s
Στο μεταίχμιο...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Στο μεταίχμιο...

Καλησπέρα..είναι νέος στο forum και δεν ξέρω που πρέπει να το ρωτήσω αυτό ή πως ανοίγω νέο θέμα.
    Είμαι γεννημένος 22-11 ώρα 19:45..
    Είμαι σκορπιός ή τοξότης?
    Τα έβαλα στο εργαλείο στο site και λέει ο ήλιος στον τοξότη και η σελήνη στο σκορπιό.
    Πάντα πίστευα πως επειδή είμαι στο όριο της αλλαγής των ζωδίων είμαι σκορπιοτοξότης!!!
    Και παρατήρησησα πως έχω κοινά χαρακτηριστικά και απο τα δυο ζώδια.

Όνομα:
    Ράνια

Re: Στο μεταίχμιο...

Γεια σου και Καλή Χρονια :bigsmile:

Θα επρεπε να δώσεις και χρονολογία αν ηθελες να το δει και κάποιος άλλος. Αλλα αφου ειπες πως εβαλες τα στοιχεια σου και σου εδωσε αυτο το αποτέλεσμα, αυτο θα ειναι! Παντως, ειναι λογικό να εχεις στοιχεια και απο τα δυο ζωδια αφου στο ενα ειναι η Σελήνη και στο αλλο ο Ηλιος.

Το84είμαι..Δεν μου αρέσει που είμαι στο μεταίχμιο γιατί πολλές φορές νιώθω να είμαι φτερό στον άνεμο!!!Επίσης έχω παρατηρήσει πως είμαι ή του ύψους ή του βάθους!!!
    Τι επιπτώσεις-συνέπειες έχει κάποιος που είναι επάνω στην αλλάγή;
    Βέβαια δεν έχω και επιλογή καθώς αυτή η ώρα επιλέχθηκε για να γεννηθώ..!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by orfeas_t View Post
    Το84είμαι..Δεν μου αρέσει που είμαι στο μεταίχμιο γιατί πολλές φορές νιώθω να είμαι φτερό στον άνεμο!!!Επίσης έχω παρατηρήσει πως είμαι ή του ύψους ή του βάθους!!!
    Τι επιπτώσεις-συνέπειες έχει κάποιος που είναι επάνω στην αλλάγή;
    Βέβαια δεν έχω και επιλογή καθώς αυτή η ώρα επιλέχθηκε για να γεννηθώ..!!!
    Eισαι Τοξοτης στις 00* 36' , εχει καποια σημασια η γεννηση στο μεταιχμιο, αλλα οχι τοσο μεγαλη. Η δυναμικη του ζωδιου ξεκινα απο την αρχη και φτανει μεχρι το τελος των μοιρων του . Oποτε καθε αλλαγη , οριζει την δυναμικη του επομενου!

με εκτιμηση
    cancerian

Όνομα:
    Ράνια

Eπισης το ότι νιώθεις να είσαι ή του ύψους ή του βάθους δεν έχει να κάνει με το ότι είσαι στην πρώτη μοίρα του Τοξότη. Έχεις Σελήνη Κρόνο και Πλούτωνα στον Σκορπιό και στον 5ο. Ο Σκορπίος είναι του όλα ή τίποτα, και είναι και ο κυβερνήτης του ενδυναμωμένος. Ακόμα οι υπόλοιποι πλανήτες σου (με εξαίρεση τον ¶ρη) είναι μοιρασμένοι σε δυο ζώδια, των οποίων οι ιδιότητες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Τι εννοείς ότι
    "η καθε αλλαγη , οριζει την δυναμικη του επομενου!"?
    Τα 2 ζώδια που οι ιδιότητες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες είναι ο αιγόκερος με τον τοξότη?
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι αντιπροεωπεύει ο κάθε οίκος;(κάποιο link?)
    Το μεσύράνημα,ο β.δεσμός,ο κλήρος της τύχης και ο βέρτεξ?Τι είναι όλα αυτά?
    Έχω το φιλοσοφικό του τοξότη..και τις μεταφυσικές ανησυχίες και την αυτοκαταστροφική μανία του σκορπιού..!!Το έβλεπα και απο χρόνια πως ισχύουν και τα 2 ζώδια..επειδή έχω 3 πλανήτες στον σκορπιό μαζί με την σελήνη?Πάντως είμαι τοξότης?!!!!????
    Εγώ στον εαυτό μου βλέπω πιο πολλά στιοχεία του σκορπιού...?Πάντως το φιλοσοφικό πνεύμα και ότι βάζω στόχους και τους πετυχαίνω ισχύει!
    Συγνώμη για τις αδαείς ερωτήσεις αλλά δεν γνωρίζω απο αστρολογία.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Quote Originally Posted by orfeas_t View Post
    Τι εννοείς ότι
    "η καθε αλλαγη , οριζει την δυναμικη του επομενου!"?
    Τα 2 ζώδια που οι ιδιότητες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες είναι ο αιγόκερος με τον τοξότη?
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι αντιπροεωπεύει ο κάθε οίκος;(κάποιο link?)
    Το μεσύράνημα,ο β.δεσμός,ο κλήρος της τύχης και ο βέρτεξ?Τι είναι όλα αυτά?
    Έχω το φιλοσοφικό του τοξότη..και τις μεταφυσικές ανησυχίες και την αυτοκαταστροφική μανία του σκορπιού..!!Το έβλεπα και απο χρόνια πως ισχύουν και τα 2 ζώδια..επειδή έχω 3 πλανήτες στον σκορπιό μαζί με την σελήνη?Πάντως είμαι τοξότης?!!!!????
    Εγώ στον εαυτό μου βλέπω πιο πολλά στιοχεία του σκορπιού...?Πάντως το φιλοσοφικό πνεύμα και ότι βάζω στόχους και τους πετυχαίνω ισχύει!
    Συγνώμη για τις αδαείς ερωτήσεις αλλά δεν γνωρίζω απο αστρολογία.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
    Όλα αυτά που ρωτάς, δεν μπορεί να απαντηθούν με λίγα λόγια. Και μια και οι γνώσεις σου στο αντικείμενο είναι περιορισμένες, θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσεις από την αρχή. Σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html θα βρεις έναν κατατοπιστικό οδηγό για τα πρώτα σου βήματα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)