s
Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...

Σε συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσας thread (now locked :-/ ) από τον cancerian να ρωτήσω κι εγώ τη γνώμη σας από την εμπειρία που έχετε:

1. όταν έχουμε απουσία πλανητών στον 8ο οίκο, αυτό δημιουργεί ένα 'σημαντικό' κενό στην μελέτη της σεξουαλικότητας και έκφρασης ενός ατόμου? σε ποιά άλλα σημεία αξίζει να εστιάσουμε (πέρα από τις όψεις Αφροδίτης - ¶ρη) σε τέτοια περίπτωση?

2. έχω διαβάσει σε διάφορα άρθρα και forums (κυρίως ξένα) διάφορες απόψεις περί του αν κάποιες συγκεκριμένες όψεις είναι πιο σύνηθες να δηλώνουν τάσεις προς bisexuality/homosexuality/polyamory κλτ - γενικοτέρα δηλαδή προς πιο 'εναλλακτικές' μορφές έκφρασης και σεξουαλικής ταυτότητας**. τί γνώμη έχετε για αυτό??

** έχω 'θέμα' με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, αλλά δε μπορώ αυτή τη στιγμή να το εκφράσω καλύτερα! ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...
    Jusqu’ici, tout va bien...

Re: Σεξουαλικοτητα και αστρολογια - η συνεχεια...

Quote Originally Posted by dnassib View Post
    Σε συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσας thread (now locked :-/ ) από τον cancerian να ρωτήσω κι εγώ τη γνώμη σας από την εμπειρία που έχετε:

1. όταν έχουμε απουσία πλανητών στον 8ο οίκο, αυτό δημιουργεί ένα 'σημαντικό' κενό στην μελέτη της σεξουαλικότητας και έκφρασης ενός ατόμου? σε ποιά άλλα ........
    ..............
    Διάβασε αυτό αρχικά http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E7%F4%E1.html
    και αν ψάξεις λίγο στο site θα βρεις αρκετά ακόμα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

2. fbisexuality/homosexuality/polyamory κλτ
    παρακαλω καποιο μελος να μου πει τι λενε οι ξενες λεξεις .

ευχαριστω :bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

1. όταν έχουμε απουσία πλανητών στον 8ο οίκο, αυτό δημιουργεί ένα 'σημαντικό' κενό στην μελέτη της σεξουαλικότητας και έκφρασης ενός ατόμου? σε ποιά άλλα σημεία αξίζει να εστιάσουμε (πέρα από τις όψεις Αφροδίτης - ¶ρη) σε τέτοια περίπτωση?

2. έχω διαβάσει σε διάφορα άρθρα και forums (κυρίως ξένα) διάφορες απόψεις περί του αν κάποιες συγκεκριμένες όψεις είναι πιο σύνηθες να δηλώνουν τάσεις προς bisexuality/homosexuality/polyamory κλτ - γενικοτέρα δηλαδή προς πιο 'εναλλακτικές' μορφές έκφρασης και σεξουαλικής ταυτότητας**. τί γνώμη έχετε για αυτό??

** έχω 'θέμα' με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς, αλλά δε μπορώ αυτή τη στιγμή να το εκφράσω καλύτερα! ελπίζω να μην παρεξηγηθώ...
    Αγαπητη dnassib

Αρχικα να σε ευχαριστησω για τον χαρακτηρισμο οσον αφορα το thread μου και καποτε θα ηθελα να κανω μια πιο ολοκληρωμενη δουλεια στο θεμα της σεξουαλικοτητας σε συνδιασμο με την αστρολογια , μιας και η σεξουαλικοτητα και η εκφραση της , ειναι topics που με ιντρικαρουν... (Τι αλλο θα ελεγε ενας Καρκινος με Ωροσκοπο Σκορπιο :bigsmile

Ενας αδειος 8ος δεν σημαινει απολυτος τιποτα , δεν αποτελει καποιο κενο στην σεξουαλικοτητα ενος ατομου και την εκφραση της. Θα πρεπει να κανουμε μια εξεταση αρχικα στην συνολικοτητα του χαρτη και στην συνεχεια μια λεπτομερη εξεταση στους οικους που αφορουν το σεξ ( 8ος) και την εκφραση της ερωτικης επιθυμιας (5ος).
    Λεγοντας λεπτομερη εξεταση αρχικα μελεταμε την ακμη των οικων , το ζωδιο στο οποιο βρισκεται και στις ιδιοτητες που το συνθετουν. Στην συνεχεια παρατηρουμε για τυχον πλανητες μεσα σε αυτους τους οικους. Αν δεν υπαρχουν ομως ειναι καλο να ερμηνευσουμε την ζωδιακη τοποθετηση , την ιδιοτητα , την οικοθεσια και τις οψης που κανει με τους υπολοιπους πλανητες. Ετσι μπορουμε να βρουμε πολλα στοιχεια για την σεξουαλικοτητα.

