- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
-
10-11-2008, 11:48 PM #1
Γιατί δεν μπορώ να τους κρατήσω?...
Δεν ξερω αν φταιει ο Κρονος, ο Ουρανος ή η γκαντεμια μου αλλα βαρεθηκα να κανω ξεκαθαρισματα!!!!!!!!!!! ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ! Θελω ορισμενα ατομα να τα κρατησω στη ζωη μου και δεν γινεται! Ειπαμε επιτελους......
Παιδια, για ποια οψη μιλανε και λενε οτι τα πραγματα φτιαχνουν απο τελος του 2009 για τους Διδυμους?????????? :S
-
11-11-2008, 01:43 AM #2
Re: Καρμικές σχέσεις 2008 - Δίδυμοι
Για το επερχόμενο τρίγωνο Ουρανού - Πλούτωνα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-11-2008, 10:55 PM #3
-
01-01-2009, 03:49 AM #4
Γιατί δεν μπορώ να τους κρατήσω?...
Χούμορ, χούμορ Το τρίγωνο θα γίνει κατά το δυοχιλιαδεσεικοσικάτι, κοινώς υπομονή μέχρι τότε :nuts:
Κοιτώντας πάντως τον χάρτη σου, εκτός από την Ηλιοάρεια σύνοδο που έχεις φταίει και η αντίθεση του Ουρανού που δεν μένουν καποιοι κοντά σου. Πράγματι σε ελκύουν οι Δίδυμοι αφού εκεί βρίσκεται ο ¶ρης, και η σύνοδός του με τον Ήλιο τους αποτελεί ισχυρότατο στοιχείο έλξης. Όμως καθώς απέναντί τους βρίσκεται ο «ενισχυμένος» με τον Δία Ουρανός, δημιουργεί ανατροπές και εκπλήξεις.
Πρέπει να κατανοήσεις τη φύση των δύο αυτών πλανητών: ο δεύτερος παράγει μεγάλη απροβλεψιμότητα (unpredictability) στις σχέσεις και σε καίριες στιγμές φέρνει απόσταση που με τον καιρό πιθανόν να αποβεί τελεσίδικα καταστροφική. Ο Δίας αυτό το υπερβάλλει, πλέον του ότι επιθυμεί το καλύτερο για τους Ήλιους απέναντι. Εάν το γνωρίζεις μπορείς να παραμένεις κοντά στους ανθρώπους που δεν θέλεις να χάσεις ζορίζοντας τις καταστάσεις και πιέζοντας τον εαυτό σου να βρίσκεσαι «εκεί» (δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία, νομίζω μπορείς να το συνειδητοποιήσεις).
Από την άλλη αυτό το πράγμα προσφέρει πάντοτε έναν φρέσκο αέρα, και εάν και οι δύο μεριές αποδεχτούν αυτή την έλλειψη σταθερότητας -άρα παροχή ελευθερίας- μια τέτοια σχέση θα κρατήσει για πολύ καιρό.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-01-2009, 04:01 AM #5
Re: Γιατί δεν μπορώ να τους κρατήσω?...
Ευχαριστω πολυ για την αναλυση Δειμονα! Απαικτος εισαι!
Η αληθεια ειναι οτι μιλουσα κυριως για ξεκαθαρισματα σε φιλιες. Εκει, ειναι και πραγματα που θελω να παραβλεψω, αλλα ερχονται ετσι οι περιστασεις που γινεται κατι πολυ τρανταχτο που να μην μπορω!...
Οσο για τα αισθηματικα, πραγματι προσφατα χωρισα λογω αποστασης. Και ειναι πολυ δυσκολες τετοιες σχεσεις-γκρινια... Με βαση αυτα που λες, η αντιθεση της συνοδου Ηλιου-Αρη με Ουρανο-Δια, θα επηρεαζει ολες τις σχεσεις μου και οχι μονο με Διδυμους???
(Κοινως, την εχουμε κατσει....:blink
-
01-01-2009, 04:38 AM #6
Χεχε! ¶σχετο, αλλά αν υπάρχει γκρίνια από μακρυά φαντάσου από κοντά τι θα γίνεται. Ακόμα και αν η γκρίνια αφορά την ίδια την απόσταση - το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο, συνεπώς το γκιριγκιρι θα προκύπτει με κάθε αφορμή. Για το θέμα της εξ αποστάσεως σχέσης βέβαια φταίει η Αφροδιτούλα στον 9, αλλά νομίζω αυτό το ξέρεις.
