s
Κρονος-Ποσειδωνας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
    Όνομα:
    Γιάννα

Κρονος-Ποσειδωνας

Μπορω να καταλαβω οταν ο κρονος με τον ποσειδωνα κανουν οψη τριγωνου οτι βοηθαει το ατομο να πραγματοποιεισει καποια ονειρα του σε γενικες γραμμες.Οταν ομως κανει αντιθεση ή τετραγωνο τι γινετε?Εχω διαβασει διαφορα απο βιβλια ή μεσα στο myhoroscope αλλα δεν ειναι πληρως κατανοητα.Τις οψεις αυτες τις εχω δει σε χαρτες του 1963,1970,1998 και μπορει να υπαρχουν και αλλες ημερομηνιες...Μπορει καποιος να βοηθησει με ποιο απλο τροπο απο αυτων που αναφεροντε τα βιβλια?Μπορω να καταλαβω οτι οι εννοιες των δυο πλανητων ειναι λιγο αφηρημενες αλλα η ουσια ποια ειναι?Καποιος που το βιωνει...?
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    evazoe

Re: Κρονος-Ποσειδωνας

Έχω αντίθεση Κρόνου (8 ος οίκος) Ποσειδώνα (2 ος οίκος). Εμένα μου βγαίνει σαν πλήρη έλλειψη πρακτικότητας στη διαχείρηση των οικονομικών μου. Κάπου διάβασα ότι η αντίθεση δίνει απογοητεύσεις σκάνδαλα και συμπλέγματα. Ακόμα δεν μου έχει βγει κάτι από αυτά.
    δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Μπορω να καταλαβω οταν ο κρονος με τον ποσειδωνα κανουν οψη τριγωνου οτι βοηθαει το ατομο να πραγματοποιεισει καποια ονειρα του σε γενικες γραμμες.Οταν ομως κανει αντιθεση ή τετραγωνο τι γινετε?Εχω διαβασει διαφορα απο βιβλια ή μεσα στο myhoroscope αλλα δεν ειναι πληρως κατανοητα.Τις οψεις αυτες τις εχω δει σε χαρτες του 1963,1970,1998 και μπορει να υπαρχουν και αλλες ημερομηνιες...Μπορει καποιος να βοηθησει με ποιο απλο τροπο απο αυτων που αναφεροντε τα βιβλια?Μπορω να καταλαβω οτι οι εννοιες των δυο πλανητων ειναι λιγο αφηρημενες αλλα η ουσια ποια ειναι?Καποιος που το βιωνει...?
    Αγαπητη giannas

Διχως κανενα πνευμα επιθεσης θα ηθελα να σου πω οτι η Αστρολογια ειναι η μονη τεχνη - επιστημη της οποιας οι εννοιες δεν ειναι αφηρημενες . Βασιζομενη στα Μαθηματικα ειναι η μοναδικη επιστημη στην οποια ενα και ενα κανουν δυο. Το να τα συνδιασεις ομως ναι , θα συμφωνισω οτι ειναι ενα κομματι δυσκολο μιας και ο χαρτης αποτελει μια τελεια συναρτηση με πολλες μεταβλητες , απο τιις οποιες μεταβαλεται ολη η εννοια του χαρτη!

Ο Πoσειδωνας ειναι ο πλανητης της φαντασιας και του εξωπραγματικου και κυβερνα τα ονειρα , το απιαστο , την ελπιδα , την εμπνευση αλλα και την θολουρα και το "μπερδεμα"

Ο Κρονος απο την αλλη ειναι ο πλανητης που πατα και με τα δυο ποδια στην γη , δειχνοντας σου ποια ειναι η πραγματικη αληθεια , κυβερνοντας την οριοθετηση , την υπευθυνοτητα και την δευσμευση καθε ειδους.

