- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 84
Thread: Ψυχικά χαρίσματα
-
20-12-2008, 07:37 AM #71
Re: Ψυχικά χαρίσματα
Ειλικρινα δεν περιμενα τοσο μεγαλη απαντηση!!!:nuts:...σε ευχαριστω πολυ plutwnian για το κοπο κ το χρονο σου...ελπιζω να μην σε κουρασα πολυ:embarrest
-
20-12-2008, 08:17 PM #72
Δεν με κουρασες καθολου... ελπιζω να σε βοηθησαν αυτα που σου εγραψα!!!
Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
01-01-2009, 09:25 PM #73
Προφανώς η επιρροή απο Ιχθύ ή ένας προσωπικός πλανήτης στο 12ο οίκο είναι μια ένδειξη ψυχολογικής εμβάθυνσης που όμως πρέπει να συνοδε'υεται και απο άλλες όψεις για να τεκμηριωθεί.
-
13-01-2009, 08:27 PM #74
καλη χρονια και επειδη ειμαι καινουργια να ρωτησω κατι οσο αφορα τις οψεις ο Ποσειδωνας με
τον Πλουτωνα ειναι σε εξαγωνο με τον Ποσειδωνα στον τοξοτη και τον πλουτωνα στο ζυγο πως μπορω να διακρινω αν εχω καποιο χαρισμα
-
16-01-2009, 07:58 PM #75
-
17-12-2009, 08:02 PM #76
Πειτε μου την γνωμη σας..Ηλιος και Ερμης στον 12ο οικο Ουρανος και Πωσειδωνας στον 8ο..Ηλιος σε τριγωνο με Ουρανο και Ποσειδωνα και αντιθεση με Πλουτωνα και ο Ερμης επισης τις ιδιες οψεις κανει..Η Σεληνη σε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα..Ουρανος και Ποσειδωνας σε εξαγωνο με Αρη στους Ιχθυεις..
-
18-12-2009, 05:27 PM #77
φιλοι μοθ να ρωτησω και εγω κατι? εγω εχω ποσειδωνα στον αιγοκερω πλουτωνα στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη και ο ωροσκοποσ μου ειναι υδροχοος !! επισης δεν ξερω αν μετραει αλλα το λεω για καλο και για κακο, ο ηλιος μου κανει συνοδο με ερμη και τριγωνο με ποσειδωνα ενω η σεληνη τετραγωνο με πλουτωνα ηλιο ερμη . νομιζς αυτα εινια τα πιο σημαντικα! βοηθηστε με please ! ειναι αναγκη ! στον χαρτη και τισ αναλυσεισ λεει κατι τετοιο αλλα θελω να σιγουρευτω! θα ειμουν υποχρεη... ευχαριστω
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
18-12-2009, 05:34 PM #78
-
18-12-2009, 05:39 PM #79
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
19-12-2009, 01:09 AM #80
einai sosti i erotisi sou margarita. eimai neo melos alla asxoloumai arketa me tin astrologia kai akoma den exo katalavei ta simadia tou xarti mou. ego exo ourano ston toxoti , ploutona sto skorpio kai poseidona ston aigokero. xerei kaneis na mou pei kata poso diaisthitika einai auta ta zodia? ( to zodio mou einai leon kai exo kai selini sto liodari)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.