s
Αφροδίτη στην ακμή του 8ου οίκου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Αφροδίτη στην ακμή του 8ου οίκου

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω Αφροδίτη στην Παρθένο και το σύστημα μου βγάζει ότι είναι στον 8ο οίκο. Παρατηρώντας τις μοίρες, όμως, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με την ακμή του 8ου οίκου (Αφροδίτη στις 3, 32 και η ακμή του 8ου στις 3 μοίρες). Η Αφροδίτη έχει επιρροές και από το 7ο οίκο ή όχι?

Re: Αφροδίτη στην ακμή του 8ου οίκου

Quote Originally Posted by ed77 View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω Αφροδίτη στην Παρθένο και το σύστημα μου βγάζει ότι είναι στον 8ο οίκο. Παρατηρώντας τις μοίρες, όμως, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με την ακμή του 8ου οίκου (Αφροδίτη στις 3, 32 και η ακμή του 8ου στις 3 μοίρες). Η Αφροδίτη έχει επιρροές και από το 7ο οίκο ή όχι?
    Αφού κάνει σύνοδο με την ακμή του 8ου οίκου , οχι δεν επηρεάζεται από τον 7ο οίκο.
    Η Αφροδίτη σου ανήκει καθαρά στον 8ο οίκο και κάνει σύνοδο με την ακμή του 8ου οίκου με ανοχή 0 μοίρες και 32 λεπτά.

[Αν για παράδειγμα ήταν στο τέλος του οίκου .. στις τελευταιες μοίρες του οίκου και έκανε σύνοδο με την ακμή του επόμενου οίκου , τότε θα λέγαμε οτι ανήκει στον επόμενο οίκο. Αλλα κι αυτό εξαρτάται απο τον πλανήτη και τον οίκο. Αν για παράδειγμα ο πλανήτης είναι αργός ( μη προσωπικός δλδ ) ή ανάδρομος , τότε θα μπορούσε να λειτουργεί και στους δυο οίκους. Και όσο για τον οίκο .. εξαρτάται πάλι απο την απόσταση του πλανήτη απο τον οίκο - η ανοχή μοιρών - και απο το τι οίκος ειναι ( γωνιακός ή ενδιάμεσος ). ]

Ευχαριστώ πολύ athinoula85. Σαν να λέμε, η χειροτερη τοποθέτηση της Αφροδίτης! Και στην Παρθένο και στον 8 οίκο! Όλα σε πτώση!!

Ευχαριστώ πολύ athinoula85. Σαν να λέμε, η χειροτερη τοποθέτηση της Αφροδίτης! Και στην Παρθένο και στον 8 οίκο! Όλα σε πτώση!!
    Εξαρταται και απο τις οψεις που κανει η Αφροδίτη σου. Μπορει η τοποθετηση να μην ειναι και η καλυτερη αλλα αν κανει οψεις με αλλους πλανητες μπορει να της δωσουν και τη δικη τους χροια. Και ετσι να υπαρχει ισορροπια. :

¶στα να πάνε.. Και από εκεί πίκρα! Αφροδίτη σε αντίθεση με τη σεληνούλα στον Ιχθύ. Χειρότερα δεν γίνεται!:sad2:

Η όψη Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνα τι μπορεί να δειχνει σε γενέθλιο?

Η Αφροδιτούλα στην Παρθένο δεν είναι και η καλύτερη της ,ναι! Είναι ένα θέμα αυτό.
    Σαν να λέει : απο μακρυά κι αγαπημένοι , μην κολλήσουμε και τίποτα.. ε?? ( χιομουράκι ήταν αυτό ).
    Ενώ οταν την έχεις στον 8ο οίκο , καταλαβαίνεις οτι δένεται πολύ ευκολά , άσχετα με το πόσο εγκεφαλική μπορεί να είναι μια Αφροδίτη στην Παρθένο.
    Κατ' εμέ λοιπόν , ποτέ να μην βλέπεις κάτι σαν να είναι κακο ή σαν να μην διορθωνεται. Και εκτός αυτού θα συμφωνήσω με την pigasos περι όψεων!

Και στην τελική μην χαλιέσαι . Η Αφροδίτη στον 8ο δίνει και περιουσία( κληρονομιά απο συζυγο , γονέα .. ) :nuts:

Όνομα:
    cancerian

Aγαπητη edd

η Αφροδιτη ανηκει στον 8ο οικο , αφου ειναι 32 λεπτα σε αποσταση μεσα στον 8ο οικο.

με εκτιμηση
    Cancerian

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aγαπητη edd

η Αφροδιτη ανηκει στον 8ο οικο , αφου ειναι 32 λεπτα σε αποσταση μεσα στον 8ο οικο.

με εκτιμηση
    Cancerian
    Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό , αλλά η ερώτηση έχει απαντηθεί !!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό , αλλά η ερώτηση έχει απαντηθεί !!!
    Σε ευχαριστω Αθηνουλα για την διευκρινηση.Η αντιληψη μου ειναι μειωμενη οπως βλεπεις και εσυ. Σε ευχαριστω που υπαρχεις και εσυ να μας διορθωνεις.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)