πχ
    Μια Κρονια επιδραση θα μπορουσε να σημαινει ψυχρανση ( αλλα με βαση τα τελευταια στοιχεια που βρηκα , μια σχεση μεταξυ Αφροδιτης / Κρονου υποδηλωνει μια εντονη σεξουαλικη παρουσια)
    Μια εντονη παρουσια Ερμη σχετιζομενη με την παραπανω εξεταση ισως δωσει στοιχεια για μια αμφιφυλοφιλη συμπεριφορα.
    Μια εντονη παρουσια Ουρανιας επιδρασης θα μπορουσε να δωσει διεστραμενη εφεση στην σεξουαλικη εκφραση ( leather , sadomasochism )
    Μια Αρεια παρουσια , ισως προκαλεσει την σεξουαλικη εκφραση μεσω βιασμων ή πονου ..

Eιναι ολα σχετικα . βεβαια δεν σημαινει οτι η ανευρεση τετοιων στοιχειων θα αποτελεσει σιγουρο δρομο για την εκφραση μιας ιδιοτητας καθως ο Αστρολογικος Χαρτης ειναι μια ταση και μια ταση , για να δρομολογηθει χρειαζεται να εκκολαπτηθει απο ενα τετοιο περιβαλλον ..

με εκτιμηση
    cancerian.

Όνομα:
    cancerian

Συγνωμη Κουκι ..

bisexuality - αμφιφυλοφιλια.
    homosexuality - ομοφυλοφιλια
    polyamory - ενα ειδος πολυγαμιας.
    leather - πετσινα ( ενα ειδος σεξουαλικου μαζοχισμου με φετιχικο αντικειμενο δερματινα αντικειμενα)
    sadomasochism - σαδομαζοχισμος

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Homosexuality is God's way of insuring that the truly gifted aren't burdened with children.

Sam Austin
    Cancerian η υπογραφη σου ειναι πολυ αστεια !!
    Ειναι τρομερο αυτο το ανεκδοτο του Austin...
    Να σαι καλα μου εφτιαξες την μερα. :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Συγνωμη Κουκι ..

bisexuality - αμφιφυλοφιλια.
    homosexuality - ομοφυλοφιλια
    polyamory - ενα ειδος πολυγαμιας.
    leather - πετσινα ( ενα ειδος σεξουαλικου μαζοχισμου με φετιχικο αντικειμενο δερματινα αντικειμενα)
    sadomasochism - σαδομαζοχισμος
    να πω οτι δεν ξεροκαταπια ψεματα θα πω.........

ευχαριστω Γιαννη
    ευχαριστω Μητσακο

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    παρακαλω καποιο μελος να μου πει τι λενε οι ξενες λεξεις .

ευχαριστω :bigsmile:
    ευχαριστώ πολύ τον cancerian για τις μεταφράσεις και ζητώ συγγνώμη που δεν έγραψα κι εγώ τους όρους στα ελληνικά -- υπόσχομαι πως δεν είναι θέμα 'ψώνιου' αλλά καθαρά θέμα ευκολίας έκφρασης :blink:!
    Jusqu’ici, tout va bien...

Οσον αφορα το BDSM, λογικα καποιες οψεις θα ευνοουν τετοιες πρακτικες αλλα συμφωνα με την εμπειρια μου, υπαρχουν και καποια ζωδια που οσο πιο εντονα βρισκονται μεσα στον χαρτη, τοσο περισσοτερο τεινουν σε παρομοιες γουστα, με πρωτο και καλυτερο αυτο της Παρθενου. Επισης, γνωριζω τρια ατομα με συνδιασμο Ηλιου-Αφροδιτης σε Υδροχοο-Ιχθυες {ή και το αντιθετο} και ασχολουνται ΚΑΙ οι τρεις με το σπορ....Και για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι οι περισσοτεροι {ουτε καν οι μισοι} με τον παραπανω συνδιασμο γουσταρουν BDSM αλλα πιθανον {και αν σκεφτει κανεις τη σεξουαλικη συμπεριφορα αυτων των ζωδιων} ο συκγεκριμενος συνδιασμος να δινει περισσοτερες πιθανοτητες για τετοιου ειδους προτιμησεις απ' αυτον του Ηλιου-Αφροδιτης σε Καρκινο-Λεοντα.

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

Δεν ξερω για τα υπολοιπα ζωδια,θα πω ομως για μενα,και λεω ετσι γιατι μπορει καποιο αλλο ατομο στο ιδιο ζωδιο με εμενα να μην συμφωνει να μην ενιωσε η νιωθει ετσι για τα παραπανω..να μην επαναλαβω ισως να κοκκινισουν αυτακια η να θεωρηθω χυδαια!με ΠΟΛΥ ΥΔΡΟΧΟΟ,ΟΥΡΑΝΟ,και ΛΕΩΝ ΗΛΙΟ,ΛΕΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ,ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΙΣΩΣ δικαιολογουμαι που εχω ασχοληθει με ολα αυτα κυριολεκτικα ολα τα παραπανω..

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)