s
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους,
    δεν θα προβώ σε πολλές εισαγωγικές σημειώσεις καθώς είμαι σίγουρη ότι όλοι καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα του θέματος...αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη για άμεση λήψη αιματος από μία κοπέλα που βρίσκεται στην εντατική με νεφρική και καρδιακή ανεπάρκεια...θα ήθελα να παρακαλέσω λοιπόν όποιον πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό μας να μην διστάσσει να το πράξει...

Η κοπέλα βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και ονομάζεται Ιωάννα Σταματοπούλου. Υπάρχει ανάγκη για αίμα ομάδας 0+, καθώς το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει έλλειψη, εφόσον πρόκειται για μία από τις σπανιότερες ομάδες. Το τηλέφωνο του κέντρου αιμοδοσίας Ευαγγελισμού είναι 210 7218685 και θα είναι ανοιχτό πρωινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., όσο συντομότερα βέβαια τόσο το καλύτερο...

Όσοι αποφασίσουν να σπεύσουν, θα πρέπει να έχουν υπόψην τους ότι δεν θα γίνουν δεκτοί αν έχουν χαμηλό αιματοκρίτη ή αν παίρνουν φάρμακα για χρόνιες παθήσεις (π.χ. για υπέρταση, θυροειδή κτλ.), επίσης δεν θα πρέπει να έχουν καταναλώσει αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα...επειδή κι εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για τις παραπάνω προϋποθέσεις ίσως θα ήταν καλύτερα να τηλεφωνήσουν στο κέντρο αιμοδοσίας για σαφέστερες πληροφορίες ή αν δεν μπορέσουν να επικοινωνίσουν ας ρωτήσουν κάποιον γνωστό τους γιατρό...το ίδιο θα κάνω κι εγώ...

Ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας και να είστε όλοι καλά...

Re: ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ελπίζω να βρέθηκε το αίμα που ζητάς. Οι Αιμοδοσίες ψάχνουν πανελλαδικά νομίζω αλλά αυτές τις ημέρες υπάρχει πρόβλημα. πρόβλημα υπάρχει γενικότερα και δεν θα ήταν κακό το site αυτό να ασχοληθεί με την εθελοντική Αιμοδοσία. το κάνουν στο δικό τους οι μοτοσυκλετιστές. στη διάθεση σου για πληροφορίες.

Η ανακοίνωση των γιατρών είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό αίμα και ενώ ήταν να της γίνει αιμοκάθαρση το Σάββατο, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης...αυτά τα νέα μέχρι στιγμής...

Αχ, καλό μου,

Οι γιατροί είναι αναγκασμένοι πολλές φορές να πάρουν αποστάσεις απο το ανθρωπιστικό πρόβλημα ή αν θέλεις το κοινωνικό ή και πολιτικό πρόβλημα. Αντικειμενικά δεν είναι δική τους δουλειά ή είναι δική τους δουλειά να λύνουν τα προβλήματα ως ένα σημείο. Ίσως και για να φανούν οι κακοδαιμονίες του ΕΣΥ ίσως και γιατί έχουν βαρεθεί να είναι οι μόνοι που νοιάζονται. πάντως το αίμα πρέπει να βρεθεί και δεν είναι απάντηση αυτή. η αιμοκάθαρση πρέπει να γίνει. σου γράφω απο Θεσσαλονίκη. Από την Τετάρτη που θα επιστρέψω στη δουλειά θα δω αν μπορώ να εξασφαλίσω κάποιες μονάδες επικοινωνόντας και με το Νοσοκομείο της φίλης σου. Γράψε μου το όνομα της. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να σταλεί αίμα στην Αθήνα αλλά θα το δω και αυτό. Σίγουρα η Αιμοδοσία του νοσοκομείου στο οποίο είναι η φίλη σου συνεργάζεται με περιφεριακές αιμοδοσίες και το πρόβλημα θα επιλυθεί. Η αιμοκάθαρση θα γίνει να είσαι σίγουρη, αλλιώς πρέπει να βγείτε στα κανάλια. το θέμα είναι πόσες μονάδες αίμα χρωστάει η φίλη σου...

Όνομα:
    Τονια

Μακάρι να πάνε όλα καλά, τι άλλο να σου πω κοπέλλα μου;;

Quote Originally Posted by CALCIDICA View Post
    Αχ, καλό μου,

Οι γιατροί είναι αναγκασμένοι πολλές φορές να πάρουν αποστάσεις απο το ανθρωπιστικό πρόβλημα ή αν θέλεις το κοινωνικό ή και πολιτικό πρόβλημα. Αντικειμενικά δεν είναι δική τους δουλειά ή είναι δική τους δουλειά να λύνουν τα προβλήματα ως ένα σημείο. Ίσως και για να φανούν οι κακοδαιμονίες του ΕΣΥ ίσως και γιατί έχουν βαρεθεί να είναι οι μόνοι που νοιάζονται. πάντως το αίμα πρέπει να βρεθεί και δεν είναι απάντηση αυτή. η αιμοκάθαρση πρέπει να γίνει. σου γράφω απο Θεσσαλονίκη. Από την Τετάρτη που θα επιστρέψω στη δουλειά θα δω αν μπορώ να εξασφαλίσω κάποιες μονάδες επικοινωνόντας και με το Νοσοκομείο της φίλης σου. Γράψε μου το όνομα της. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να σταλεί αίμα στην Αθήνα αλλά θα το δω και αυτό. Σίγουρα η Αιμοδοσία του νοσοκομείου στο οποίο είναι η φίλη σου συνεργάζεται με περιφεριακές αιμοδοσίες και το πρόβλημα θα επιλυθεί. Η αιμοκάθαρση θα γίνει να είσαι σίγουρη, αλλιώς πρέπει να βγείτε στα κανάλια. το θέμα είναι πόσες μονάδες αίμα χρωστάει η φίλη σου...

CALCIDICA, toniants σας ευχαριστώ πολύ...θέλω να πιστεύω ότι σήμερα κινητοποιήθηκαν ορισμένοι και ότι μέχρι κάποια ώρα αν και δεν είχαμε ιδιαίτερα καλά νέα έσπευσαν αρκετοί, και θα υπάρξει επάρκεια αίματος...πολλοί από εμάς τους άμεσα γνωστούς της είχαμε κανονίσει να πάνε άτομα δικά μας αν κι αυτό μερικές φορές είναι δύσκολο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχω γράψει στο αρχικό πόστ...

Το όνομα της κοπέλας είναι Ιωάννα Σταματοπούλου και όσες λεπτομέρειες χρειαστείς και δεν βρίσκονται στο εισαγωγικό πόστ, γράψε μου προσωπικό μήνυμα...από την άλλη θα μπαίνω ανά τακτά χρονικά διαστηματα, για να επικοινωνούμε αν μπορούμε...σε χιλιοευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σου...και ο καθένας μας ας κάνει ό,τι μπορεί...ελπίζω να σώσουμε την κατάσταση...να 'σαι καλά!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)