- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
29-12-2008, 11:52 PM #1
Πώς μελετάμε έναν γενέθλιο χάρτη;
Διάβασα τους κανόνες για την ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη αλλά και πάλι συναντώ δυσκολίες (εννοείται). Για παράδειγμα: είμαι Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο. Έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου (κάπως) το θέμα Ήλιος-Ωροσκόπος και αποφασίζω να ασχοληθώ με τον 1ο οίκο. Αυτός είναι κενός, που σημαίνει ότι θα κοιτάξω που βρίσκεται ο ¶ρης (Λέων, 4ος οίκος) και τι όψεις κάνει με τον Ωροσκόπο μου(τετράγωνο-μέτρια ισχύς), αλλά και την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου μου (2ος οίκος, στους Διδύμους όψη εξάγωνο-μικρή ισχύ). Και πώς ακριβώς το προσεγγίζω όλο αυτό; Ευχαριστώ.
-
30-12-2008, 12:27 AM #2
Re: Πώς μελετάμε έναν γενέθλιο χάρτη;
Κατσε γιατι τωρα δεν καταλαβα...γιατι τον Αρη?
-
30-12-2008, 12:33 AM #3
Γιατί ο ¶ρης είναι ο Κυβερνήτης του Κριού, ο οποίος συνδέεται με τον 1ο οίκο και όταν κάποιος οίκος είναι κενός από πλανήτες λαμβάνουμε υπόψη τον πλανήτη που αφορά αυτόν τον οίκο, τον οίκο στον οποίο αυτός βρίσκεται και τις όψεις που κάνει.
-
30-12-2008, 12:37 AM #4
-
30-12-2008, 12:50 PM #5
Καταρχήν Χρόνια πολλά σε όλους:xmas-smiley-018:
Όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες για να πάρεις πληροφορίες θα κοιτάξεις που βρίσκεται και τι όψεις κάνει ο κυβερνήτης του ζωδίου της ακμής.
Στην παραπάνω περίπτωση 1ος οίκος στον Ταύρο-κυβερνήτης Αφροδίτη.
Ίσως σε μπέρδεψε το γεγονός ότι ο 1ος οίκος αντιστοιχεί με τον Κριό και συνδέεται τις ιδιότητές του.''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
30-12-2008, 01:02 PM #6
Αγαπητη strange
μπορεις να ξεκινησεις την αναλυση ειτε με βαση τους οικος ( απο τον 1ο μεχρι τον 12ο ) ειτε ξεκινωντας απο τον Ηλιο φτανοντας μεχρι τον Πλουτωνα συνδιαζοντας ολες τις πληροφοριες μαζι , θα εχεις κανει μια καλη αναλυση για εναν αρχαριο
με εκτιμηση
Cancerian.
-
30-12-2008, 02:23 PM #7
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ που έχουν συγκεντρωθεί όλα όσα χρειάζονται για να κατανοήσεις την αστρολογία και μετά να πας στην ανάλυση χάρτη.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.