- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 80
Thread: πλουτωνας
-
18-12-2008, 01:32 AM #31
Re: πλουτωνας
Aυτο που καταλαβαινω εγω και απο αλλη συζητηση μεταξυ μας αυτο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι η εσωτερικη αστρολογια και οχι η κλασικη ερμηνεια των θεσεων και των οψεων.
Στην εσωτερικη αστρολογια ο ηλιος ειναι η πηγη της γνωσης και της σοφιας.
Ο Ιαβλιχος αποκαλει τομ ηλιο, ως την εικονα της Θειας διανοιας.
Σαν κυβερνητη του Λεοντα τον ειχαν συνδυασει με τον Θεο Απολλωνα κ τις 4 χαρακτηριστικες δυναμεις που ειχε την Μουσικη,την Ιατρικη, την Μαντικη και την Τοξικη.Μεσα στον 3ο οικο απο εσωτερικης πλευρας η σκεψη αφυπνιζεται, μετμορφωνεται, δεν λειτουργει εγωιστικα,καλλιεργει το ατομο την πνευμα τικη του ευαισθησια και η σκεψη του γινεται πιο συμπαντικη.
Σε τετραγωνο με Πλουτωνα η σκεψη, η ψυχη, η γνωση και η σοφια αποπροσανατολιζονται γιατι περνουν, μεσα απο δοκιμασιες.
Ετσι το ατομο μπορει να χανει καθε επαφη με την ψυχη του και να ξεχναει το νοημα της υπαρξης του, με αποτελεσμα να καταφευγει σε σκοτεινα μονοπατια και δυναμεις που μπορει να μην ειναι σε θεση να ελεγξει και πιθανον να καταλωνει πολλη ενργειαγια να κρυβει τον εαυτο του και την δυνατη κραση που εχει.
Γενικα αυτο το τετραγωνο δειχνει βια, καταθλιψη,διαφορετικη σεξουαλικοτητα,πολλα ταμπου,σχεση με τον πατερα ιδιαιτερα ισχυρη, ακομα κ οταν ο πατερας πεθανει,υπαρχει παντα στην ψυχη του ατομου σαν ζωντανος.
Ο Αρης αντιπροσωπευει την συνεχη μας μεταμορφωση κ εξελιξη μεσα απο την δραση, ειναι η αρχη της διεισδυσης ,της μεταμορφωσης και της δυναμης.
Ενας Πλανητης επισης σε πολλη δυνατη θεση στον Κριο που αναλογικα στην εσωτερικη αστρ. αντιστοιχει στο Σκορπιο.
Ανεξελεγκτες δυναμεις που πρεπει να τις ελεγξεις γιατι με το τετραγωνο του Ποσειδωνα διοχετευονται σε λαθος τομεις.
Ο Ποσειδωνας ειναι η πυλη του αγνωστου,η πυλη της σκοτεινης συλλογικης ασυνειδητοτητας και η εισοδος σε αλλους κοσμους.
Επειδη ειναι θηλυκος Πλανητης τα κοριτσια ειναι πιο ανθεκτικα ενω τα αγορια ειναι πιο ευαλωτα και πρεπει να δινουν συνεχεις αγωνες επιβιωσης.
Η μητερα πρεπει να εχει τον πρωτο ρολο κ να βοηθησει το παιδι της αν και στην ουσια δεν μπορει γιατι υποφερει και η ιδια.
Τελος στο εξαγωνο του Πλουτωνα με τον Ποσειδωνα πρεπει να δωσεις βαρυτητα γιατι αυτο ειναι που βοηθαει ωστε να βρεθει η ισορροπια , η αρμονια μεσα βεβαια απο ενδοσκοπηση και αυτογνωσια και ετσι πιθανον ν α ανακαλυψεις την συμπαντικη ροη της απολυτης αγαπης κ συμπονοιας οπως ειπε και πρωτυτερα η Κορραλια.
-
18-12-2008, 01:58 AM #32
Λατρεμενη Ερση...
Ειλικρινα δεν εχω λογια....σε ευχαριστω απεριοριστα εχω διαβασει σχετικα αλλα εμαθα και αλλα πραγματα που με ενθουσιασαν ακομα περισσοτερο οσο για τα τεσσερα του απολλωνα μου λειπει η τοξικη...:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile::bigsmile:αλλα μου αρεσει πολυ και ισως ξεκινησω....αγω προσωπικα εμαθα απο τον πλουτωνα και τον ηλιο οτι το φως γεννιεται μεσα στο σκοταδι και ο ηλιος μ εκφραζεται πρωτα στο βυθο και μετα στην επιφανεια αλλα μολις βγει στην επιφανεια δυσκολα κλονιζεται...μου δινει μεγαλη ψυχικη αντοχη, απο την αλλη με κανει απομακρο αλλα και απροσιτο για τους αλλους και η αληθεια ειναι πως δεν μισω την μοναξια την αγαπω οπως ομως αγαπω και τη ζωη απλα ισορροπω αναμεσα στην ατομικοτητα μ και στις σχεσεις μ με τους αλλους που θελω να ειναι ομορφες και ανιδιοτελεις πραγμα δυσκολο πραγματικα για αυτην την εποχη....αλλα πιστευω απλα και μονο επειδη το θελω τραβαω του σωστους ανθρωπους και εννοειται με ενδιαφερει μονο η ποιοτητα στο συγκεκριμενο θεμα!με λιγα λογια το σκοταδι προστατευει τους αδαεις για να μην τυφλωθουν και τελικα ανοιγει σαν αυλαια θεατρου προς τη φωτιση για οσους θελουν να μυηθουν τα υπολοιπα ειναι απλως πλανες που προκυπτουν απο την προσπαθεια της ανσωματωσης μια τοσο μεταφυσικης ιδεας σε πλαισιο προκλητικα υλικο...αυτο πιστευω προσωπικα και αυτος ειναι και μονο αυτος ο στοχος μου...
