s
Ημερομηνία Γάμου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Ημερομηνία Γάμου

Καλημέρα σε όλους!

Εχθές είχα ζητήσει συμβουλές σχετικά με την ημερομηνία γάμου που έχουμε επιλέξει, θέμα το οποίο πλέον για κάποιο λόγο δε βλέπω αναρτημένο.

Δεν ξέρω εάν έκανα κάτι και διεγράφη, καθώς είμαι νέο μέλος και ακόμη "ψάχνομαι"...

Όπως και να 'χει, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση, η οποία μου είχε απαντήσει...

Re: Ημερομηνία Γάμου

Quote Originally Posted by georgie View Post
    Καλημέρα σε όλους!

Εχθές είχα ζητήσει συμβουλές σχετικά με την ημερομηνία γάμου που έχουμε επιλέξει, θέμα το οποίο πλέον για κάποιο λόγο δε βλέπω αναρτημένο.

Δεν ξέρω εάν έκανα κάτι και διεγράφη, καθώς είμαι νέο μέλος και ακόμη "ψάχνομαι"...

Όπως και να 'χει, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση, η οποία μου είχε απαντήσει...
    Αυτό το έχεις διαβάσει; http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DC%EC%EF.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ για το link.
    Έχει τεράστιο ενδιαφέρον , αλλά τελικά επιβεβαίωσε την προσωπική αδυναμία μου να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού απαιτούνται γνώσεις τις οποίες εγώ δε διαθέτω, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Αφου εχεις ηδη στανταρντ ημερομηνια, αστο καλυτερα. Γιατι αν δεν αποδειχτει καταλληλη, τι θα κανεις? θα το αναβαλλεις?

Quote Originally Posted by stellastro View Post
    Αφου εχεις ηδη στανταρντ ημερομηνια, αστο καλυτερα. Γιατι αν δεν αποδειχτει καταλληλη, τι θα κανεις? θα το αναβαλλεις?
    Μπορεί όμως να κάνει relocation και απλώς να αλλάξει εκκλησία :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    relocation
    ;;;;;;;;;;;;;;;;

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Να αλλάξουν τόπο.
    Σύμφωνα με τη μέθοδο της αστροχαρτογραφίας, σε κάποιους τόπους υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια από ό,τι σε άλλους :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Φωτεινή

...δεν προλαβαίνουμε να πάμε όμως όλοι στην Τζαμάικα,για να πετύχει το relocation...:toung:

Η επιλεκτική αστρολογία είναι ένας κλάδος της κλασσικής αστρολογίας με πολύ ενδιαφέρον, αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περίπλοκη ειδικά για τους απλούς εραστές της αστρολογίας όπως εμείς που σαφώς δεν διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται.

Επιπλέον σε θέματα τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά, όπως γράφει και στους όρους χρησης δεν δυνάμεθα να τα απαντούμε γιατί πρόκειται για προσωπική πρόβλεψη.

Φιλικά,

Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Η επιλεκτική αστρολογία είναι ένας κλάδος της κλασσικής αστρολογίας με πολύ ενδιαφέρον, αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περίπλοκη ειδικά για τους απλούς εραστές της αστρολογίας όπως εμείς που σαφώς δεν διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται.

Επιπλέον σε θέματα τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά, όπως γράφει και στους όρους χρησης δεν δυνάμεθα να τα απαντούμε γιατί πρόκειται για προσωπική πρόβλεψη.

Φιλικά,

Φωτεινή
    Αυτό λέει και το μέλος georgie :bigsmile:

Quote Originally Posted by georgie View Post
    Ευχαριστώ για το link.
    Έχει τεράστιο ενδιαφέρον , αλλά τελικά επιβεβαίωσε την προσωπική αδυναμία μου να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού απαιτούνται γνώσεις τις οποίες εγώ δε διαθέτω, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)