s
Ωροσκόπια μελών. - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14
Results 131 to 137 of 137
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Ωροσκόπια μελών.

Quote Originally Posted by LULU
    Σήμερα διάβασα τις εξελίξεις στη συζήτηση μετά από αρκετό καιρό που είχα να επισκεφθώ το myhoroscope. Από την πλευρά μου θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω την διαδικασία ανάλυσης ενός αστρολογικού χάρτη διότι είμαι πολύ αρχάρια στο αντικείμενο. Βλέπω όμως ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο για αυτούς που γνωρίζουν. Καταλαβαίνω ότι αν η αστρολογία ήταν απλό και εύκολο πράγμα όλοι θα την γνωρίζαμε από τα δημοσιεύματα σε διάφορα περιοδικά.
    Η μελέτη από έγκυρες πηγές φαίνεται απαραίτητη. Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποια έγκυρη βιβλιογραφία για το θέμα?
    Ευχαριστώ πολύ.
    Θα σου προτείνω σύμφωνα με την δική μου προσωπική άποψη.
    Πολύ καλό για τους αρχάριους είναι το βιβλίο που έγραψε η κα Σίμου, το οποίο διαφημίζεται σε κάποιο σημείο του σαιτ. Το διαβάζω, αυτή την περίοδο, και μπορώ να πω ότι σε βάζει σταδιακά στα χνάρια της Αστρολογίας.
    Τίτλος : Η Αστρολογία - ο Λόγος των άστρων.

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Αγαπητηηηηη :embarrest Ιουλία
    ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου.

Όνομα:
    Βασίλης

Καλημέρα στα μέλη που έχουν δημοσιεύσει στο θέμα... Θα ήθελα να πω απλά ότι κατά τη γνώμη μου δε θα πρέπει να παραιτείται κανείς ποτέ από την προσπάθεια να βλέπει ωροσκόπια... Θα πρέπει να δημοσιεύει τη γνώμη του για ανάλυση, και να δέχετε τις άλλες απόψεις αλλά να είναι πολύ προσεκτικός στο να απευθυνθεί στο άτομο που διάβασε το ωροσκόπιο του... Αν δε ζητήσει ανάλυση το ίδιο, καλύτερα θα ήταν να μη μάθει ποτέ ότι του έγινε ανάλυση.

Πιστεύω ότι με τη συνεχή εξάσκηση και την πρακτική μπορεί κανείς να αρχίσει να έχει περισσότερες επιτυχίες. Αρκεί να μην απογοητεύεται από τις αρχικές γκάφες. Και να εφαρμόζει τις αναλύσεις σε δημόσια πρόσωπα ή στον εαυτό του για να μην επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων γύρω του προς τη λάθος κατεύθυνση.

Τέλος είμαι της άποψης ότι όταν θα έχει εξοικειωθεί κανείς με τις όψεις και αυτά που γράφουν τα βιβλία, θα δεί ότι και αυτά χρειάζεται κάποτε κανείς να τα ξεπερνά... Από ένα σημείο και μετά αρχίζει να λειτουργεί πια η διαίσθηση...

Πιστεύω ακόμη ότι σαν μέρος της αστρολογικής ενηλικίωσης θα πρέπει κανείς κάποια στιγμή ακόμη και να αμφισβητήσει την απόλυτη εγκυρότητα των ανθρώπων που έχουν επαγγελματική ενασχόληση με το αντικείμενο... Όχι ότι δεν ξέρουν... Προς Θεού... Αλλά δεν είναι Θεοί... Πόσες φορές έχουν κάνει οι γιατροί λάθος διάγνωση; Και οι αστρολόγοι δεν απέχουν και πολύ από το να είναι κάποιου είδους γιατροί.

Πιστεύω ότι πρέπει κανείς να διαβάζει και να συγκρίνει άρθρα και στήλες αστρολόγων και να αξιολογεί αυτό που διαβάζει. Να βλέπει ποιες απόψεις φαίνονται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Και να διαλέγει ο ίδιος το δάσκαλο του. Που θα τον οδηγήσει ως ένα σημείο. Ως εκεί που μπορεί να του δώσει...

