- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Αντίθεση Πλούτωνα MC
-
19-12-2008, 08:32 PM #11
Re: Αντίθεση Πλούτωνα MC
Να ψαξεις τις οψεις που κανει ο transit πλουτωνας ,ναι αυτος στον αιγοκερο, με τους γεννεθλιους πλανητες σου:bigsmile:
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
19-12-2008, 08:56 PM #12
Αν κατάφερα να βρω σωστά τις όψεις, νομίζω ότι ίσως είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.Ο πλούτωνας λοιπόν σε αυτή τη θέση κάνει τρίγωνο με τον ωροσκόπο μου, την αφροδίτη και το δία, τετράγωνο με τον ήλιο ( και εξάγωνο με τον ερμή. δεν μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη εξήγηση.
-
25-12-2008, 06:04 PM #13
ο Πλούτωνας ποιόν οίκο κυβερνάει στο γενεθλιό σου;
-
25-12-2008, 06:16 PM #14
το τρίγωνο με την Αφροδίτη δίνει ότι τα συναισθηματά σου μετουσιώνονται και εκδηλώνονται έστω και μέσα απο θυσίες έχοντας όμως ανταπόκριση το τρίγωνο με το Δία κάνει πιο επεκτατικές τις τάσεις της Αφροδίτης,το δε τρίγωνο με τον ωροσκόπο σου δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που συναντάς σαν άνθρωπος το εξάγωνο με τον Ερμή φέρνει ευκαιρίες να εκδηλώσεις τα συναισθηματά σου μέ πιό επικοινωνιακό τρόπο.
Το τετράγωνο με τον Ηλιο δείχνει εποχή που δοκιμάζονται οι αντοχές σου μέσα απο ανταγωνισμούς,είσαι σε μια πάλη για τον αν πρέπει να εκφραστείς ανταγωνιοστικά ή με παθητικό τρόπο
-
26-12-2008, 01:25 PM #15
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο πλούτωνας (ως κυβερνήτης του σκορπιού) κυβερνάει τον 3ο οίκο μου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;Και πάλι ευχαριστώ!
-
26-12-2008, 11:01 PM #16
Καλησπέρα. Στο γεννέθλιο χάρτη μου ο Πλούτωνας (Ζυγός) κάνει τρίγωνο με Σελήνη(Υδροχόο), Λίλιθ(Διδυμοι) και εξάγωνο με Ωροσκόπο(Λέων), Ποσειδώνα(Τοξότη). Επίσης έχω θέση 3ου Οίκου Πλούτωνα. Τώρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βρήκα ότι δημιουργείται αντίθεση με Δία και εξάγωνο με κλήρο τύχης.... τι επιρρεάζεται;.... :unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.