- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 28
Thread: Τάσεις αυτοκαταστροφής
-
06-01-2009, 02:13 AM #1
Τάσεις αυτοκαταστροφής
Ποιες είναι οι όψεις σε έναν γεννέθλιο χάρτη μου μας δείχνουν τις τάσεις αυτοκαταστροφής ενός ατόμου;
Κάπου άκουσα/διάβασα (δεν θυμάμαι) ότι σημαντικός παράγοντας είναι η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα.
Τί λέτε;Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
-
06-01-2009, 06:01 PM #2
-
06-01-2009, 06:08 PM #3
Re: Τάσεις αυτοκαταστροφής
Βασικά καμιά όψη απο μόνη της δεν μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Επιπλέον η αντιθεση ηλιου πλουτωνα κάνει καποιον γοητευτικό, αυταρχικό ίσως αλλά δεν νομιζω αυτοκαστροφικό
Για να υπάρξουν τέτοιες τάσεις θα έπρεπε κατα την αποψη μου να εχουμε ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα ίσως και τον Πλουτωνα για θέματα εμμονής και προσωπικούς πλανήτες όπως η σελήνη για παράδειγμα. Και πάλι όμως θα επρεπε όλος ο χάρτης να στηρίζει αυτή την τάση και επιπλέον και το άτομο να μην θέλει να "σωθεί"και το περιβάλλον του να το επηρεάσει αρνητικά. Αρα δεν θα ηταν καθόλου σωστο να ξεχωρίσουμε συγκεκριμένες όψεις, καθώς είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-01-2009, 07:16 PM #4
Δεν έχω ιδέα(!), απλά μου το είπαν, και γι' αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ την ερώτηση! Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με αυτή την ερμηνεία για τη συγκεκριμένη όψη. Λογικότερη μου φαίνεται η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε ένα τέτοιο ζήτημα με τα απειροελάχιστα που γνωρίζω μέχρι στιγμής περί αστρολογίας. (πού θα μου πάει όμως, θα μάθω!)
Roadrunner, θενκς :bigsmile: (θα επανέλθω για σχόλιαΨυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
-
06-01-2009, 07:26 PM #5
....και ακομα και αν θεωρησουμε οτι η αντιθεση ηλιου-πλουτωνα ,μπορει να φερει καποιο ειδος αυτοκαταστροφης,μιας και μπορει να ωθησει το ατομο σε ακραιες αντιδρασεις(αν συνηγορει και ο υπολοιπος χαρτης) ,δεν πρεπει να ξεχναμε τις αναγεννητικες ιδιοτητες του καθως και τα μεγαλα αποθεματα ενεργειας που παρεχει ωστε το ατομο να οδηγηθει σε καθολικη μεταμορφωση του.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
07-01-2009, 02:24 AM #6
Κράτησα αυτή την παράγραφο εστιάζοντας στους πλανήτες που αναφέρεις. Κοίταξα λοιπόν τον χάρτη ο οποίος ήταν η αφορμή για τον προβληματισμό μου περί αυτοκαταστροφής και εντόπισα τα εξής. Έχουμε τον Ποσειδώνα στη μέση ο οποίος έχει:
Εξάγωνα με Πλούτωνα και Σελήνη
Τετράγωνα με Ερμή και Κρόνο
Τρίγωνα με Ήλιο και ¶ρη
Επειδή κάποιες φορές οι ανοχές είναι και κοντά στις 4 μοίρες (και λιγότερες κάποιες φορές) δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο μεσοδιάστημα των ζευγών πλανητών που ανέφερα πιο πάνω.Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
-
07-01-2009, 02:40 AM #7
Καλησπερα!
Εγω παλι εχω αλλη απορια, γιατι θεωρειτε τον Ποσειδωνα αυτοκαταστροφικο περισσοτερο απο οτι τον πλουτωνα ειδικα οταν γνωριζουμε πως ο κατεξοχην καταστροφικος κ αυτοκαταστροφικος πλανητης ειναι ο Πλουτωνας?
-
07-01-2009, 02:53 AM #8
Μηπως επειδή στον κυκεώνα που μπορει να σε ρίξει ο Ποσειδώνας δεν εχεις την δυναμη να διακρίνεις καθαρα, ώστε να ξερεις τι πρεπει να κανεις για να ξεφύγεις? Ενώ ο Πλουτωνας ναι μεν καταστρέφει, αλλά για αναδομήσει κατι πιο "φρεσκο και καθαρό"?
-
07-01-2009, 03:02 AM #9
Πράγματι ο Πλούτωνας θεωρείται πλανήτης της καταστροφής και της αυτοκαταστροφής αλλά παράλληλα και της αναγέννησης. Ο Ποσειδώνας πάλι έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με "παιχνίδια του μυαλού" και αναφέρομαι στην αρνητική του μορφή. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών, προσκόλληση σε κακίες συνήθειες όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά συναντάται σε άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των ιχθίων.
Υ.Γ. Μπορεί να γράφω κι ασυναρτησίες... Πείτε μουΨυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
-
07-01-2009, 03:21 AM #10
Οχι δεν λές ασυναρτησίες, μονο που εξαρταται τι θες να πείς με το "παιχνίδια του μυαλου". Οι εμμονες πχ μπορει να φανουν απο καποιες όψεις με Πλούτωνα, ενω μια ουτοπική κατασταση που πλάθουμε στο μυαλό μας, απο κάποιες όψεις με Ποσειδώνα. Επισης δεν νομίζω να ισχύει το σε άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των ιχθείων. Ειναι πολύ γενικευμένο. Θα ηταν πιο σωστο να πουμε "σε καποια ατομα με δυσαρμονικές όψεις του Κυβερνήτη των Ιχθείων ή με εντονο Ποσειδώνιο στοιχείο"...κατι τετοιο τελος πάντων!!!! Οχι να βγαλουμε κι ολα τα ψαρακιαα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.