- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 23 of 23
Thread: πλανητες και τετραγωνα
-
04-01-2009, 11:35 PM #21
Re: πλανητες και τετραγωνα
δειμων σε ευχαριστω που ασχολεισαι...μπα..θετικεσ οψεισ δε βλεπω..ολο τετραγωνα εχουμε...οι σεληνεσ μασ πχ η δικη του στο ζυγο και η δικοι μου στον αιγοκαιρω..ο ηλιοσ του στον υδροχοο με το δικο μου στο σκορπιο..κατα τα αλλα η αφροδιτη του ειναι στον υδροχοο και η δικη μου στο τοξοτη σε συνοδο με τον ωροσκοπο μου τον ουρανο και τον ποσειδωνα μου,ο αρησ του στο καρκινο σε συνοδο με τον ωροσκοπο του ...το μονο ισωσ θετικο ειναι οτι ο διασ του ενοσ ο δικοσ μου στον αιγοκαιρω και ο δικοσ του στουσ διδυμουσ πεφτειστον 7ο οικο του αλλου
-
04-01-2009, 11:40 PM #22
ξεχασα να γραψω πως εμενα ο αρησ μου στο αιγοκαιρω εινα σε αντιθεση με το δικο του(εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το εξαιρετο μελοσ ερση που κατα καιρουσ σε αλλα ποστ εχει ερμηνευσει καποιες απο αυτες τισ οψεις).παρολα αυτα τα πραγματα μεταξυ μασ δοξασοι ο Θεοσ ειναι αρκετα καλα.θεωρουμε και οι 2 πωσ εχουμε πολυ καλη πνευματικη επικοινωνια
-
05-01-2009, 12:33 AM #23
Κοριτσακι μου σε ευχαριστω κ εγω κ να σου πω οτι η πνευματικη επικοινωνια εχει να κανει πιο πολυ με τον Ερμη αλλα κ τον 3ο οικο.
Τωρα ο Αρης σε αντιθεση με τον Αρη ειναι δυσκολη θεση που δειχνει ατομα αρκετα δραστηρια,αρκετα ενθουσιωδη, ατομα που μαζι θα τολμουν, θα ειναι παρορμητικοι κ γι αυτο τον λογο θα ερχονται συχνα πυκνα σε διαπληκτισμους. Πιθανον να βγαζουν αρκετο ανταγωνισμο κ εγωισμο κ να ειναι η του υψους η του βαθους, αλλοτε θα μπορουν να συνεργαζονται απολυτα κ αλλοτε θα μπορουν να συγκρουονται απολυτα.
Ειδικα εκεινος που εχει τον Αρη στον Καρκινο,θα βγαζει πολυ πιο ευκολα τον κακο του εαυτο αφου θα ειναι κ ποιο εσωστρεφης απο οτι ο Αρης του Αιγοκερου που θα ειναι περισσοτερος σκληρος κ πιο ελεγχομενος.
Οπως κ να εχει παντως ειναι μια εντονοτατη οψη για την σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου καθως δινει αρκετη ελξη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.