ακομη μια φορα θερμα ευχαριστηρια για την ανιδιοτελη προσφορα σου
Με αγαπη ανιδιοτελη
PlutwnianΜε αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 03:25 AM #33
Γειά σας!!
Είμαι σχετικά καινούρια στο άθλημα αυτό.
Κοιτάω και ξανακοιτάω τους χάρτες αλλά δεν καταλαβαινω και πολλά
Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος να δω αν η σχέση που έχω είναι ταιριαστή και αν μπορουμε να συνυπαρξουμε;
Εγώ έχω γεννηθεί στις 20/3/67 στις 05:15 και εκείνος στις 10/3/66 (ώρα δεν γνωρίζουμε) στην Αλεξανδρούπολη και οι δύο.
Σας ευχαριστώ εξ αρχής.
-
18-12-2008, 01:17 PM #34
Καλωσόρισες αθλήτρια!!! Για την ερώτησή σου διάβασε το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ
Οι εραστές της αστρολογίας
και πιθανόν θα χρειαστείς και το πρώτο μήνυμα από το φόρουμ
Αστρολογία για αρχάριους.
Οι αναλύσεις χαρτών & συναστρίας είναι δουλειά των επγγελματιών αστρολόγων και εμείς δεν τους υποκαθιστούμε. Σε όποια όμως αστρολογική απορία σου καθώς θα προχωράς μόνη επάνω στις ερμηνείες θα είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Καλές προπονήσεις. (Α, και η ερώτησή σου είναι άσχετη με το εδώ θέμα μας - περί Πλούτωνα ).
. Mind over matter.
.
.
> >
-
18-12-2008, 02:12 PM #35
Σε παρακαλώ πολύ, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, διάβασε την αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα (είναι από την Πολίτεία). Φυσικά θα ενδιαφερθείς και για τις αλληγορίες του Ήλιου και της γραμμής, είναι όμως άσχετες με την παραπάνω φράση σου. Το ταξίδι στον Σωκρατικό Λόγο πιστεύω πως θα σε γοητεύσει.
Καλόβουλα ιδιοτελώς (θέμα υπό συζήτηση),
Γιάννης.
(¶ρτι αφιχθέν: Πλάτων - Πλούτων? :weird:)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
18-12-2008, 06:41 PM #36
Σε ευχαριστω πολυ Δειμων για την προταση...
το χω διαβασει αυτο οπως και πολλα αλλα...αλλα ο τροπος που αρθρωνεις το θεμα(διφορουμενα)και ολη αυτη η ειρωνεια με αφηνει αδιαφορο και με κανει να αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου..παρακαλω δειξε τον αναλογο σεβασμο.και αν θες να πεις κατι ασε τις ειρωνιες δεν διατιθεμαι να κανω κανενα διαλογο και να διαφωνησω με καποιον που δεν μου δειχνει σεβασμο...αυτο μαλλον θα σου ξεφυγε απο την διαλεκτικη του πλατωνα...την επομενη φορα λοιπον που θελεις να κανεις υποδειξεις απλα μιλα καθαρα και ειλικρινα θα τ εκτιμησω απεριοριοστα.Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 07:52 PM #37
Ειλικρινά μιλάω (γι αυτό χαρακτήρισα το θέμα υπό συζήτηση ) Θεωρώ αδύνατον να προσφέρει κάποιος το παραμικρό χωρίς την ελπίδα της παραμικρής ανταπόδωσης. Έστω και εάν αυτή είναι η προσωπική του επιβεβαίωση ότι η γνώση//πληροφορία που δίνει εκτιμάται από τους άλλους ως θετική, σημάδι ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο της αυτοβελτίωσης (ή και αρνητική ακόμα - μάθημα για το μέλλον και την θωράκισή του απέναντι στα λάθη). Φυσικά αυτό είναι εντελώς αγαθό αγαστό και μη κατακριτέο γιατί η προσφορά συμβάλλει στο κοινό καλό και την από κοινού ανάταση, όμως δεν παύει να είναι ιδιοτελές. Καλοπροαίρετα.
Και φυσικά επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω την μελέτη που έχεις κάνει (απαραίτητη διόρθωση - συμπλήρωση: για την οποία ειλικρινά χαίρομαι). Είμαστε όμως εδώ για να μαθαίνουμε - διφορούμενο αυτό και αμοιβαίο, και διόλου ειρωνικό.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
18-12-2008, 08:03 PM #38
Ok Δειμων
την χρειαζομουν αυτην τη διευκρινιση....συμφωνω με ολα αυτα π ειπες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ισα ισα πιστευω πως σιγουρα μπορω να μαθω πολλα απο σενα οπως και απο ολους απλα με προβληματισε η διδυμικη προσεγγιση και διατυπωση αλλα τωρα νομιζω καταλαβα απολυτα τι εννοεις..
υπο παραγωγικη συζητηση λοιπον Δειμωνα....και πιστευω σιγουρα θα καταληξουμε καπου αλλα ακομα και οχι το ταξιδι μετραει..Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
19-12-2008, 11:43 AM #39
Έχω Πλούτωνα στον 5ο σε τρίγωνο με σύνοδο ¶ρη - Αφροδίτης - Ερμή στον 9ο. Πώς ερμηνεύεται αυτή η όψη; Έψαξα στο site αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με σεβασμό και εχτίμηση :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-12-2008, 12:32 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 43 users browsing this thread. (0 members and 43 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.