- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: αντιθεση κρονου ουρανου
-
03-01-2009, 05:13 PM #1
αντιθεση κρονου ουρανου
γεια σας.τωρα τελευταια ακουμε για την αντιθεση ουρανου-κρονου.στον προσωπικο μου χαρτη ο ουρανος διελαυνει πανω απο τον βορειο δεσμο μου στον
πρωτο οικο και ο κρονος επανω απο τον νοτιο δεσμο μου και το βερτεξ στον εβδομο οικο.τι να περιμενω απο αυτη την συγκρουση?
μεχρι στιγμης σαν καρκινακι ειχα την ευνοια του δια,τωρα που θα φυγει ομως?τι θα παθω?
-
03-01-2009, 07:13 PM #2
Re: αντιθεση κρονου ουρανου
Εχμ δεν θα έχεις την εύνοια του Δία! Αν την έχεις διαπιστώσει ή την έχεις βιώσει, καταλάβει σε αυτό το προηγούμενο διάστημα απλά τώρα δεν θα είναι εκεί για τα επόμενα 12 περίπου χρόνια. Θα είναι όμως κάπου αλλού, κοίταξε τον χάρτη σου σε ποιόν οίκο προχωράει για να τον περιμένεις ανάλογα. Γύρω-γύρω πάνε οι πλανήτες, μια εδώ μια εκεί, δεν χάνονται ποτέ από τη ζωή μας - είτε για καλό είτε για κακό
Αν δεν έχεις νοιώσει την παρουσία του, ή αν δεν την έχεις ξεχωρίσει, τότε και η απουσία του δεν θα σου κάνει καμμία απολύτως αίσθηση. Για τις διελεύσεις του δίπολου μην ψάχνεις τι συμβαίνει με τα σημεία-δεσμούς κλπ αλλά καλύτερα κοίταξε το γενικότερο ωροσκόπιό σου πώς θα επιδράσουν στους οίκους σου ο κάθε πλανήτης χωριστά και τις γενικές προβλέψεις του ζωδίου για να πάρεις μια ιδέα. Ο καλύτερος πληρέστερος και εγκυρότερος τρόπος φυσικά είναι η μελέτη μιας εξατομικευμένης ηλιακής επιστροφής, αλλά αυτό προφανώς ήδη το γνωρίζεις...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
03-01-2009, 08:30 PM #3
Kαλή χρονιά σε όλους και από μένα.Εμείς οι γεννημένοι '79-'80 έχουμε γενέθλιο κρόνο στον παρθένο και τώρα διελαύνει ο ουρανός απέναντι.Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την αρνητική ενέργεια?
-
03-01-2009, 09:03 PM #4
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
Δεν ξερω αν εχεις ηδη διαβασει τα παραπανω για να καταλαβεις αρχικα τι αντιπροσωπευουν οι δεσμοι της σεληνης στον δικο σου χαρτη.
Ο ουρανος στον πρωτο και σε συνοδο με τον ΒΔ θα σου φερει καταστασεις και γεγονοτα ξαφνικα που θα σε αναγκασουν να ανεξαρτητοποιηθεις απο σχεσεις που μεχρι τωρα ειχες επενδυσεις και που δεν πληρουσαν τις προδιαγραφες που επρεπε για εσενα.Αυτο θα γινει εφοσων χρησημοπιοησεις την γνωση και την σοβαροτητα που σου δινει ο κρονος απο τον 7 οικο ετσι ωστε να φτασεις στον σκοπο σου με λιγοτερες απωλιες...Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
03-01-2009, 09:06 PM #5
-
03-01-2009, 09:19 PM #6
3ος ουρανός και 9ος ο κρόνος
-
03-01-2009, 09:36 PM #7
Μπορει να χρειαστει να κανεις μια αναθεωρηση στις μεχρι τωρα φιλοσοφικες και θρησκευτικες πεποιθησεις σου.Μπορει να συνεχησεις σπουδες που για καποιο λογω ειχαν διακοπει...
Οπως καταλαβαινεις δεν χρειαζετε να καταστροφολογεις.Δες τι οψεις κανει ο κρονος στον γεννεθλιο,πιο οικο κυβερνα....και να θυμασαι οτι οι ανατροπες ειναι η αρχη της εξελιξηςΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
03-01-2009, 09:40 PM #8
Στην περίπτωση σας δεν είναι μόνον η αντίθεση Κρόνου Ουρανού. Περνάτε κι αυτό που αποκαλείται "γεννέθλια επιστροφή του Κρόνου", κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ηλικία περίπου των +/- 29. Ο διελαύνων Κρόνος συμπύπτει με τον γεννέθλιο φέρνοντας σημαντικά γεγονότα στη ζωή του ατόμου. Ήδη στο φόρουμ έχουν γραφεί αρκετά για αυτή την όψη και την επιρροή της.
-
03-01-2009, 09:47 PM #9
Ευχαριστώ για την απάντηση!Πάντως οι υδροχόοι είναι εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο..
-
04-01-2009, 12:35 PM #10
την ευνοια του δια την ενιωσα,απλα πιστευω οτι δεν θα ειναι τοσο εντονη τωρα,αφου φευγει απο τον αιγοκερο,απεναντι απο τον ηλιο μου δηλαδη(καρκινος 25 μοιρες).βεβαια ουτως η αλλως αναμενονται πολλες αλλαγες αφου σε λιγο καιρο τριγωνιζει ο ουρανος με τον ηλιο μου και τον κυβερνητη μου,παραλληλα ομως συμβαινει και αυτη η συνοδος στους δεσμους μου.σιγουρα εχουμε να κανουμε με καρμικες αλλαγες...ο διελαυνων κρονος επανω στο γενεθλιο βερτεξ μου τι σημαινει στον εβδομο οικο και αυτος?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.