- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
-
01-01-2009, 09:07 PM #11
Re: Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...
Η επιλογή ενός εναλλακτικού,(πέρα απο τους συνήθεις), τρόπου εκφρασης της σεξουαλικότητας μας,δεν αποτελεί αιτία ντροπής-έτσι θα έπρεπε τουλαχιστον!Το να είναι κανείς διαφορετιικός τον καθιστά μοναδικό και οχι...προβληματικό!!!!!
Με δεδομένο αυτό, απο τις γνώσεις μου σου λέω οτι η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού, Ήλιου-Ουρανού ή Ουρανού-Ωροσκόπου είναι μια ένδειξη σεξουαλικής διαστροφής!
-
01-01-2009, 10:49 PM #12
Re: Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...
Oι παραπάνω όψεις δεν φτανουν απο μόνες τους για να χαρακτηριστουν ενδειξεις σεξουαλικής διαστροφής........με τιποτα, κατα την δική μου γνωμη. Μπορεί να δειχνουν πολλα αλλα πραγματα. Η εμπλοκή του Ουρανου γενικά, μπορει δειχνει μια προτίμηση προς πραγματα καινουργια και εμπειρίες πρωτόγνωρες, όμως αυτο δεν σημαινει απλα οτι με μια οψη με Ηλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο, αντε το βγαλαμε το πορισμα...να σου και η διαστροφή . Εξάλλου εξαρτάται και τι εννοεί διαστροφή ο καθένας :nuts:. Η σύνοδος με Ηλιο (που τυχαίνει να εχω) μπορει να κανει τριγωνο με Κρόνο (που τυχαίνει να έχω).Τοτε πχ τι γίνεται? Οι οικοι, οι οψεις, τα ζωδια τι ρολο παιζουν? Ο υπόλοιπος χάρτης? Σε συνοδο με Ωροσκόπο το ατομο μπορει να ειναι εκκεντρικό με την εξωτερική του εμφάνιση ή η γεννα του να προέκυψε νωριτερα του αναμενόμενου. Η συνοδος με Σελήνη δειχνει συναισθηματικά ξεσπάσματα ή ενα ατομο που ευκολα μπορει να παρασυρθει απο περιθωριοποιημενα ατομα ή απλά να τα κάνει παρέα χωρίς να νοιαζεται για το αντίκτυπο. Με πολλους τρόπους μπορει να ερμηνευτει μια απλή συνοδος. Τις εξτρα πληροφορίες θα τις πάρουμε όμως απο αλλου, και μπορει να αλλάξουν κατα πολυ την ερμηνεία των συνοδων που αναφέρεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.