- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ΥΠΑΡΞΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
-
24-12-2008, 02:32 PM #1
ΥΠΑΡΞΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Η ερώτηση που θέλω να υποβάλλω στα αγαπητά μέλη του φόρουμ είναι η εξής:
Από ποιά στοιχεία του ωροσκοπίου φαίνεται αν θα υπάρξει γάμος ή όχι? Ξέρω πως η ερώτηση αυτή έχει διατυπωθεί και στο παρελθόν. Διαβάζοντας τις απαντήσεις δεν κατάλαβα και πολλά.:blush:
Γεννημένη στην Αθήνα στις 24/4/1971 στις 04:15am, έχω στον 7ο οίκο τους Πλούτωνα-Λίλιθ στην Παρθένο. Αρκεί αυτός ο αστρολογικός παράγοντας για συμπεράσματα ή όχι? Τί άλλο θα πρέπει να κοιτάξω στο ωροσκόπιό μου?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
24-12-2008, 03:30 PM #2
Re: ΥΠΑΡΞΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Ο γενέθλιος χάρτης είναι μια στατική απεικόνιση της προσωπικότητάς μας και των τάσεων που αστρολογικά υποδεικνύονται και οι μεμονωμένες όψεις δεν βοηθούν στην κατανόησή του, όπως και στην κατανόηση των τάσεων που υποδεικνύονται σε θέματα όπως είναι ο γάμος. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι έχεις Πλούτωνα στον 7ο είναι ένα στοιχείο, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Θα πρέπει να ελεγχθεί και ο κυβερνήτης του οίκου, ο 4ος, ο 5ος, ο 10ος τουλάχιστον, οι κυβερνήτες τους, οι μεταξύ τους όψεις, επιπλέον κάποιοι αστεροειδείς για περισσότερα στοιχεία και άλλα.
Αυτές οι τάσεις τώρα που θα υποδειχθούν από τη μελέτη του χάρτη σου είτε ενεργοποιούνται είτε αποδυναμώνονται κατά καιρούς, ανάλογα και με την κίνηση των πλανητών. Θα πρέπει να υπάρξει επιπλέον μελέτη για να βρεθεί ποιες περίοδοι είναι για εσένα ευνοϊκές για να προχωρήσεις στην τέλεση του ...μυστηρίου. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και την ύπαρξη του ...γαμπρού, γιατί αν δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να ελεγχθούν άλλα πράγματα.
Όπως και να έχει, αυτό που ζητάς, είτε υπάρχει υποψήφιος είτε όχι, δεν απαντιέται χωρίς κάμποση δουλίτσα και δεν νομίζω ότι έχει κάποιος το χρόνο να ασχοληθεί επισταμένως με αυτό. Κάποιες ιδέες μπορεί να πάρεις, αλλά θα είναι αποσπασματικές και επιφανειακές. Ίσως θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία αστρολόγο της αρεσκείας σου.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-12-2008, 10:21 PM #3
Σε ευχαριστώ θερμά για την απάντησή σου.
Ο λόγος που απευθύνθηκα στο φόρουμ είναι γιατί κατά το παρελθόν απευθύνθηκα σε επαγγελματίες αστρολόγους και οι οποίοι, παρά την προτροπή μου, αδυνατούσαν να μου δώσουν ξεκάθαρη απάντηση. Εγώ δε, δεν μπορούσα να τους "ελέγξω" λόγω απειρίας στα αστρολογικά θέματα.
-
24-12-2008, 10:55 PM #4
Δεν νομίζω να πάρεις ξεκάθαρη απάντηση από κανέναν, και ο λόγος είναι απλός: κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Αν πρόσεξες και εγώ σου μιλάω για τάσεις και όχι για βεβαιότητες. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου πει με βεβαιότητα ότι "την τάδε περίοδο βλέπω γάμο". Ένας καλός αστρολόγος μπορεί να σου υποδείξει τις περιόδους που υπάρχει εύνοια (αστρολογικά πάντα). Εκτός αυτού, από ό,τι είδα, έχεις και τον Ουρανό στον 7ο, οπότε υπάρχει επιπλέον στοιχείο.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
25-12-2008, 12:01 AM #5
Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.