- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Ταυ τετράγωνα
-
27-12-2008, 03:06 PM #1
Ταυ τετράγωνα
Καλημέρα σε όλους
Έχω διαβάσει πως σε ενα σχηματισμό t square ο πλανήτης που είναι απέναντι απο τον πλανήτη αιχμής ,είναι και αυτός που δίνει την ισορροπία που χρειάζεται ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί κ τα δυο τετράγωνα.
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο να διελαύνει απο τον 6ο οίκο μου ενεργοποιούνται τα παρακάτω ταυ τετράγωνα
Ηλιος Καρκίνος 12ος Ηλιος Καρκίνος 12ος
Ουρανός Ζυγός 4ος Ουρανός Ζυγός 4ος
Μεσουράνημα Κριός 10ος Χείρων Κριός 10ος
Ερμής Καρκίνος 12ος Κρόνος Καρκίνος 12ος
Πλούτωνας Ζυγός 3ος Πλούτωνας Ζυγός 3ος
Κλήρος της τύχης Κριός 9ος Κλήρος της τύχης Κριός 9ος
Λόγω του οτι λαμβάνουν χώρα σε παρορμητικά ζώδια κ λόγω της οικοθεσίας των πλανητών αιχμής,(12ος) θα πρέπει να τα ερμηνεύσω ως δοκιμασίες στο χώρο της εργασίας ή της υγείας εξαιτίας δικών μου παράτολμων κινήσεων?Ποιά σημεία του χάρτη θα πρέπει να κοιτάξω έτσι ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα?What goes around comes around
-
27-12-2008, 03:31 PM #2
Re: Ταυ τετράγωνα
Με τον Πλουτωνα να διελευανει στον 6ο οικο κ να ενεργοποιει τα ταυ τετραγωνα,θα ενεργοποιηθουν κ θα ανακινηθουν τα θεματα της εργασιας σου κ γι αυτο καλο ειναι να αποφυγεις τιε βεβιασμενες κινησεις για να αποφυγεις τυχον λαθη.
Ο Πλουτωνας θα σου δωσει την ευκαιρια να αλλαξεις ριζικα καποια πραγματα κ πιθανον να χρειαστει να δρασεις πιο υπογεια ωστε να εδραιωσεις καταστασεις, τα αποτελεσματα δεν θα ειναι αμεσα αλλα οταν θα φανουν θα ειναι γιατι οι κινησεις εγιναν κατα το παρελθον Πιθανον αν εχεις ιδιωτικη επιχειρηση να δεις να συμβαινουν πολλες αλλαγες.Καλο ειναι να κοιταξεις κ την ηλιακη σου επιστροφη να δεις πιο ολοκληρωμενα τα επαγγελματικα σου.
ΕΠΙΣΗς ΟΙ πλανητες που συμμετεχουν κοιτα τι κυβερνουν στον γενεθλιο σου χαρτη.
-
27-12-2008, 03:52 PM #3
-
27-12-2008, 04:37 PM #4
-
27-12-2008, 05:32 PM #5
Θα ήθελα τη γνώμη σου για το τ square του Ήλιου με Χείρωνα κ Ουρανό..Είναι και αυτό που με μπερδεύει περισσότερο,δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σε σχέση με τη διέλευση του Πλούτωνα κ σε σχέση με τον οίκο που καταλαμβάνει ο Χείρωνας(10ος) στο χάρτη μου..Θα μπορούσε να έχει σχέση με τον σύζηγο (Ηλιος) κ την οικογένεια (ουρανός στον 4ο)?
What goes around comes around
-
27-12-2008, 05:56 PM #6
Σε οποιον οικο βρισκονται οι Πλανητες φαινονται οι τομεις που θα επηρρεαστουν, εφοσον εμπλεκεται ο 10ος οικος θα μπορουσε καλλιστα να αφορα πατερα-συζυγο, ειδικα αν εχουν σχεση αμεση με τα επαγγελματικα σου κ οτι εχει να κανει με 10ο οπως για πχ. την φημη σου κ επειδη στο 1ο ποστ αναφερεται κ ο 12ο οικος να προσεχεις για πισωπλατες μαχαιριες, ,η οικογενεια παλι εμπλεκεται αφου μιλαμε για τεταρτο οικο( ουρανος μεσα)
-
27-12-2008, 06:11 PM #7
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.