- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Προβλέψεις : τι κοιταμε?
-
01-01-2009, 06:51 PM #1
Προβλέψεις : τι κοιταμε?
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους, με χαρα , υγεια και πληροτητα.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που με προβληματιζει καιρο τωρα....
Ολοι οι αστρολογοι λενε οτι πρεπει μαζι με τις προβλεψεις του ηλιου, να διαβαζει κανεις και τις προβλεψεις του ωροσκοπου.
Προσωπικα, ενω οι προβλεψεις του ηλιου με πιανουν συχνα...οι προβλεψεις του ωροσκοπου δεν ειχαν ποτε καμια σχεση...
Μηπως θα επρεπε αντι των προβλεψεων του ωροσκοπου να διαβαζω τις προβλεψεις της σεληνης?
Η μηπως επειδη εχ 4 πλανητες στο ζυγο,να διαβαζω τις προβλεψεις του ζυγου?
Οταν αυτες οι προβλεψεις ειναι αντιφατικες, τι κραταμε? τον ηλιο?
ευχαριστω πολυ
-
01-01-2009, 06:56 PM #2
Re: Προβλέψεις : τι κοιταμε?
1ον, βεβαιώσου ότι ο ωροσκόπος είναι σωστός :toung:
2ον, τι εννοείς με το "προβλέψεις Σελήνης"; Το ζώδιο που έχεις τη γενέθλια Σελήνη;
3ον, ναι, να διαβάζεις τον Ζυγό, γιατί και οι ηλιακές προβλέψεις για τους Ζυγούς βασίζονται στις όψεις που κάνουν οι διελαύνοντες πλανήτες με τους Ήλιους των Ζυγών. Οπότε αυτές οι όψεις που είναι για τους Ήλιους τους σε εσένα γίνονται με τους πλανήτες που έχεις εκεί.
4ον, αυτή είναι και η ουσία της αστρολογίας: να διακρίνεις τι είναι αυτό που σε αφορά ανάμεσα στην πληθώρα των πληροφοριών :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-01-2009, 08:13 PM #3
Μητσακο ευχαριστω πολυ!!
Ο ωροσκοπος μου ειναι σιγουρα σωστος!
Και ναι, εννοουσα τη γενεθλια σεληνη...εχω παρατηρησει οτι πολυς κοσμος διαβαζει τις προβλεψεις του ζωδιου της σεληνης του..
Οσο για τους ζυγους...δε το ειχα σκεφτει ετσι!! Ομως τοτε μπερδευονται τα πραγματα...δηλαδη..οταν πχ λεμε οτι ο ουρανος στους ιχθυς ειναι στον 5ο ηλιακο οικο των σκορπιων και αυτο σημαινει οτι σημαινει, για τους ζυγους ειναι στον 6ο, οποτε τοτε ...μπερδεμα!!
Ισως η τελευταια μου τοποθετηση ειναι λιγακι αδαης...αλλα εξακολουθω να μπερδευω καποια πραγματα... Ισως τελικα το πιο σωστο εναι να μπορει κανεις να διαβαζει πιο εξειδικευμενες προβλεψεις, οπως πχ αυτες που δινει το astro.com..
Θα...κανω τις στατιστικες μου, θα ξεκινησω να διαβαζω προβλεψεις ζυγων και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα
Και παλι ευχαριστω
-
02-01-2009, 07:32 PM #4
Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά στην 1η σελίδα και δεξιά, εκεί που λέει "Δωρεάν Ωροσκόπιο", αν κάνεις κλικ, μια από τις επιλογές που έχεις είναι και οι "πλανητικές διελεύσεις". Αν κλικάρεις εκεί και βάλεις τα στοιχεία σου σού βγάζει εξατομικευμένη πρόβλεψη βασισμένη στις διελεύσεις της ημέρας και είναι και στα ελληνικά :bigsmile:
Όσον αφορά τις διελεύσεις γενικά, να κοιτάς σε ποιον Οίκο σου γίνεται η διέλευση.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-01-2009, 01:50 PM #5
Καλημέρα,
οι προβλέψεις που διαβάζουμε στα διάφορα περιοδικά και στο σάιτ, αποτελούν γενικές προβλέψεις, γιατί δεν συμπεριλαμβάνουν την επιρροή των διελεύσεων στο προσωπικό ωροσκόπιο (σύνδεση με προσωπικούς) του καθενός, οπότε ίσως να παίζει και αυτό κάποιο ρόλο που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου στις προβέψεις του ωροσκόπου σου...από εκεί και πέρα η σωστότερη μέθοδος είναι αυτή...του ωροσκόπου...
από την άλλη...επειδή μου συμβαίνει κι εμένα...έχω ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες καποιου ζωδίου και συνεπώς ο ωροσκόπος πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου ζωδίου...αυτό εχει ώς αποτέλεσμα να έχω την οικοθεσία οτυ επόμενου ζωδίου και διαβάζω αυτό, γιατί εκεί με πιάνουν οι διελεύσεις...δεν ξέρω αν ισχύει στην δική σου περίπτωση απλά σου δίνω κάτι να σκεφτείς...
Πολύ καλή μέρα και παλι...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.