s
Τί "παίζει" με την ταρώ;;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 43
    Όνομα:
    Μαρία

Τί "παίζει" με την ταρώ;;

Καλημέρα σε όλους!
    Με αφορμή την ερώτηση της vickynaf2004 σχετικά με το που μπορεί να προμηθευτεί μια τράπουλα ταρώ, θα ήθελα να θέσω ένα ερωτηματάκι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Θεωρείτε πώς είναι κάπως "επικίνδυνη" η συγκεκριμένη ενασχόληση; Θα μπορούσε κάποιος "άσχετος" να ρίξει ταρώ ή χρειάζεται συγκεκριμένες γνώσεις;
    Τώρα τελευταία, ειδικά από τότε που βγήκαν οι μάγισσες της Σμύρνης, το όλο ζήτημα έχει εμπορευματοποιηθεί αρκετά. Προσωπικά "μπήκα στο τρυπάκι" να πάρω την συγκεκριμένη τράπουλα για να δω τί γίνεται ακριβώς, γιατί τόσος ντόρος τελικά. Το τί πιστεύω για τη συγκεκριμένη μάλλον θα το αφήσω για τον εαυτό μου, γιατί ίσως να θεωρηθεί διαφήμιση ή το αντίθετο.
    Ωστόσο, θα ήθελα να δω τί πιστεύετε και σεις γι' αυτό το ζήτημα!

Ευχαριστώ!!

Όνομα:
    Silia

Re: Τί "παίζει" με την ταρώ;;

Αγαπητό marouli,

δεν είναι σωστό να συγχέουμε την Deste με την Ταρώ..
    Καμία μα καμία σχέση δεν υπάρχει αναμεταξύ τους.

Όσον αφορά την απορία σου για το αν χρειάζονται συγκεκριμένες γνώσεις, έχω να απαντήσω πως, "ναι, χρειάζονται..". Επιπλέον όμως των γνώσεων απατείται διαίσθηση και εμπειρία πάνω στην τράπουλα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Πάντως (από προσωπική εμπειρία) η ενασχόληση με την Ταρώ, είναι μια άλλη, διαφορετική υπόθεση.

Αυτά..

may..

Όνομα:
    Μαρία

Αγαπητή May,
    η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Deste και της ταρώ. Έχει να κάνει με διαφορά στον τρόπο ριξίματος ή σε κάτι άλλο;

Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλημέρα.
    Συζητάτε για ένα θέμα το οποίο με έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό.Γενικά πιστεύω πως οι άνθρωποι ότι δεν γνωρίζουμε το αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία και φόβο.Πως μπορούμε να προβλέψουμε γεγονότα από μία ταρώ ή μία Deste?
    Ταρώ δεν έχω δει ποτέ, θεωρώ ότι απαιτείται γνώση...
    Την Deste τελευταία την αγόρασα και έχω κάνει τρεις ή τέσσερεις προσπάθειες να την ερμηνεύσω.Δύσκολο γιατί δεν ξέρω εαν αυτό που καταλαβαίνω είναι προϊόν διαίσθησης ή γνώσης των προσωπικών μου βιωμάτων και επιθυμιών.
    Σαν τελική διαπίστωση έχω να πω όμως ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να κυριεύεται από δεισιδεμονίες και φόβο.

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

Όνομα:
    Φωτεινή

Πιστευω οτι αυτο που ωθει τους ανθρωπους να θέλουν να μάθουν τα "μελλουμενα"ειναι ο φοβος για το αγνωστο ΄΄η ακομα και η αναγκη για να δικαιολογήσουν αυτα που τους συμβαινουν και δεν μπορουν να τα καταννοησουν,ΕΙΔΙΚΑ στις δυσκολες στιγμες τους -οποτε ψάχνουν για ένα στηριγμα .Βασικη προυποθεση ειναι να πιστευεις οτι πραγματι το μέλλον "διαβαζεται".

Συστηματα πρόβλεψης υπαρχουν πολλα(υπαρχει και σχετική ενοτητα)η αποψη μου ειναι οτι ΟΛΑ πρεπει να εφαρμόζονται απο ανθρώπους με την σχετική γνώση,με πολυ σεβασμο και κυριως απο ανθρώπους με ψυχικο ταλέντο.Τωρα το ποιος ειναι κάτοχος του ταλέντου αυτου ειναι σχετικο.(η προσωπικη μου αποψη είναι οτι τα ταρω,καφες και τα σχετικά ειναι ενα απλο μέσο συμβολισμού της ενεργειας του ατομου που ρωτα)

Φανταζομαι οτι αγοράζοντας σχετικο βιβλιο θα μαθεις το πως "ριχνουν"τα ταρω,αλλα τονιζω και πάλι οτι θεωρω οτι δεν πρεπει να γινεται καταχρηση τους και πρεπει να το αντιπετωπιζουμε με σοβαροτητα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Silia

Αγαπητό marouli ,

υπάρχουν πολλές διαφορετικές τράπουλες για προβλέψεις. Η κύρια διαφορά τους είναι στις παραστάσεις που απεικονίζουν και δευτερευόντως στον τρόπο "ανοίγματος", όπως λέγεται.

