s
Ταυ τετράγωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    dnaki

Ταυ τετράγωνα

Καλημέρα σε όλους

Έχω διαβάσει πως σε ενα σχηματισμό t square ο πλανήτης που είναι απέναντι απο τον πλανήτη αιχμής ,είναι και αυτός που δίνει την ισορροπία που χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί κ τα δυο τετράγωνα.
    Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο να διελαύνει απο τον 6ο οίκο μου ενεργοποιούνται τα παρακάτω ταυ τετράγωνα
    Ηλιος Καρκίνος 12ος Ηλιος Καρκίνος 12ος
    Ουρανός Ζυγός 4ος Ουρανός Ζυγός 4ος
    Μεσουράνημα Κριός 10ος Χείρων Κριός 10ος

Ερμής Καρκίνος 12ος Κρόνος Καρκίνος 12ος
    Πλούτωνας Ζυγός 3ος Πλούτωνας Ζυγός 3ος
    Κλήρος της τύχης Κριός 9ος Κλήρος της τύχης Κριός 9ος

Λόγω του οτι λαμβάνουν χώρα σε παρορμητικά ζώδια κ λόγω της οικοθεσίας των πλανητών αιχμής,(12ος) θα πρέπει να τα ερμηνεύσω ως δοκιμασίες στο χώρο της εργασίας ή της υγείας εξαιτίας δικών μου παράτολμων κινήσεων?Ποιά σημεία του χάρτη θα πρέπει να κοιτάξω έτσι ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα?
    What goes around comes around

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ταυ τετράγωνα

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα σε όλους

Έχω διαβάσει πως σε ενα σχηματισμό t square ο πλανήτης που είναι απέναντι απο τον πλανήτη αιχμής ,είναι και αυτός που δίνει την ισορροπία που χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί κ τα δυο τετράγωνα.
    Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο να διελαύνει απο τον 6ο οίκο μου ενεργοποιούνται τα παρακάτω ταυ τετράγωνα
    Ηλιος Καρκίνος 12ος Ηλιος Καρκίνος 12ος
    Ουρανός Ζυγός 4ος Ουρανός Ζυγός 4ος
    Μεσουράνημα Κριός 10ος Χείρων Κριός 10ος

Ερμής Καρκίνος 12ος Κρόνος Καρκίνος 12ος
    Πλούτωνας Ζυγός 3ος Πλούτωνας Ζυγός 3ος
    Κλήρος της τύχης Κριός 9ος Κλήρος της τύχης Κριός 9ος

Λόγω του οτι λαμβάνουν χώρα σε παρορμητικά ζώδια κ λόγω της οικοθεσίας των πλανητών αιχμής,(12ος) θα πρέπει να τα ερμηνεύσω ως δοκιμασίες στο χώρο της εργασίας ή της υγείας εξαιτίας δικών μου παράτολμων κινήσεων?Ποιά σημεία του χάρτη θα πρέπει να κοιτάξω έτσι ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα?

Με τον Πλουτωνα να διελευανει στον 6ο οικο κ να ενεργοποιει τα ταυ τετραγωνα,θα ενεργοποιηθουν κ θα ανακινηθουν τα θεματα της εργασιας σου κ γι αυτο καλο ειναι να αποφυγεις τιε βεβιασμενες κινησεις για να αποφυγεις τυχον λαθη.
    Ο Πλουτωνας θα σου δωσει την ευκαιρια να αλλαξεις ριζικα καποια πραγματα κ πιθανον να χρειαστει να δρασεις πιο υπογεια ωστε να εδραιωσεις καταστασεις, τα αποτελεσματα δεν θα ειναι αμεσα αλλα οταν θα φανουν θα ειναι γιατι οι κινησεις εγιναν κατα το παρελθον Πιθανον αν εχεις ιδιωτικη επιχειρηση να δεις να συμβαινουν πολλες αλλαγες.Καλο ειναι να κοιταξεις κ την ηλιακη σου επιστροφη να δεις πιο ολοκληρωμενα τα επαγγελματικα σου.
    ΕΠΙΣΗς ΟΙ πλανητες που συμμετεχουν κοιτα τι κυβερνουν στον γενεθλιο σου χαρτη.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    ΕΠΙΣΗς ΟΙ πλανητες που συμμετεχουν κοιτα τι κυβερνουν στον γενεθλιο σου χαρτη.
    πρέπει να κοιτάξω τις όψεις που κάνουν?

Όνομα:
    Τίνα

πρέπει να κοιτάξω τις όψεις που κάνουν?
    Ναι πρεπει να κοιταξεις και τις οψεις, σημασια εχει να βρουμε οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορουμε για να τα συνδυασουμε.

Όνομα:
    dnaki

Ναι πρεπει να κοιταξεις και τις οψεις, σημασια εχει να βρουμε οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορουμε για να τα συνδυασουμε.
    Θα ήθελα τη γνώμη σου για το τ square του Ήλιου με Χείρωνα κ Ουρανό..Είναι και αυτό που με μπερδεύει περισσότερο,δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σε σχέση με τη διέλευση του Πλούτωνα κ σε σχέση με τον οίκο που καταλαμβάνει ο Χείρωνας(10ος) στο χάρτη μου..Θα μπορούσε να έχει σχέση με τον σύζηγο (Ηλιος) κ την οικογένεια (ουρανός στον 4ο)?

Όνομα:
    Τίνα

Θα ήθελα τη γνώμη σου για το τ square του Ήλιου με Χείρωνα κ Ουρανό..Είναι και αυτό που με μπερδεύει περισσότερο,δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σε σχέση με τη διέλευση του Πλούτωνα κ σε σχέση με τον οίκο που καταλαμβάνει ο Χείρωνας(10ος) στο χάρτη μου..Θα μπορούσε να έχει σχέση με τον σύζηγο (Ηλιος) κ την οικογένεια (ουρανός στον 4ο)?
    Σε οποιον οικο βρισκονται οι Πλανητες φαινονται οι τομεις που θα επηρρεαστουν, εφοσον εμπλεκεται ο 10ος οικος θα μπορουσε καλλιστα να αφορα πατερα-συζυγο, ειδικα αν εχουν σχεση αμεση με τα επαγγελματικα σου κ οτι εχει να κανει με 10ο οπως για πχ. την φημη σου κ επειδη στο 1ο ποστ αναφερεται κ ο 12ο οικος να προσεχεις για πισωπλατες μαχαιριες, ,η οικογενεια παλι εμπλεκεται αφου μιλαμε για τεταρτο οικο( ουρανος μεσα)

Όνομα:
    dnaki

Σε οποιον οικο βρισκονται οι Πλανητες φαινονται οι τομεις που θα επηρρεαστουν, εφοσον εμπλεκεται ο 10ος οικος θα μπορουσε καλλιστα να αφορα πατερα-συζυγο, ειδικα αν εχουν σχεση αμεση με τα επαγγελματικα σου κ οτι εχει να κανει με 10ο οπως για πχ. την φημη σου κ επειδη στο 1ο ποστ αναφερεται κ ο 12ο οικος να προσεχεις για πισωπλατες μαχαιριες, ,η οικογενεια παλι εμπλεκεται αφου μιλαμε για τεταρτο οικο( ουρανος μεσα)

..Τι να πώ ..Θέλει πολύ μελέτη το πράγμα..
    Σ ευχαριστώ πολύ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)