s
Αντίθεση Πλούτωνα MC
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Αντίθεση Πλούτωνα MC

Γεια!
    Σπάνια μπαίνω στη διαδικασία να ρωτήσω τέτοια πράγματα αλλά επειδή αυτή η όψη με αφορά άμεσα και όπως καταλαβαίνετε θα διαρκέσει κάμποσο θα ήθελα τη γνώμη σας.

Για την ακρίβεια οκ έχω μια ιδέα αλλά υπάρχει καμμιά περίπτωση να βγει και κάτι θετικό από αυτό?:unsure:

Ο νεοεισαχθείς Πλούτων στον Αιγόκερω σε αντίθεση με ακμή 10ου στον Καρκίνο..Τι λέτε? Ευχαριστώ.

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Re: Αντίθεση Πλούτωνα MC

αρα ο Πλούτωνας μόλις μπήκε στον 4ο οίκο σου
    θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις θέματα οικογενειακά και
    καριέρας (10ος) οίκος

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Γεια!
    Σπάνια μπαίνω στη διαδικασία να ρωτήσω τέτοια πράγματα αλλά επειδή αυτή η όψη με αφορά άμεσα και όπως καταλαβαίνετε θα διαρκέσει κάμποσο θα ήθελα τη γνώμη σας.

Για την ακρίβεια οκ έχω μια ιδέα αλλά υπάρχει καμμιά περίπτωση να βγει και κάτι θετικό από αυτό?:unsure:

Ο νεοεισαχθείς Πλούτων στον Αιγόκερω σε αντίθεση με ακμή 10ου στον Καρκίνο..Τι λέτε? Ευχαριστώ.

Καλησπερα, με αυτη την διελευση ενδεχεται να βιωσεις προβληματα,που οι ριζες τους εχουν να κανουν με το παρελθον σου και ισως απο τα παιδικα σου χρονια και μαλλον ηρθε η ωρα να τα αντιμετωπισεις και να τα λυσεις ωστε να αποδεσμευτεις απο οτι σε κραταει πισω.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα ζησεις εντονες καταστασεις που θα αφορουν την οικογενεια το σπιτι και ιδιωτικες επιχειρησεις αν υπαρχουν.
    Σε αντιθεση με το Μεσουρανημα ο Πλουτωναςπολυ πιθανον συσωρευμενα προβληματα και αποθυμενα να τα βγαλει στην επιφανεια και να δημιουργησει προβληματα μεσα στο επαγγελματικο χωρο.
    Το θετικο που μπορει να βγει απο αυτον τον συνδυασμο ειναι πως οτιδηποτε σε ταλαιπωρει και το εχεις συνειδητοποιησει μπορεις να το "πεθανεις", αν για πχ. σε ενοχλει το σπιτι που κατοικεις μπορει να μετακομισεις,οτιδηποτε σου δημιουργει εξαρτηση(ειδικα απο το παρελθον) μπορεις να το αλλαξεις.
    Επισης ενδεχεται να αλλαξεις επαγγελμα η να αλλαξεις τοσα πολλα μεσα στην εργασια σου που να φαινεται σαν αλλη.Ολα αυτα βεβαια οχι με τον ευκολο τροπο και με πολυ προσοχη γιατι οτι πεθανει δεν ανασταινεται.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Καλησπερα, με αυτη την διελευση ενδεχεται να βιωσεις προβληματα,που οι ριζες τους εχουν να κανουν με το παρελθον σου και ισως απο τα παιδικα σου χρονια και μαλλον ηρθε η ωρα να τα αντιμετωπισεις και να τα λυσεις ωστε να αποδεσμευτεις απο οτι σε κραταει πισω.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα ζησεις εντονες καταστασεις που θα αφορουν την οικογενεια το σπιτι και ιδιωτικες επιχειρησεις αν υπαρχουν.
    Σε αντιθεση με το Μεσουρανημα ο Πλουτωναςπολυ πιθανον συσωρευμενα προβληματα και αποθυμενα να τα βγαλει στην επιφανεια και να δημιουργησει προβληματα μεσα στο επαγγελματικο χωρο.
    Το θετικο που μπορει να βγει απο αυτον τον συνδυασμο ειναι πως οτιδηποτε σε ταλαιπωρει και το εχεις συνειδητοποιησει μπορεις να το "πεθανεις", αν για πχ. σε ενοχλει το σπιτι που κατοικεις μπορει να μετακομισεις,οτιδηποτε σου δημιουργει εξαρτηση(ειδικα απο το παρελθον) μπορεις να το αλλαξεις.
    Επισης ενδεχεται να αλλαξεις επαγγελμα η να αλλαξεις τοσα πολλα μεσα στην εργασια σου που να φαινεται σαν αλλη.Ολα αυτα βεβαια οχι με τον ευκολο τροπο και με πολυ προσοχη γιατι οτι πεθανει δεν ανασταινεται.
    Εχω την εντυπωση οτι με τον πλουτωνα ανασταινετε.....απλα σε αλλη μορφη.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Σας ευχαριστώ!

