- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 80
Thread: πλουτωνας
-
20-12-2008, 12:49 AM #41
-
20-12-2008, 08:16 AM #42
Re: πλουτωνας
Ο 5ος στην Παρθένο και ο 9ος στον Αιγόκερω. Ήλιος στον 8ο σε τετράγωνο με σύνοδο Πλούτωνα/Ουρανού :toung:
Τώρα θα έχω την απάντησή μου;
Καημό τό 'χω, να μου πει και μένα κάποιος .
(Με ενδιαφέρει το πώς θα εξελιχθώ καρμικά και παράλληλα
θέλω να δω τη δυνατότητά σας στον εξωραϊσμό και στην στρογγυλοποίηση :nutsΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-12-2008, 05:06 PM #43
Κάποια απάντηση;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-12-2008, 05:38 PM #44
Σκουρα τα πράγματα. Ας απαντησει καποιος πιο αισιόδοξος!
-
20-12-2008, 07:00 PM #45
Κάποια απάντηση;
Σκουρα τα πράγματα. Ας απαντησει καποιος πιο αισιόδοξος!
Kατι μουλεει οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν να σου απαντησουν?
Και τωρα εγω τι κανω προσπαθω να βρω τον μπελα μου?(αστειευομαι φυσικα.):bigsmile:
Με κυβερνητη του 5ου τον ερμη στην Παρθενο θα ελεγα οτι γινεσαι αρκετας αναλυτικος, ορθολογιστικος και απαιτητικος οσο αναφορα τις σχεσεις και τα παιδια,επισης θα ελεγα οτι ολη αυτη η μιζερια παει να χαλαρωσει πηγαινοντας στον 9ο οικο αλλα που να τολμησω να το πω αφου ειναι στον Αιγοκερω.
Σε γενικες γραμμες εχεις μπολικη δοση απο εγωισμο,μια εμμονη με τα παιδια,τα δημιουργηματα σου αλλα και τις ερωτικες σχεσεις αφου εχεις την ταση να τους ελεγχεις και να τους μεταμορφωνεις συμφωνα με αυτο που εσυ θελεις.
Για εμενα εισαι λιγο διφορουμενος με την εννοια οτι ενω εισαι αρκετα φιλοσοφημενο ατομο και με αισιοδοξη και καλοπροαιρετη φυση, δεν βοηθαει και πολυ ο 8ος οικος και οι πλανητες στον Αιγοκερω γιατι σε βαραινουν.
Ανθρωπος που κατα την γνωμη μου παντα θα κρυβει πραγματα και σπανια θα εκδηλωνει αυτα που νιωθει αφου με τοσο κρονια στοιχεια,θα υψωνεις παντα τοιχους.
με τα τριγωνα του Πλουτωνα με την Αφροδιτη αλλα και απο την συνοδο με Ερμη και Αρη,οι κατακτησεις δεν θα σου λειπουν,απο την μια θα σε διακρινει μια ευγενεια και απο την αλλη μια σκληροτητα και ενας παρορμητισμος παντα ελεχγομενος.
Επιβλητικη, εξουσιαστικη προσωπικοτητα που πιθανον να ερχεται σε αντιπαραθεση με την πατρικη φιγουρα, ανθρωπος που εμβαθυνει, που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του και που πανω απο ολα θα πρεπει να μετριασει τον εγωισμο και τις καταστροφικες και αυτοκαταστροφικες τασεις που μπορει να εχει.
ΥΓ. ελπιζω οταν θα ασκησεις κριτικη στην απαντηση μου να λειτουργει η συνοδος του Ερμη με την Αφροδιτη και οχι η Συνοδος με τον Αρη, οχι τιποτα αλλο εισαι και εκρηκτικος με τον Ηλιο ουρανο.
-
21-12-2008, 10:19 AM #46
Και καλά κάνεις :bigsmile:
Σε γενικες γραμμες εχεις μπολικη δοση απο εγωισμο,μια εμμονη με τα παιδια,τα δημιουργηματα σου αλλα και τις ερωτικες σχεσεις αφου εχεις την ταση να τους ελεγχεις και να τους μεταμορφωνεις συμφωνα με αυτο που εσυ θελεις.
(ιδίως στις ερωτικές σχέσεις, απλώς δεν είναι όλες οι γυναίκες ...εξελιγμένες ενσαρκώσεις ώστε να απολαύσουν αυτό που τους δίνεται από το ...Σύμπαν. Εκεί βγαίνει και το ζόρι του Πλούτωνα στο να εκφραστεί, οπότε καταφεύγει, αναγκαστικά, στον καταναγκασμό, μέχρι η ύπαρξη να εξελιχθεί :toung: )
Για εμενα εισαι λιγο διφορουμενος με την εννοια οτι ενω εισαι αρκετα φιλοσοφημενο ατομο και με αισιοδοξη και καλοπροαιρετη φυση, δεν βοηθαει και πολυ ο 8ος οικος και οι πλανητες στον Αιγοκερω γιατι σε βαραινουν.
