- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 51
Thread: ¶ρης αντίθεση Κρόνος- συναστρία?
-
19-12-2008, 07:31 AM #31
Re: ¶ρης αντίθεση Κρόνος- συναστρία?
Αν κανουμε αναλυση ενος χαρτη ή μιας συναστριας βαση της "καλης θελησης" των ατομων τοτε...παω πασο.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
21-12-2008, 08:01 PM #32
εγω παντως συμφωνω απολυτα μια που το βιωνω:bigsmile:
ο αρης<εκεινος> οντως επαναστατικος...κ.τ.λ.... με τα χρονια εστρωσε:bigsmile:......αν δεν συνειδητοποιουσε πιστευω πως δεν θα γινοταν κατι θετικο
εγω σα κρονος γινομαι πιεστικη κατα πολυ κ προσπαθω να το ελεγχω οσο μπορω...
-
21-12-2008, 08:40 PM #33
-
21-12-2008, 08:42 PM #34
χιχι περιπου 3
-
21-12-2008, 08:52 PM #35
Ναι οκ κατάλαβα κάτι τέτοιο κοιτώντας το προφίλ σου Επίτρεψέ μου να σου πω ότι τρία χρόνια δεσμού σε χωριστές ειδικά στέγες ή σε συνθήκες οικονομικής εξάρτησης από άλλους (γονείς κλπ). είναι ένα απόλυτο τίποτα (όπως ακριβως το διαβάζεις...) μπροστά σε μία πενταετή, επταετή, δεκαετή και βάλε ζωή δύο ανθρώπων που ζουν καθημερινά μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται όλες τις ώρες τους αλλά και αντιμετωπίζουν τις ευθύνες της επιβίωσής τους στην κοινή πορεία στη ζωή.
Εκεί καμία μάσκα πλέον δεν μπορεί να κρατηθεί και γι αυτό πολλά νεαρά συνήθως ζευγάρια καταλήγουν δυστυχισμένα. Καλό είναι λοιπόν τις συμβουλές της αστρολογίας αν μη τι άλλο να τις έχουμε πάντα υπ' όψη μας, ότι δηλαδή ο Ρerfect σύντροφός μας στην πορεία ίσως πάψει να είναι και τόσο Ρerfect και να χρειαστεί να προσγειωθούμε όλοι κακήν-κακώς. Κοινώς να κρατάμε «καβάτζα» ένα μαξιλαράκι στον ποπάκο μας για να προλάβουμε τα χειρότερα
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-12-2008, 09:36 PM #36
συμφωνω!!!μα δε καταλαβα γιατι το λες μιλησα για τασεις αστρολογιας στη συναστρια οπου ειτε ζουμε χωριστα, ειτε συμβιωσουμε καποια στιγμη :bigsmile: οι ιδιες θα υπαρχουν!!!:bigsmile::bigsmile: οχι για το αν θεωρειται σοβαρος ο δεσμος μου σε σχεση με καποια συμβιωση κ γαμο.
γενικα μιλάς ετσι? γιατι εγω δεν ειπα για κανεναν κυριο perfect
-
21-12-2008, 09:52 PM #37
Ναι, οι τάσεις είναι οι ίδιες, και αυτό ακριβώς λέω - ότι σε χαλαρού τύπου σχέσεις όπως πχ περιέγραψες την με «εκείνον» μπορεί να καταφέρουμε να τις συγκαλυψουμε για μερικά χρόνια αλλά σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κάποια στιγμή θα εκδηλωθούν. Γι αυτό είπα πως πρέπει να πρέπει είμαστε προετοιμασμένοι είτε για τις συνέπειες που μπορεί να «σκάσουν» ραγδαία πίσω από τις μάσκες αυτές σε κάποια δύσκολη περίοδο, είτε να τις έχουμε εκδηλώσει εξ αρχής χωρίς μάσκες ώστε να τις έχουμε υπ' όψη μας, να τις προσέχουμε και να τις αντιμετωπίζουμε εκ των προτέρων.
Από το μήνυμά σου κατάλαβα ότι τα έχεις 3 χρόνια με ένα αγόρι και παρ' ότι βλέπετε και οι δύο κάποια αρνητικά θέματα στη σχέση σας τα έχετε βελτιώσει (από εκείνον έγινε κάτι θετικό και εσύ ελέγχεις όσο μπορείς). Επάνω σε αυτό σου απάντησα ότι η πραγματική συνειδητοποίηση των δυσκολιών και της προόδου σας στην υπερπήδηση ή γεφύρωση, έρχεται μόνο ύστερα από μακρόχρονη και ανεξάρτητη συμβίωση.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-01-2010, 05:43 PM #38
καλησπέρα στην όμορφη παρέα...εγώ εχω κρόνο στον αιγόκερο και ο σύντροφος μου άρη στο καρκίνο...στην συναστρία δημιουργούν αντίθεση με ανοχή 1,68 και συνοδεύεται μα μια ωραία αντίθεση του ουρανού(αιγόκερος) μ με τον άρη(καρκινος) του....υπάρχει αραγε σωτηρία??? :-D
-
06-01-2010, 07:44 PM #39
-
06-01-2010, 07:59 PM #40
καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους. στην συναστρια με τον συντροφο μου εχουμε μια αντηθεση αρη του με κρονο μου οι οποιο ειναι διδυμοι κ τοξοτης αντιστοιχα σχεδον ακριβειας 0,17 το οτι ειναι σε μεταβλητα ζωδια μετριαζει λιγο το περιορισμο του κρονου? παρεπιπτωντος ο κρονος μου κανει αντιθεση κ με τον οροσκοπο του δυπλο το χτυπημα..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.