Με τις συγκρίσεις, την εξάσκηση και την αμφισβήτηση μπορεί κανείς να ενηλικιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Γι' αυτό μη σταματάτε τις ερμηνείες. Κι αν σας είναι ευκολότερο ξεκινείστε να αναλύετε τον εαυτό σας. Έτσι δε θα σας κατηγορήσει κανείς ότι μπορεί να κάνετε κακό στους άλλους...

Φιλικά
    Βασίλης

4. Re: Ωροσκόπια μελών.

3 μήνες και 3 μέρες κανένα ενδιαφέρον για το θέμα..... Τελείωσε δηλαδή η ανάλυση? "Ναυάγησε"? ή καλύτερα "πάτωσε"? χιχι εμ, τί να πώ?
    φιλάκια.....

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Το τραγουδάκι είναι δίχως παρεξήγηση σου είχα κάνει εξήγηση. Εντελώς αντίθετο νόημα.

Είναι γεγονός ότι αδρανοποιήθηκαν κάποιοι λογαριασμοί μελών που είχαν διαφωνίες με τη διαχειριστική ομάδα και τον ιδιοκτήτη αυτού του δικτυακού τόπου. Αυτά τα μέλη που από την αρχή τους είχαν κάποιοι συμβουλεύσει να μην ξεκινήσουν αυτό το θέμα γιατί το αντιμετώπιζαν "ελαφρά" εμφανίζονται σε διάφορα άλλα φόρουμς χρησιμοποιώντας κείμενα συνεργατών μας παραφράζοντας 2-3 φράσεις και παρουσιάζοντάς τα σαν δικά τους.

Κατά συνέπεια δικαιώθηκαν και ο ιδιοκτήτης και αρκετοί άνθρωποι που αγαπούν αυτόν τον ιστοχώρο και προσπαθούν να τον διαφυλάξουν.
    Καλησπέρα,
    Πριν μερικές μέρες μπήκα ξανά στο site σας και έμεινα άναυδη!!! Επειδή τυγχάνει να είμαι ε γ ώ εκείνη που ξεκίνησε το εν λόγω θέμα, μένω κατάπληκτη με τα όσα διαβάζω!!! Πώς μπορείτε να με κατηγορείτε για κάτι που δεν έχω κάνει και μάλιστα χωρίς στοιχεία; Αυτό που λέτε δεν έγινε ΠΟΤΕ. Σε ένα δικό σας μήνυμα προς εμένα όταν είχε δημιουργηθεί το θέμα τον Μάρτιο υποννοείτε κάτι περί "ομάδας" και άλλα σχόλια στα οποία δεν μου δώσατε τη δυνατότητα να απαντήσω αφού μου απενεργοποιήσατε το λογαριασμό μου. Σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα, κανένα κείμενο που να έχω παραθέσει σε άλλο site, τίποτα απ΄όλα αυτά που μου προσάπτετε. ΄Οσο κολακευτικό και αν μου φάνηκε στην αρχή το ότι θεωρήσατε ένα μόνο άτομο σαν "ολόκληρη ομάδα" (γιατί υπερτιμά τις όποιες γνώσεις μου...) δεν μπορώ να κλείσω το στόμα όταν βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα σαν το παραπάνω!! Σας προκαλώ αυτή τη στιγμή να παραθέσετε στοιχεία που να αποδεικνύουν τις κατηγορίες σας αλλιώς θα σας παρακαλούσα να μου ζητήσετε συγνώμη μέσω του site σας διότι υπάρχει πολύς κόσμος που το παρακολουθεί και δεν μπορείτε να εκθέτετε έτσι ένα άτομο. ΄Εχει περάσει καιρός βέβαια αλλά τώρα είδα το μήνυμα και έπαθα σοκ!!! Δεν ξέρω αν θα δημοσιεύσετε την απάντησή μου αλλά πιστεύω ότι μέσα στα πλαίσια του ήθους και της δημοκρατίας θα έπρεπε να το κάνετε. Ευχαριστώ.
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by runaway View Post
    Καλησπέρα,
    Πριν μερικές μέρες μπήκα ξανά στο site σας και έμεινα άναυδη!!! Επειδή τυγχάνει να είμαι ε γ ώ εκείνη που ξεκίνησε το εν λόγω θέμα, μένω κατάπληκτη με τα όσα διαβάζω!!! Πώς μπορείτε να με κατηγορείτε για κάτι που δεν έχω κάνει και μάλιστα χωρίς στοιχεία; Αυτό που λέτε δεν έγινε ΠΟΤΕ. Σε ένα δικό σας μήνυμα προς εμένα όταν είχε δημιουργηθεί το θέμα τον Μάρτιο υποννοείτε κάτι περί "ομάδας" και άλλα σχόλια στα οποία δεν μου δώσατε τη δυνατότητα να απαντήσω αφού μου απενεργοποιήσατε το λογαριασμό μου. Σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα, κανένα κείμενο που να έχω παραθέσει σε άλλο site, τίποτα απ΄όλα αυτά που μου προσάπτετε. ΄Οσο κολακευτικό και αν μου φάνηκε στην αρχή το ότι θεωρήσατε ένα μόνο άτομο σαν "ολόκληρη ομάδα" (γιατί υπερτιμά τις όποιες γνώσεις μου...) δεν μπορώ να κλείσω το στόμα όταν βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα σαν το παραπάνω!! Σας προκαλώ αυτή τη στιγμή να παραθέσετε στοιχεία που να αποδεικνύουν τις κατηγορίες σας αλλιώς θα σας παρακαλούσα να μου ζητήσετε συγνώμη μέσω του site σας διότι υπάρχει πολύς κόσμος που το παρακολουθεί και δεν μπορείτε να εκθέτετε έτσι ένα άτομο. ΄Εχει περάσει καιρός βέβαια αλλά τώρα είδα το μήνυμα και έπαθα σοκ!!! Δεν ξέρω αν θα δημοσιεύσετε την απάντησή μου αλλά πιστεύω ότι μέσα στα πλαίσια του ήθους και της δημοκρατίας θα έπρεπε να το κάνετε. Ευχαριστώ.