Η αντίθεση που λες θα επηρρεάζει βασικά τη σχέση σου με τους Διδύμους γιατί τότε μόνο θα δημιουργείται αντίθεση με τον άλλον. Για να τριγωνίσεις αυτό το πράγμα ηλιακά πρέπει να ψάξεις Παρθένους ή Αιγόκερους νομίζω (το κοίταξα λίγο βιαστικά), πραγμα διόλου θελκτικό για ένα πνεύμα σαν το δικό σου... Εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις για καλές όψεις Σελήνης - Αφροδίτης, που θα δώσουν βαθύτητα ροης συναισθημάτων.
Όσον αφορά τις φιλίες πιθανόν να φταίει η προστατευτική πλευρά της Καρκινίσιας Αφροδίτης σου με την επιθετικότητα που δίνει ο ¶ρης στον χαρακτήρα: θέλω να σε προφυλάξω εδώ και τώρα. Χαλάρωσε! Οι άλλοι εκτιμούν την παρουσία σου - όχι όμως και την τόση κτητικότητα. Θα ήθελες εσύ να σε περιορίζουν τόσο?.. Επίσης η παρουσία του ¶ρη στον 7 δείχνει ισχυρές τάσεις αρχηγίας προς τους άλλους. Και στον Δίδυμο με την αντίθεση του Ουρανού σε κάνει επιρρεπή σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Σου λένε κάτι αυτά?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-01-2009, 04:51 AM #7
Φοβερος!!!
Εισαι πολυ καλος!
Λοιπον, την γκρινια λογω αποστασης δεν ξερω πώς να το εξηγησω- αλλα κυριως εφταιγα εγω γιατι γκρινιαζα οταν εφευγε (οταν ηταν εδω δεν μαλωναμε ποτέ).
Αφροδιτη στον 9ο --πονεμενη ιστορια....
Υπερπροστατευτικοτητα προς τους αλλους εχω (προς λιγους βεβαια αλλα τους εχω επιλεξει). Αλλα τα ξεκαθαρισματα αφορουσαν κυριως ατομα που ειχαν πολυ ισχυρες προσωπικοτητες (μαλλον λογω Ηλιου-Αρη στον 7ο) τα οποια εγω ειχα εξιδανικευσει- κοντα σε αυτα τα ατομα δειχνω πιο ασθενη χαρακτηρα στην αρχη και μετα-δεν ξερω πώς- μου βγαινει μια πολυ ισχυρη προσωπικοτητα οταν με θιξουν-τοσο που μενουν με ανοικτο το στομα γιατι τους εχω δωσει την εντυπωση του απολυτα υποχωρητικου ατομου...Γενικα παντως πρεπει ο αλλος να μου κανει παρα πολλα για να τον ξεκοψω...
Με Αιγοκερους κατι παει κι ερχεται...Με Παρθενους παλι...πληρως ασυμβατοι.
Σε ευχαριστω πολυ για ολα! Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι ειμαι γκαντεμιασμενη σε σχεσεις απο αποσσταση οπου ολο θα υπαρχουν απροβλεπτα και καβγαδες...
-
01-01-2009, 05:07 AM #8
Χμ... Διάβασε για τον Ήλιο στον 7
Μπα μην το λες, οι εξ αποστάσεως σχέσεις συνήθως είναι οι καλύτερες. Αν υπάρχουν από μακρυά καυγάδες σου ξαναλέω ότι από κοντά θα υπάρχει σφαγή ύστερα από κάτι μήνες συμβίωσης, γιατί στον λίγο καιρό...
...κάποιος με στοιχεία Σκορπιού βρίσκει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να χάνει τον καιρό του με ανούσιους τσακωμούς! :nuts:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-01-2009, 05:17 AM #9
Η αληθεια ειναι οτι λογω Σκορπιου δε μου αρεσουν οι σχεσεις απο αποσταση. Μου λειπει ο αλλος...!! (Εκει φταιει η Σεληνη στο Σκορπιο) Ισως να θεωρειται κτητικοτητα αλλα το βλεπω εντελως συναισθηματικα- με τρωει η στενοχωρια!!!! Δεν το κανω για να εχω τον αλλο "δικο μου" παντως...
Να πω την αληθεια δεν ξερω. Ισως εχεις δικιο και να ειχαμε σφαχτει. Αλλα οταν μαλωνεις απο αποσταση, ειναι και πιο δυσκολο να τα ξαναβρεις. Τεσπα...
Σε ευχαριστω πολυ. Καλη χρονια να εχουμε!!!! Και καλα μυαλα σε μενα οπως φαινεται!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.