s
Σε ποιο δεκαήμερο ανήκει ο ωροσκόπος μου;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Σε ποιο δεκαήμερο ανήκει ο ωροσκόπος μου;

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αυτά που γράφονται ως προβλέψεις υποδεικνύουν τάσεις και δεν μπορούν να εκληφθούν ως εξατομικευμένες προβλέψεις. Ειδικά για εσάς τις 3 ταυρίνες, μπορεί η μία να είναι στις αρχές του 1ου, η 2η στη μέση του 2ου και η 3η στο τέλος του 3ου Δεκαημέρου και η χρονιά για τη μία να είναι καταστροφική, για την άλλη ουδέτερη και για την τρίτη μια από τις καλύτερες που έχει ζήσει.
    Μόνο με τη μελέτη του προσωπικού μας ωροσκοπίου μπορούμε να δούμε τις τάσεις που αφορούν εμάς προσωπικά :bigsmile:
    Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε για την χρονιά αυτή μιας και ειμαι στο πρώτο δεκαήμερο και ο ωροσκόπος μου είναι δίδυμος. 27-04-81 και ώρα 08:15 στην Αθήνα. Επίσης όταν βλέπω την πρόβλεψη των διδύμων μιας και είναι ο ωροσκόπος μου, ποιο δεκήμερο των διδύμων με αφορα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Όνομα:
    Ράνια

Re: Ταύρος 2009 - Ετήσιες προβλέψεις

Quote Originally Posted by natasama View Post
    Ευχαριστώ για την απάντηση... Θα ήθελα πολύ να με ενημερώσετε για την χρονιά αυτή μιας και ειμαι στο πρώτο δεκαήμερο και ο ωροσκόπος μου είναι δίδυμος. 27-04-81 και ώρα 08:15 στην Αθήνα. Επίσης όταν βλέπω την πρόβλεψη των διδύμων μιας και είναι ο ωροσκόπος μου, ποιο δεκήμερο των διδύμων με αφορα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Αν δεν απατώμαι το δεκαήμερο στο οποίο ανήκει ο Ωροσκόπος σου. :bigsmile:

Re: Ταύρος 2009 - Ετήσιες προβλέψεις

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Αν δεν απατώμαι το δεκαήμερο στο οποίο ανήκει ο Ωροσκόπος σου. :bigsmile:
    Αυτό λέω... Δεν ξέρω σε ποιο δεκαήμερο ανήκει ο ωροσκόπος μου...

Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Σε ποιο δεκαήμερο ανήκει ο ωροσκόπος μου;

Δοκιμάστε εδώ
    http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Είδα τον γεννέθλιο χάρτη μου απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο δεκαήμερο ανήκω? Ο ωροσκόπος μου δηλαδή... Προς πληροφόρηση στην στήλη όταν αναφέρεται ο ωροσκόπος μου έχει το εξής: Ωροσκόπος (Asc) Δίδυμοι 07° 18' 55"

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by natasama View Post
    Είδα τον γεννέθλιο χάρτη μου απλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο δεκαήμερο ανήκω? Ο ωροσκόπος μου δηλαδή... Προς πληροφόρηση στην στήλη όταν αναφέρεται ο ωροσκόπος μου έχει το εξής: Ωροσκόπος (Asc) Δίδυμοι 07° 18' 55"

Καλημερα, το καθε ζωδιο εχει 30 μοιρες. Οταν βλεπεις πλανητες απο 0 εως 10 μοιρες ανηκουν το 1ο δεκαημερο, απο 10 εως 20 μοιρες :bigsmile: στο 2ο και απο 20 εως 30 μοιρες στο 3ο δεκαημερο, επομενως στις 7 και 18 που ειναι ο Ωροσκοπος σου ανηκει στο 1ο δεκαημερο.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Καλημερα, το καθε ζωδιο εχει 30 μοιρες. Οταν βλεπεις πλανητες απο 0 εως 10 μοιρες ανηκουν το 1ο δεκαημερο, απο 10 εως 20 μοιρες :bigsmile: στο 2ο και απο 20 εως 30 μοιρες στο 3ο δεκαημερο, επομενως στις 7 και 18 που ειναι ο Ωροσκοπος σου ανηκει στο 1ο δεκαημερο.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Αν και δεν ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω καθώς μόνο για το πρώτο δεκαήμερο των διδύμων δεν τα λένε καλά... Σε ευχαριστώ πολύ...

Ελα.... ισα-ισα για το 1ο δεκαημερο εχει περασει η επιδραση του Κρονου...!

Όνομα:
    tonia

Καλημέρα, γράφω 1η φορά είμαι καινούριο μέλος και ανήκω στους διδύμους ( 24/5/1978 & 11:30 πρ.), επειδή κάνατε είδη μια αναφορά για τους ταλαίπωρους διδύμους του 1ου δεκαημέρου…..θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν αναφέρατε λίγα ακόμη στοιχεία που αφορούν στο νέο έτος. Ευχαριστώ!!!

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by Antuannette View Post
    Καλημέρα, γράφω 1η φορά είμαι καινούριο μέλος και ανήκω στους διδύμους ( 24/5/1978 & 11:30 πρ.), επειδή κάνατε είδη μια αναφορά για τους ταλαίπωρους διδύμους του 1ου δεκαημέρου…..θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν αναφέρατε λίγα ακόμη στοιχεία που αφορούν στο νέο έτος. Ευχαριστώ!!!
    http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4...%E5%E9%F2.html

οι προβλέψεις διδύμου 2009...:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)