Ναι κι εγώ στο κομμάτι της αναγέννησης ποντάρω για το θετικό...όντως με τη δουλειά έχω συσσωρεύσει πολλά δώ κ ένα διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα δηλαδή τομέα και γι αυτό το εξετάζω...αλλά δεν παύει να είναι αντίθεση και όχι τριγωνάκι...
    Όσο για τον 4ο δεν ξέρω το φοβάμαι..οψόμεθα

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Σας ευχαριστώ!

Ναι κι εγώ στο κομμάτι της αναγέννησης ποντάρω για το θετικό...όντως με τη δουλειά έχω συσσωρεύσει πολλά δώ κ ένα διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα δηλαδή τομέα και γι αυτό το εξετάζω...αλλά δεν παύει να είναι αντίθεση και όχι τριγωνάκι...
    Όσο για τον 4ο δεν ξέρω το φοβάμαι..οψόμεθα
    Και τριγωνακι να ηταν την δυσκολια του παλι θα την ειχε λογω φυσης του Πλανητη.Σαν αντιθεση θα σε δυσκολεψει παραπανω,αλλα αν το δουλεψεις θα ερθει η πολυποθητη αναγεννηση.
    Οσο για τον 4ο εκεινο που χρειαζεται προσοχη απο μερους σου ειναι οτι αν υπαρξει πιθανη ρηξη με γονεις ισως να ειναι οριστικη γι αυτο και εγραψα οτι, οτι "πεθαινει"δεν ανασταινεται, με αυτη την εννοια.

Ας με βοηθήσει και έμενα κάποιος με τον πλούτωνα που μπαίνει στον αιγόκερω και στον 5ο οίκο μου.Δεν έχω κανένα πλανήτη εκει.....

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Gel View Post
    Ας με βοηθήσει και έμενα κάποιος με τον πλούτωνα που μπαίνει στον αιγόκερω και στον 5ο οίκο μου.Δεν έχω κανένα πλανήτη εκει.....
    Αγαπητη Gel

Η διελευση του Πλουτωνα στον 5ο οικο θα επηρεασει θεματα που αφορουν τα παιδια, τις ερωτικες σχεσεις και τα τυχερα παιχνιδια. Στην περιοδο αυτη θα πρεπει να προσεξεις για συμπεριφορες κτητικοτητας η μανιας σε οτι αφορα τα παραπανω θεματα που εκπροσωπευει ο 5ος οικος. Κατα την διαρκεια που ο Πλουτωνας θα διελαυνει μεσα απο τον 5ο οικο ισως θα εχεις εντονες αναγκες με σκοπο να αποδειξεις τον εαυτο σου στους αλλους. Η συμπεριφορα απεναντι στα παιδια θα πρεπει να ειναι προσεκτικη και οχι χειριστικη και ψυχρη.Εξαιτιας του οτι ο οικος ανηκει στην καλλιτεχνεια , ισως καταφερεις να εκφραστεις καλιτεχνικα μεσω πλουτωνιων συμπεριφορων ( εικαστικα ) . Μεγαλη σημασια θα πρεπει να δωθει στην συμπεριφορα , καθως θα πρεπει να αποφυγεις καθε καταπιεστικη συμπεριφορα απεναντι στις ερωτικες σχεσεις ή τα παιδια (αν εχεις) διοτι το αντικτυπο θα ειναι να τα χασεις ως αποτελεσμα αυτης της συμπεριφορας!

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Gel View Post
    Ψαξε και μηπως κανει καμια αλλη οψη(τριγωνο,τετραγωνο,αντι εση) με καποιον απο τους γεννεθλιους ....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Να ψάξω τις όψεις που κάνει ο πλούτωνας με τους γενέθλιους πλανήτες μου από τη θέση του γενέθλιου ωροσκοπίου μου ή από τη θέση που θα βρίσκεται τώρα, δηλαδή στον αιγόκερω;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)