Ενας θετικος συνδιασμος των δυο αυτων πλανητων θα ενεργοποιησει την πνευματικοτητα του Ποσειδωνα με τετοιο τροπο οπου ο Κρονος θα τα κανει πραξη. Ο θετικος συνδιασμος αυτων των πλανητων μας βοηθα να κανουμε πραγματικοτητα καθε εμπνευση μας. Η πραξη αυτη θα μπορεσει να γινει μεσα απο καλλιτεχνικη οδο 'η μεσα απο την διαισθηση σου.
    Η υποστηριξη του Κρονου και η εξιδανικευση της αγαπης του Ποσειδωνα ισως σε κανει ικανη να προσφερεις βοηθεια σε καθε ανθρωπο οταν το χρειαζεται.
    Επειδη αυτη η οψη πρεπει να καταλαμβανει μεγαλη μαζα του πληθυσμου ο συνδιασμος των πλανητων αυτων θα ξυπνησει αισθηματα κοινωνικου περιεχομενου τα οποια θα απαντηθουν χαρη στον ιδεαλισμο του Ποσειδωνα και την προσφορα επικοδομοιτικων λυσεων απο τον Κρονο.

με εκτιμηση
    cancerian

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπητη giannas

Διχως κανενα πνευμα επιθεσης θα ηθελα να σου πω οτι η Αστρολογια ειναι η μονη τεχνη - επιστημη της οποιας οι εννοιες δεν ειναι αφηρημενες . Βασιζομενη στα Μαθηματικα ειναι η μοναδικη επιστημη στην οποια ενα και ενα κανουν δυο. Το να τα συνδιασεις ομως ναι , θα συμφωνισω οτι ειναι ενα κομματι δυσκολο μιας και ο χαρτης αποτελει μια τελεια συναρτηση με πολλες μεταβλητες , απο τιις οποιες μεταβαλεται ολη η εννοια του χαρτη!

Ο Πoσειδωνας ειναι ο πλανητης της φαντασιας και του εξωπραγματικου και κυβερνα τα ονειρα , το απιαστο , την ελπιδα , την εμπνευση αλλα και την θολουρα και το "μπερδεμα"

Ο Κρονος απο την αλλη ειναι ο πλανητης που πατα και με τα δυο ποδια στην γη , δειχνοντας σου ποια ειναι η πραγματικη αληθεια , κυβερνοντας την οριοθετηση , την υπευθυνοτητα και την δευσμευση καθε ειδους.

Ενας θετικος συνδιασμος των δυο αυτων πλανητων θα ενεργοποιησει την πνευματικοτητα του Ποσειδωνα με τετοιο τροπο οπου ο Κρονος θα τα κανει πραξη. Ο θετικος συνδιασμος αυτων των πλανητων μας βοηθα να κανουμε πραγματικοτητα καθε εμπνευση μας. Η πραξη αυτη θα μπορεσει να γινει μεσα απο καλλιτεχνικη οδο 'η μεσα απο την διαισθηση σου.
    Η υποστηριξη του Κρονου και η εξιδανικευση της αγαπης του Ποσειδωνα ισως σε κανει ικανη να προσφερεις βοηθεια σε καθε ανθρωπο οταν το χρειαζεται.
    Επειδη αυτη η οψη πρεπει να καταλαμβανει μεγαλη μαζα του πληθυσμου ο συνδιασμος των πλανητων αυτων θα ξυπνησει αισθηματα κοινωνικου περιεχομενου τα οποια θα απαντηθουν χαρη στον ιδεαλισμο του Ποσειδωνα και την προσφορα επικοδομοιτικων λυσεων απο τον Κρονο.