Πάντως κατά τη γνώμη μου, αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο με το οποίο, από όσο καταλαβαίνω, δεν είχες ποτέ καμιά σχέση, καλύτερα να αγοράσεις τη Deste (και όχι την Ταρώ), που είναι πραγματικά η πιο ακίνδυνη από όλες μαζί με την απλή τράπουλα. Σίγουρα η deste θα σου φανεί αρκετά πολύπλοκη στην αρχή, αλλά αξίζει τον κοπο, αρκεί να μην την παιδεύεις πολύ όσο θα ην μαθαίνεις!! 3-4 ανοίγματα και μετά στο κουτί της και ξανά την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα.

Αυτά για αρχή..

may..

Όνομα:
    Αντωνία

Κάποιος που ξέρει ταρώ, μου είχε πεί ότι λειτουργούν σαν βαμπίρ...σου τραβάνε ενέργεια, και κάτι τέτοια...ναι όντως έχω ακούσει ότι δεν παίζουν με τα ταρώ...καλύτερα μακρυά τους...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Μαρία

"Πάντως κατά τη γνώμη μου, αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο με το οποίο, από όσο καταλαβαίνω, δεν είχες ποτέ καμιά σχέση, καλύτερα να αγοράσεις τη Deste (και όχι την Ταρώ), που είναι πραγματικά η πιο ακίνδυνη από όλες μαζί με την απλή τράπουλα. Σίγουρα η deste θα σου φανεί αρκετά πολύπλοκη στην αρχή, αλλά αξίζει τον κοπο, αρκεί να μην την παιδεύεις πολύ όσο θα ην μαθαίνεις!! 3-4 ανοίγματα και μετά στο κουτί της και ξανά την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα. "

Αγαπητή May, ούσα περίεργη και επιρρεπής σε πειραματισμούς, αγόρασα την deste και η αλήθεια είναι ότι αρχικά μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκη, όχι βέβαια ότι τώρα δεν μου φαίνεται, αλλά αρχίζω σιγά σιγά να καταλαβαίνω κάποια πράγματα... με πολλή προσπάθεια! Όντως, δε θέλει και πολλά πολλά. Ίσως έχει δίκιο η sagimoon ότι τραβάνε ενέργεια... δεν ξέρω... :unsure: :unsure:

Πάντως όλα αυτά (προβλέψεις, ταρώ κ.λπ.) σίγουρα οφείλονται στο γεγονός ότι θέλουμε να μάθαίνουμε, αναζητούμε περισσότερα και δεν μας αρκούν τα βασικά. Συμφωνώ με την kmakri και την roadrunner. Φοβόμαστε το μέλλον και θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συμβεί. Βέβαια το θέμα που προκύπτει είναι αν είμαστε προετοιμασμένοι να μάθουμε αυτό που προβλέπεται, αν γίνεται και όποτε γίνεται. Θέλει ηρεμία, ψυχραιμία και λογική, χωρίς βέβαια να υπονομεύεται και η διαίσθηση.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by sagimoon
    Κάποιος που ξέρει ταρώ, μου είχε πεί ότι λειτουργούν σαν βαμπίρ...σου τραβάνε ενέργεια, και κάτι τέτοια...ναι όντως έχω ακούσει ότι δεν παίζουν με τα ταρώ...καλύτερα μακρυά τους...
    Να σας πω για την προσωπικη μου εμπειρια μεχρι πριν 13 χρονια...
    Αν " κολλησεις" με αυτα και κυριως την μεγαλη Αρκανα, μπαινεις σ ενα 'συμπαν' που ολα περιστρεφονται γυρω απο τις επιθυμιες σου και την αναγκη να δεις στις απαντησεις την πραγματωση αυτων των επιθυμιων. Πρακτικα σημαινει να ριχνεις και να ξαναριχνεις θετοντας την ιδια ερωτηση μεχρι να "πετυχεις" την απαντηση που επιθυμεις ή να επιβεβαιωνεις την απαντηση που παιρνεις. Εχοντας δικη σου τραπουλα, γινεσαι ερμαιο των φοβων και των επιθυμιων σου, και αντικειμενο χρησης των φιλων σου.
    Αν ασχολειται με τα ταρω φιλικο σου ατομο, μπορεις καλλιστα να φτασεις στο σημειο να το αναζητας μονο και μονο για να σου τα ριξει [και ξαναριξει και ξαναριξει...]
    Αν υπαρχει η προδιαθεση η κατασταση φτανει στο σημειο να απαιτειται ψυχιατρος...και το λεω σοβαροτατα.
    Τωρα, αν φταινε τα ιδια τα χαρτια ή η ψυχοπαθολογια του καθενος...
    Επειδη εχω περασει απο ολες τις φασεις, γλιτωνοντας ευτυχως τον ψυχιατρο και στην πορεια απο την λουμπα, θα ελεγα οτι οποιος θελει να την χρησιμοποιησει να ειναι σιγουρος οτι δεν εθιζεται/εξαρταται ευκολα, και να εχει υπ οψιν του και το κοστος στις σχεσεις του. Αυτα!!:weird:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ιουλία

Αυτό που ξέρω εγώ, και μου το είχε πει κάποτε - μια γιαγιά (γύρω στα 60) που ήξερε και από χαρτιά / ταρώ αλλά και καφέ - ήταν να αποφύγω τα ταρώ. Καλύτερα χαρτιά απλά, παρά ταρώ.

Αυτά τα λίγα έχω ακούσει!

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)