s
Τάσεις αυτοκαταστροφής
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
    Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Τάσεις αυτοκαταστροφής

Ποιες είναι οι όψεις σε έναν γεννέθλιο χάρτη μου μας δείχνουν τις τάσεις αυτοκαταστροφής ενός ατόμου;

Κάπου άκουσα/διάβασα (δεν θυμάμαι) ότι σημαντικός παράγοντας είναι η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα.

Τί λέτε;
    Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
    ----------------
    Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
    Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    cancerian

Re: Τάσεις αυτοκαταστροφής

Quote Originally Posted by nora View Post
    Ποιες είναι οι όψεις σε έναν γεννέθλιο χάρτη μου μας δείχνουν τις τάσεις αυτοκαταστροφής ενός ατόμου;

Κάπου άκουσα/διάβασα (δεν θυμάμαι) ότι σημαντικός παράγοντας είναι η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα.

Τί λέτε;
    Aγαπητη nora

γιατι να ειναι σημαντικος παραγοντας στην αυτοκαταστροφη η αντιθεση Ηλιου-Πλουτωνα ? Θα ηθελα να μου το εξηγησεις αν μπορεις ..

με εκτιμηση
    CANCERIAN

Όνομα:
    Φωτεινή

Βασικά καμιά όψη απο μόνη της δεν μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές τάσεις. Επιπλέον η αντιθεση ηλιου πλουτωνα κάνει καποιον γοητευτικό, αυταρχικό ίσως αλλά δεν νομιζω αυτοκαστροφικό

Για να υπάρξουν τέτοιες τάσεις θα έπρεπε κατα την αποψη μου να εχουμε ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα ίσως και τον Πλουτωνα για θέματα εμμονής και προσωπικούς πλανήτες όπως η σελήνη για παράδειγμα. Και πάλι όμως θα επρεπε όλος ο χάρτης να στηρίζει αυτή την τάση και επιπλέον και το άτομο να μην θέλει να "σωθεί"και το περιβάλλον του να το επηρεάσει αρνητικά. Αρα δεν θα ηταν καθόλου σωστο να ξεχωρίσουμε συγκεκριμένες όψεις, καθώς είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aγαπητη nora

γιατι να ειναι σημαντικος παραγοντας στην αυτοκαταστροφη η αντιθεση Ηλιου-Πλουτωνα ? Θα ηθελα να μου το εξηγησεις αν μπορεις ..

με εκτιμηση
    CANCERIAN
    Δεν έχω ιδέα(!), απλά μου το είπαν, και γι' αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ την ερώτηση! Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με αυτή την ερμηνεία για τη συγκεκριμένη όψη. Λογικότερη μου φαίνεται η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε ένα τέτοιο ζήτημα με τα απειροελάχιστα που γνωρίζω μέχρι στιγμής περί αστρολογίας. (πού θα μου πάει όμως, θα μάθω!)

Roadrunner, θενκς :bigsmile: (θα επανέλθω για σχόλια
    ----------------
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    Γιάννα

....και ακομα και αν θεωρησουμε οτι η αντιθεση ηλιου-πλουτωνα ,μπορει να φερει καποιο ειδος αυτοκαταστροφης,μιας και μπορει να ωθησει το ατομο σε ακραιες αντιδρασεις(αν συνηγορει και ο υπολοιπος χαρτης) ,δεν πρεπει να ξεχναμε τις αναγεννητικες ιδιοτητες του καθως και τα μεγαλα αποθεματα ενεργειας που παρεχει ωστε το ατομο να οδηγηθει σε καθολικη μεταμορφωση του.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Για να υπάρξουν τέτοιες τάσεις θα έπρεπε κατα την αποψη μου να εχουμε ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα ίσως και τον Πλουτωνα για θέματα εμμονής και προσωπικούς πλανήτες όπως η σελήνη για παράδειγμα. Και πάλι όμως θα επρεπε όλος ο χάρτης να στηρίζει αυτή την τάση και επιπλέον και το άτομο να μην θέλει να "σωθεί"και το περιβάλλον του να το επηρεάσει αρνητικά. Αρα δεν θα ηταν καθόλου σωστο να ξεχωρίσουμε συγκεκριμένες όψεις, καθώς είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα.:bigsmile:
    Κράτησα αυτή την παράγραφο εστιάζοντας στους πλανήτες που αναφέρεις. Κοίταξα λοιπόν τον χάρτη ο οποίος ήταν η αφορμή για τον προβληματισμό μου περί αυτοκαταστροφής και εντόπισα τα εξής. Έχουμε τον Ποσειδώνα στη μέση ο οποίος έχει:
    Εξάγωνα με Πλούτωνα και Σελήνη
    Τετράγωνα με Ερμή και Κρόνο
    Τρίγωνα με Ήλιο και ¶ρη