(αλλά όπως καταλαβαίνεις και από τα παραπάνω, για εμένα αυτό είναι πρόβλημα των άλλων και όχι δικό μου :toung: )
Ανθρωπος που κατα την γνωμη μου παντα θα κρυβει πραγματα και σπανια θα εκδηλωνει αυτα που νιωθει αφου με τοσο κρονια στοιχεια,θα υψωνεις παντα τοιχους.
με τα τριγωνα του Πλουτωνα με την Αφροδιτη αλλα και απο την συνοδο με Ερμη και Αρη,οι κατακτησεις δεν θα σου λειπουν,απο την μια θα σε διακρινει μια ευγενεια και απο την αλλη μια σκληροτητα και ενας παρορμητισμος παντα ελεχγομενος.
Επιβλητικη, εξουσιαστικη προσωπικοτητα που πιθανον να ερχεται σε αντιπαραθεση με την πατρικη φιγουρα, ανθρωπος που εμβαθυνει, που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του και που πανω απο ολα θα πρεπει να μετριασει τον εγωισμο και τις καταστροφικες και αυτοκαταστροφικες τασεις που μπορει να εχει.
Με την "πατρική φιγούρα" ποτέ δεν είχα πρόβλημα, απεναντίας ο σεβασμός που έδειχνα στον πατέρα μου, όπως και γενικά δείχνω σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, είναι χαρακτηριστικός. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα να σταθώ απέναντι στον οποιονδήποτε, οψέποτε χρειάζεται :bigsmile:
Όσον αφορά τις ...καταστροφικοαυτοκαταστρ φικές τάσεις, όπως έχω ξαναγράψει σε θέμα για τον Πλούτωνα, έχω μετατρέψει την καταστροφή της χαράς σε χαρά της καταστροφής :bigsmile:
ΥΓ. ελπιζω οταν θα ασκησεις κριτικη στην απαντηση μου να λειτουργει η συνοδος του Ερμη με την Αφροδιτη και οχι η Συνοδος με τον Αρη, οχι τιποτα αλλο εισαι και εκρηκτικος με τον Ηλιο ουρανο.
:clapping: Εύγε, η στρογγυλοποίηση και η αποφυγή αναφοράς σκληρών ερμηνειών είναι χαρακτηριστικές.
Επειδή όμως θα μπορούσες να με "φτιάξεις" περισσότερο αλλά δεν το έκανες, θα σου βάλω 8 (με άριστα το 10). Περνάς στην επόμενη φάση όπου θα έχεις να διαγωνιστείς με άλλους αξιόλογους συμπαίκτες και να διεκδικήσεις το έπαθλο!
:bigsmile:
ΥΓ: η giannas, πού είναι, γιατί δεν μου γράφει :unsure:
Εννοείται ότι αν γράψει, θα πρέπει να γράψει μόνο για αυτές τις όψεις γιατί αυτές εξετάζουμε.:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
09-01-2009, 12:08 PM #47
καλημέρα ! σε όλους
να ρωτήσω και γω κάτι αν ο Πλούτωνας είναι στην Παρθένο σε οίκο 7ο
και σε σύνοδο με ήλιο κ σελήνη , 6γωνο με ποσειδώνα , αντίθεση χείρωνα
είναι ενας πλούτωνας ιδιαίτερα αναλύτικος σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις ? και τι .. αλλό !!
πλούτωνας όμως στον ζυγό και σε οίκο 2ο ? σε όψεις 6γώνου με ηλιο σελήνη ερμή κ ποσειδώνα . ενώ σε αντίθεση με Δία ?
μάλλον ήρεμος είναι ο πλούτωνας στον ζυγό ! αλλά πολλές οψεις με προσωπικούς πλανήτες ?? αυτό δίνει μια δυναμική ή μάλλον μια καταστολή στην έκφραση των παραπάνω πλανητών ?
ευχαριστώ!! με εκτίμησηLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
09-01-2009, 04:55 PM #48
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ (ΖΥΓΟΣ) ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΩΝΑΣ (ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?)!!!!
-
15-02-2009, 01:54 AM #49
Καλησπέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας.. έχω τον πλούτωνα στον 11ο στον σκορπιό και κάνει τετράγωνο με αφροδίτη στον 8ο(που είναι στον καρκίνο) και τετράγωνο με σελήνη στον 2ο(που είναι στον αιγόκερω).... είμαι 27/8/1985 με ωροσκόπο τοξότη!!
γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω τις χειρότερες όψεις που υπάρχουν??δυσκολία στο συναίσθημα δυσκολία και στα ερωτικά??τα λέω καλά
ευχαριστώ
-
15-02-2009, 02:09 AM #50
Aγαπητη tzortzia
εχει γινει ηδη αναλυση της παραπανω οψης (και μαλιστα εκτενης....) στα φορουμς της ιστοσελιδας αυτης. Θα σε παρακαλουσα να ριξεις μια ματια. Δυστηχως εχεις λανθασμενη εντυπωση και θα ηταν καλο να περιηγηθεις λιγο στο site προτου θεσεις μια ερωτηση , διοτι η επαναληψη των ιδιων οψεων καταντα κουραστικη για τα παλιοτερα μελη.
με εκτιμηση
Cancerian
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 46 users browsing this thread. (0 members and 46 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.