με εκτιμηση
    cancerian
    Καλε μου cancerian,σε ευχαριστω παρα πολυ και για τον χρονο αλλα και για την απαντηση σου.
    Εχω καταλαβει τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης χωριστα και στην θετικη αλλα και στην αρνητικη του μορφη.Για το τριγωνο δεν εχω προβλημα και σε ευχαριστω πολυ για τις προσθετες πληροφοριες.Αυτο που κυριως με δυσκολευει ειναι ο συνδιασμος οταν βρησκοντε σε οψη τετραγωνου ή αντιθεσεως και ειδικοτερα της αντιθεσεως.Μαλλον ο ερμης μου στον αιγοκερο ειναι λιγο περιορισμενος, ισως γι'αυτο να μην μπορω να συνδιασω την συγγεκριμενη οψη στην αρνητικη της μορφη και να μου φενετε λιγο "αφηρημενη".
    Αν μπορεις θα ηθελα για ποσειδωνα στον σκορπιο 9 οικο σε αντιθεση με κρονο στον ταυρο αναδρομο 3 οικο.Ο ποσειδωνας κανει τριγωνο με σεληνη στους ιχθεις στον 1 οικο.
    Σε ευχαριστω πολυ και παλι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by evazoe3 View Post
    Έχω αντίθεση Κρόνου (8 ος οίκος) Ποσειδώνα (2 ος οίκος). Εμένα μου βγαίνει σαν πλήρη έλλειψη πρακτικότητας στη διαχείρηση των οικονομικών μου. Κάπου διάβασα ότι η αντίθεση δίνει απογοητεύσεις σκάνδαλα και συμπλέγματα. Ακόμα δεν μου έχει βγει κάτι από αυτά.
    Σε ευχαριστω πολυ:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Καλε μου cancerian,σε ευχαριστω παρα πολυ και για τον χρονο αλλα και για την απαντηση σου.
    Εχω καταλαβει τι αντιπροσωπευει ο καθε πλανητης χωριστα και στην θετικη αλλα και στην αρνητικη του μορφη.Για το τριγωνο δεν εχω προβλημα και σε ευχαριστω πολυ για τις προσθετες πληροφοριες.Αυτο που κυριως με δυσκολευει ειναι ο συνδιασμος οταν βρησκοντε σε οψη τετραγωνου ή αντιθεσεως και ειδικοτερα της αντιθεσεως.Μαλλον ο ερμης μου στον αιγοκερο ειναι λιγο περιορισμενος, ισως γι'αυτο να μην μπορω να συνδιασω την συγγεκριμενη οψη στην αρνητικη της μορφη και να μου φενετε λιγο "αφηρημενη".
    Αν μπορεις θα ηθελα για ποσειδωνα στον σκορπιο 9 οικο σε αντιθεση με κρονο στον ταυρο αναδρομο 3 οικο.Ο ποσειδωνας κανει τριγωνο με σεληνη στους ιχθεις στον 1 οικο.
    Σε ευχαριστω πολυ και παλι.
    Αγαπητη giannas

O Kρονος στον Ταυρο , σε ενα ζωδιο το οποιο κυβερναται απο την Αφροδιτη θα προσθεσει ενα αισθημα περιορισμου στην αισθαντικοτητα και στον τροπο με τον οποιο απολαμβανεις την επιθυμια . Ο Κρονος σε ενα ζωδιο αξιων και υλικων κεκτιμενων θα οριοθετησει την αναγκη αυτη. Ισως αυτο να σημαινει οτι η ασφαλεια για εσενα καθοριζεται μεσα απο την συλλογη οικομικων απολαβων. Ο Κρονος θα κεντρισει ζητηματα που εχουν να κανουν με την απολαυση , με τα χρηματα με τις αξιες και τα αισθηματα. Μπορει κατι απο ολα αυτα να τονιζει μια εσωτερικη σου ανασφαλεια. Βεβαια στον 3ο οικο ο Κρονος στο Σταθερο αυτο ζωδιο (και αν η ακμη του 3ου ειναι στον Ταυρο) ισως να δωσει το εναυσμα να χαρακτηριστεις "βραδινους" . Δεν σημαινει βεβαια οτι η εκφραση της σκεψης σου εχει καποιο προβλημα απλα η διαδικασια της σκεψης σου γινεται αργα και σταθερα και μαλιστα με εντονη προσοχη στις λεπτομεριες (Κρονος) . Ισως ο τροπος εκφρασης ειναι περιορισμενος υπο την εννοια οτι δεν εκφραζεις το μεγιστο της σκεψης σου , ειναι η καλυτερη θεση του Κρονου για εναν καλο ακροατη παρα ομιλητη.

Ο Ποσειδωνας στον Σκορπιο καθορισε μια γενια ανθρωπων απο το 1956 μεχρι το 1970 περιπου. Ολοι θυμομαστε την γενια των 60'ς οπου οι ανθρωποι εκεινη την εποχη διαδωσαν ενα πνευμα ειρηνης και συχνα η εκφραση του γινοταν μεσα απο την μουσικη , τον πνευματισμο και τα ναρκωτικα.Εκεινη την περιοδο τα ναρκωτικα (Ποσειδωνας ) ειχαν μεγαλη ανθιση και οδηγησαν στο θανατο (Σκορπιος) αρκετα ατομα.
    Χαρακτηριστικο γνωρισμα των ανθρωπων που γεννηθηκαν με τον Ποσειδωνα στον Σκορπιο ειναι η πνευματικη μεταμορφωση.
    Επομενως -αν μου επιτραπει - η θεση αυτη εχει να κανει με το πως ενα ατομο αφουγκραζεται παγκοσμια τον κοσμο ( μια κοινωνικη οψη) .Θελωντας να το συγκεκριμενοποιησω , στον 9ο θα δωσει εμφαση για ζητηματα και ασχολιες που εχουν να κανουν περισσοτερο με τον αποκρυφισμο (ισως παραψυχολογικες αναζητησεις μεσα απο βιβλια , σχολες κτλ ) . Ισως να δωσει στο ατομο την ευκαιρια για τριτοβαθμια εκπαιδευση με θεματα που εχουν να κανουν κυριως καλλιτεχνικα θεματα ή ενα ενδιαφερων για τοπους που κρυβουν καποιο μυστηριο.