Επειδή κάποιες φορές οι ανοχές είναι και κοντά στις 4 μοίρες (και λιγότερες κάποιες φορές) δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο μεσοδιάστημα των ζευγών πλανητών που ανέφερα πιο πάνω.
    ----------------
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπερα!
    Εγω παλι εχω αλλη απορια, γιατι θεωρειτε τον Ποσειδωνα αυτοκαταστροφικο περισσοτερο απο οτι τον πλουτωνα ειδικα οταν γνωριζουμε πως ο κατεξοχην καταστροφικος κ αυτοκαταστροφικος πλανητης ειναι ο Πλουτωνας?

Όνομα:
    Ράνια

Μηπως επειδή στον κυκεώνα που μπορει να σε ρίξει ο Ποσειδώνας δεν εχεις την δυναμη να διακρίνεις καθαρα, ώστε να ξερεις τι πρεπει να κανεις για να ξεφύγεις? Ενώ ο Πλουτωνας ναι μεν καταστρέφει, αλλά για αναδομήσει κατι πιο "φρεσκο και καθαρό"?

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Πράγματι ο Πλούτωνας θεωρείται πλανήτης της καταστροφής και της αυτοκαταστροφής αλλά παράλληλα και της αναγέννησης. Ο Ποσειδώνας πάλι έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με "παιχνίδια του μυαλού" και αναφέρομαι στην αρνητική του μορφή. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών, προσκόλληση σε κακίες συνήθειες όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά συναντάται σε άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των ιχθίων.

Υ.Γ. Μπορεί να γράφω κι ασυναρτησίες... Πείτε μου
    ----------------
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nora View Post
    Πράγματι ο Πλούτωνας θεωρείται πλανήτης της καταστροφής και της αυτοκαταστροφής αλλά παράλληλα και της αναγέννησης. Ο Ποσειδώνας πάλι έχω την εντύπωση πως έχει να κάνει με "παιχνίδια του μυαλού" και αναφέρομαι στην αρνητική του μορφή. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει πως το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών, προσκόλληση σε κακίες συνήθειες όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά συναντάται σε άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των ιχθίων.

Υ.Γ. Μπορεί να γράφω κι ασυναρτησίες... Πείτε μου
    Οχι δεν λές ασυναρτησίες, μονο που εξαρταται τι θες να πείς με το "παιχνίδια του μυαλου". Οι εμμονες πχ μπορει να φανουν απο καποιες όψεις με Πλούτωνα, ενω μια ουτοπική κατασταση που πλάθουμε στο μυαλό μας, απο κάποιες όψεις με Ποσειδώνα. Επισης δεν νομίζω να ισχύει το σε άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των ιχθείων. Ειναι πολύ γενικευμένο. Θα ηταν πιο σωστο να πουμε "σε καποια ατομα με δυσαρμονικές όψεις του Κυβερνήτη των Ιχθείων ή με εντονο Ποσειδώνιο στοιχείο"...κατι τετοιο τελος πάντων!!!! Οχι να βγαλουμε κι ολα τα ψαρακιαα

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)