλαδή, απλά ξεφύλισα το βιβλιαράκι που είχε και κράτησα τις κάρτες. Το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ......διαβόλια και μην γελάτε καθόλου!!! Δεν ήταν ούτε ιδέα μου, ούτε φοβόμουν. Το πρωί την έστειλα κατευθείαν στα σκουπίδια!!!!
    Δεν ξέρω πως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός. Αλλα απο τότε....μακριά και αγαπημένοι με την ΤΑΡΩ!!!
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    .

Θα συμφωνησω κι εγω με αυτη την τοποθετηση!!
    Η ενασχοληση αυτη με κουρασε και στο τελος με φοβησε, οπως φοβησε
    και τους γνωστους μου (ημουν αρκετα καλη, πιστευω).
    Ξυπνησα ενα πρωι και πεταξα ο,τι σχετικο!!!

AGGELIKI ti enois se fobise? prosopika den ksero na rixno taro alla 2-3 fores mou ta exoun pi.

Όνομα:
    Κωστής

ilav στο myhoroscope γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Παιδιά, και γώ έχω πάρει την Deste αλλά δεν κατάλαβα και πολύ.Στην αρχή προσπάθησα αλλά είχα πάντα την αμφιβολία αν έδινα την σωστή ερμηνεία.Δεν ξέρω άν είναι καλύτερα να έχεις ταρώ ή απλά χαρτια.Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είναι το να έχεις δική σου τράπουλα είναι σαφώς καλύτερο απο το να παίρνεις στα 090 ή να τρέχεις στις καφετζούδες.Οχι ότι δεν υπάρχουν χαρισματικά άτομα.Αλλα αξίζει τον κόπο τόσο χρήμα?Σίγουρα το να έχεις μια δική σου τράπουλα δεν παυει να είναι αρχικά εθιστικό αλλα μπορείς να το ελέγχεις καλύτερα.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by roadrunner
    Πρεπει ομως να αναρωτηθούμε.Αν επρεπε να γνωριζουμε ολοι το μέλλον μας,δεν θα είχαμε μια ακομα αίσθηση (εκτος των 5 που ηδη εχουμε)που να μας δινει αυτη την δυνατοτητα;;
    Αφου δεν την εχουμε οι περισσοτεροι,μηπως ειναι μια γνώση που αντι να μας κανει καλο,κανει το αντίθετο;
    Μηπως αντιτιθεται στην ελευθερια της βούλησης που υπερασπιζομαστε ολοι μας με πάθος; :blink1:
    Αποψεις-αποψε!
    Η αποψη μου γενικα,ειναι οτι η αγνοια στην προκειμένη περιπτωση,ειναι πραγματι ευτυχια!
    Ναι όντως η απορία είναι εύλογη... αφού μας χαλάει, γιατί ασχολούμαστε;;; :unsure: :toung: Πάντως, μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην έχουμε αυτήν την κάποια αίσθηση (να την πω προσόν;; χμμμ δεν ξέρω!), όλοι ωστόσο διψάμε να μάθουμε! Έστω και λίγο. Ακόμα κι όταν δεν επιζητούμε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, δεν παύει να έχουμε προσδοκίες για οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Κι αυτό ίσως να είναι ένας προπομπός γι' αυτό που θα συμβεί. Ίσως!

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)