Τωρα , συνοψιζοντας ολα αυτα μαζι , η αντιθεση θα σε "κεντρισει " κυριως σε θεματα που αφορουν την επικοινωνια , την εκπαιδευση , την νοηση και διανοηση ... Με τον Ποσειδωνα να συμμετεχει στην αντιθεση ισως να υπαρχει μια διαστρευλωση και ενας λαθος χειρισμος των θεματων που εκπροσωπει ο αξονας 3ου/9ου . Η εκφραση θα μπορουσα να πω πως ειναι αρκετα ευαλωτη και ισως να καιροφυλακτουν σκεψεις που εχουν να κανουν με το οτι οι αλλοι δρουν εναντια σε εσενα και εξαιτιας αυτου οι σχεσεις σου με τον υπολοιπο κοσμο να ειναι επιφανειακες ως αποτελεσμα της εσωτερικης σου ανασφαλειας. Θεματα που αφορουν την εκπαιδευση που εχεις δεχτει ή που θα δεχτεις ισως σου πηρε αρκετα μεγαλο διαστημα να κατανοησεις τις γνωσεις που ελαβες .
    Η δυσμενης οψη μεταξυ Κρονου και Ποσειδωνα (και ποσο μαλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση που συμμετεχει και ο 3ος ) δειχνει τα ατομα εκεινα τα οποια ειναι ευκολο "να πουλησουν παγο σε εναν Εσκιμωο " . Δηλαδη θα μπορουσε να υπαρξει μια δολεια μεθοδικοτητα στην αποκτηση υλικων (Ταυρος) μεσα απο το μπλα μπλα και την συζητηση ( 3ος) .
    Ισως αυτη η οψη δειχνει οτι μια εντονη αρσενικη φιγουρα αντιμετωπισε προβληματα ανοιας ή η εικονα της ηταν αρκετα διαστρευλωμενη στο δικο σου μυαλο.
    Ισως υπαρχουν σκεψεις οτι ο κοσμος σου αντιτιθεται και παει κοντρα σε οτιδηποτε σκεφτεσαι.

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Γιάννα

Σε ευχαριστω πολυ και παλι.:embarrest

Όνομα:
    κατερινα

Ο κρόνος δεν είναι μόνο περιοριστικός, δίνει σχήμα και πραγμάτωση σε μια φαντασία που καλπάζει. Δύο όψεις υπάρχουν πάντα. Ακόμαι και αν βρίσκεται σε διάμετρο.:bigsmile:

Όνομα:
    Σοφία

bonjourrr σε όλους!

Κρόνος τετράγωνο Ποσειδώνας σε γενέθλιο χάρτη..
    Κρόνος στην Παρθένο στον 2ο
    Ποσειδώνας στον Τοξότη στον 4ο

ο Κρόνος στον 2ο δείχνει δυσκολία στην απόκτηση υλικών αγαθών ή μάλλον ''υλικό χτίσιμο'' βήμα βήμα με δουλειά και κόπο.
    ο Ποσειδώνας στον 4ο έχει να κάνει με την οικογένεια.

ένα τετράγωνο μεταξύ τους ίσως δείχνει ότι το άτομο βίωσε οικονομικές δυσκολίες στην οικογένεια απο μικρή ηλικία και ότι θα κοπιάσει να χτίσει κάτι σιγά σιγά ή ότι η οικογένεια θα σταθεί εμπόδιο στην οικονομική ευμάρεια του ατόμου..το δεύτερο κάπως τραβηγμένο μου κάνει αλλά είναι μια σκέψη..

Όνομα:
    Σοφία

κανένας ??

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)