Καλωσήλθατε
    1. Το ποστ δεν αφορά εσάς αλλά άλλο μέλος. Η διαφωνία μαζί σας ήταν άλλη και όποιος διαβάσει τη συζήτηση θα καταλάβει.
    2. ΟΥΔΕΠΟΤΕ απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός σας αυτό είναι ψευδές μόνη σας δηλώσατε ότι αποχωρείτε. Ο λογαρισμός σας ήταν πάντα ενεργός.
    3. Όταν απενεργοποιούνται λογαρισμοί προσωρινά ή μόνιμα δίνεται περιθώριο 24 ωρών στο μέλος για ανταπάντηση στα πλαίσια της δημοκρατίας και του ήθους.
    4. Πολύ καλά κάνετε που "δεν μπορείτε να κλείσετε το στόμα σας". Είναι πολύ καλό να καταγράφονται όλα αυτά.
    5. Κατόπιν των διευκρινίσεων ελπίζω να υποχωρήσει το σοκ που πάθατε και που προφανώς σε αυτό οφείλεται το βιαστικό ποστ σας.
    Τέλος καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τη δημιουργία εντυπώσεων. Υπάρχουν πάντα διαχειριστές online και μπορείτε να επικοινωνείτε με προσωπικό μήνυμα για να αποφεύγονται παρανοήσεις.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Γειά σας ειμαι καινούριο μέλος σχετικά.παρακολουθω το site πολύ καιρό,αλλά δεν ξέρω απ'ο που ναρχίσω να αναλύω τον χάρτη μου,με λίγα λόγια εχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τα άρθρα.Εδω βλέπω πως ανοίξατε και μας περιμένετε.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου αναλύσετε τον προσωπικό μου χάρτη.και με μεγάλη μου χαρά!(για να καταλάβω και γω βρε παιδιά καποια πραγματα και α συνεχίσω μετά μόνη)αφου θα έχω τα βασικά.Σας ευχαριστω έτσι κιαλλιώς !
    ( Είμαι γεννημένη 28/10/1984 και ώρα 18:15μμ,Στη Δράμα,Ελλάδα).-

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)