- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
Thread: πλανητες και τετραγωνα
-
03-01-2009, 09:31 PM #11
Re: πλανητες και τετραγωνα
Καλή χρονιά! Χμ πόσον καιρό είσαστε μαζί με το αγόρι σου?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
04-01-2009, 12:07 AM #12
Οταν ο Κρονος τετραγωνιζει τον Ηλιο του αλλου μελους τοτε υποθετουμε οτι του περιοριζει την αυτοεκφραση κριτικαροντας τον διαρκως με αποτελεσμα ο Ηλιος να γινεται λιγοτερο αυθορθητος.
Με τον Ερμη διμιουργουνται επικοινωνιακα προβληματα αφου ο Κρονος κ σε αυτην την περιπτωση κριτικαρει σε μεγαλο βαθμο τις αντιληψεις κ τις ιδεες του αλλου με αποτελεσμα να γινινται επιφυλακτικοι μεταξυ του κ να μην εκφραζονται οσο θα ηθελαν η θα επρεπε.
Το τετραγωνο με του Κρονου με τον Κρονο δειχνει οτι εχουν τελειως διαφερετικες εμπειριες μεταξυ τους κ αρκετες υποχρεωσεις κ τελος το τετραγωνο με τον Πλουτωνα φερνει σε συγκρουση τον ρεαλισμο του ενος με την υπογεια τακτικη του αλλου με αποτελεσμα να εχουν εντελως διαφορετικη οπτικη ως πορς το πως θα διαμορφωσουν την ζωη τους.
Τωρα η γνωμη μου ειναι ( το εχω πει κ αλλου, αλλα δεν θυμαμαι σε πιο ποστ) να δινεται περισσοτερη σημασια στις οψεις των εξωκρονιων με τους εσωτερικους, στους εξωκρονιους να δινεται περισσοτερη βαση στην οικοθεσια.
Οσο για την σταθεροτητα, πραγματικα απο τις οψεις με Κρονο φαινεται κ κυριως με την Αφροδιτη.
-
04-01-2009, 12:31 AM #13
Εκτός από τη σταθερότητα οι όψεις του Κρόνου μήπως δείχνουν τη μακροβιότητα της σχέσης αλλά και τυχόν διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι;
-
04-01-2009, 12:35 AM #14
-
04-01-2009, 02:20 AM #15
ευχαριστω που απαντησατε...για τη δικη μου σχεση οσον αφορα τη σταθεριτητα τι εχετε να πειτε?ο κρονοσ του στο λεων αν δε κανω λαθος κανει τριγωνο με την αφροδιτη μου στο τοξοτη και αντιθεση με τον αρη μου στον αιγοκαιρω.ενω ο κρονοσ μου στο σκορπιο κανει τετραγωνο με την αφροδιτη του στον υδροχοο και τριγωνο με τον αρη του στο καρκινο....
-
04-01-2009, 02:23 AM #16
δειμων ευχαριστω για το ενδιαφερον.κοντα στουσ 3 μηνεσ...
-
04-01-2009, 10:11 AM #17
Ελσακι μου νομιζω το αν καποιος δεχετε τον κρονο σαν σοβαροτητα,σταθεροτητα ή σαν καταπιεση σε μια συναστρια εχει να κανει με το υφος που δινει ο γεννεθλιος σε καθε ατομο χωριστα.
Για πχ αν ο ηλιος δεχετε μεγαλη επιρροη απο τον κρονο στον γεννεθλιο,οταν θα κανει συνοδο με τον κρονο του αλλου ποσο περισσοτερο πιεση θα νιωσει....?Ισως να βρησκετε και στο φυσικο περιβαλλον του....νομιζωΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
04-01-2009, 06:16 PM #18
Παρακαλώ Το ενδιαφέρον μου βασικά έγκειται στο ότι σε τόσο μικρό διάστημα δεν έχουν προφτάσει να εκδηλωθούν όλες οι ενέργειες του χάρτη σας, οι οποίες θεωρητικά τουλάχιστον είναι περιοριστικές. Εάν δεν υπάρχει «ροή» από κυριότερα σώματα (θετικές όψεις όπως τις περιέγραψε η Γιάννα μεταξύ Ήλιου - Σελήνης - Αφροδίτης - ¶ρη - Ερμη) τότε σύντομα θα περιοριστείτε και ίσως ξεσπάσουν τριβές ή προκύψει καταπίεση. Χρειάζεστε πολύ χώρο αμοιβαία.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
04-01-2009, 10:25 PM #19
-
04-01-2009, 10:40 PM #20
Εάν το γνωρίζουν μπορούν να το παλέψουν πέρα από τα θέλω και τα πρέπει, και ακόμα και με πολλές αρνητικές (ή δύσκολες) τάσεις μεταξύ τους θα καταφέρουν να κερδίσουν. Απλά.
Αν δεν θέλουν ή αν ζητάνε τα εύκολα, όχι.
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.