s
Συμβατότητα ζωδίων - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 149

Re: Συμβατότητα ζωδίων

Γεια σας !!...Θελω να ρωτησω κατι,
    ειμαι γεννημενη 2/7/76(Dortmunt,Γερμανια 07:45 πρωι) κ εκεινος
    στις 17/11/70(Αθηνα,08:00 πρωι)...μπορει να θεωρηθει αυτη η σχεση ταιριαστη ή καρμικη?

ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων !!!

Γειά σας!!
    Είμαι σχετικά καινούρια στο άθλημα αυτό.
    Κοιτάω και ξανακοιτάω τους χάρτες αλλά δεν καταλαβαινω και πολλά
    Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος να δω αν η σχέση που έχω είναι ταιριαστή και αν μπορουμε να συνυπαρξουμε;
    Εγώ έχω γεννηθεί στις 20/3/67 στις 05:15 και εκείνος στις 10/3/66 (ώρα δεν γνωρίζουμε) στην Αλεξανδρούπολη και οι δύο.

Σας ευχαριστώ εξ αρχής.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Roxane View Post
    Gianna μου,
    Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα κατατοπιστικά που μου είπες
    Η Αφροδίτη στον χάρτη του πρώτου ατόμου κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Είναι στον 5ο οίκο (σκορπιός), όπως και η Σελήνη, ενώ του δευτέρου ατόμου είναι στους Διδυμους στον 11ο οίκο και η σελήνη στον κριό πάνω στην ακμή του 9 με 10ου οίκου....
    Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.... Αν ήθελες να με βοηθήσεις λίγο ακόμη.... επειδή είμαι ... αρχάριος...
    Ευχαριστώ...
    Επειδη εισαι αρχαριος οπως λες(οχι οτι εγω ξερω πολλα περισσοτερα) καλυτερα να δεις εναν-εναν τους χαρτες.Καταλαβενω οτι "καιγεσε" αλλα η αστρολογια δεν λειτουργει με μεμονομενες οψεις.
    Απο τις οψεις του Α ατομου που μας δεινεις φενετε ενα ατομο δημιουργικο,που ενδιαφερερετε αρκετα για την συναισθηματικη του ζωη(αφροδυτη-σεληνη στον 5), μπορει να ειναι λιγο κτητικο(σκορπιος) με μια νοτα ρομαντισμου(αφροδυτη συνοδο με ποσειδωνα).Ενω το δευτερο ατομο δειχνει πιο κοινωνικο ,να ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες(αφροδυτη στους διδυμους στον 11) και με πιο ανεξαρτητο(σεληνη στον 10 κριο).
    Αυτα ομως ειναι γενικοτητες και δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησουν.:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Ελευθερία

γεια χαρά σας,
    αναρωτιέμαι αν εγώ που είμαι δίδυμοι με ωροσκόπο παρθένο αφροδίτη και αρη στους διδυμους, πόσο ταιριάζω με ζυγό με ωροσκόπο Παρθένο αφροδίτη στον τοξότη και άρη στον ταύρο και που από ό,τι είδα στη "συναστρία" μας ο ήλιος μου έιναι σε αντίθεση με την αφροδίτη του καιν ο ήλιος μου σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του΄, η σελήνη μου σε τρίγωνο με την αφροδίτη του αλλά και η αφροδίτη μου σε αντίθεση με την αφροδίτη του...δεν μου ακούγονται καλά...και δεν μπορώ άλλο "κάρβουνο" έχω κουραστεί πια...
    Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by LAHTARA View Post
    γεια χαρά σας,
    αναρωτιέμαι αν εγώ που είμαι δίδυμοι με ωροσκόπο παρθένο αφροδίτη και αρη στους διδυμους, πόσο ταιριάζω με ζυγό με ωροσκόπο Παρθένο αφροδίτη στον τοξότη και άρη στον ταύρο και που από ό,τι είδα στη "συναστρία" μας ο ήλιος μου έιναι σε αντίθεση με την αφροδίτη του καιν ο ήλιος μου σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο του΄, η σελήνη μου σε τρίγωνο με την αφροδίτη του αλλά και η αφροδίτη μου σε αντίθεση με την αφροδίτη του...δεν μου ακούγονται καλά...και δεν μπορώ άλλο "κάρβουνο" έχω κουραστεί πια...
    Ευχαριστώ.

Καλησπερα, μεταξυ Ηλιων υπαρχει συμβατοτητα και αρκετα κοινα χαρακτηριστικα,αφου και δυο βρισκονται ειναι σε ζωδια του αερα με αποτελεσμα να ειστε και οι δυο κοινωνικοι, επικοινωνιακοι και εγκεφαλικοι τυποι.
    Ο Ωροσκοπος στο ζωδιο της Παρθενου σας κανει αρκετα αναλυτικους,τελειομανεις με μια ταση να κοιτατε τα πραγματα που σας απασχολουν με καθαρα ορθολογιστικο τροπο.
    Οι Αφροδιτες σε αντιθεση δειχνουν για ενα ζευγαρι τα διαφορετικα γουστα που μπορει να εχουν αλλα και την αντιθετη ταση που εχουν ως προς τον τροπο που μοιραζονται τον εαυτο τους που ομως αλληλοσυμπληρωνει ο ενας τον αλλον με λιγη καλη θεληση.
    Ο αρης στον ταυρο δεν ειναι στην καλυτερη του θεση, βρισκεται ομως σε καλη θεση για τον Ωροσκοπο στην Παρθενο, Οσο για τον Ηλιο που κανει Τετραγωνο με Ωροσκοπο του ,δεν πρεπει να σου ειναι πολυ δυσκολο να το δουλεψεις αφου το βιωνεις και στον προσωπικο σου χαρτη με την εννοια οτι ο Διδυμος για πχ ειναι επικοινωνιακος με αποτελεσμα να συγκρουεται με την εσωστρεφεια της Παρθενου.
    Αν καταφερνεις και το παλευεις στον γενεθλιο σου να εισαι σιγουρη οτι θα το παλεψεις και στην συνα στρια με τον συντροφο σου.
    Για την σεληνη που βρισκεται σε τριγωνο με την Αφροδιτη τι να πουμε ,αρκετα θετικη και σημαντικη οψη ειδικα για ζευγαρια αφου ο ψυχισμος του ενος βρισκεται σε μια πληρη αρμονια με τον τροπο που ο συντροφος του μοιραζεται τον εαυτο του, με το πως δηλ. αγαπαει,
    Και να σου πω και κατι αλλο πολυ σημαντικο, για να λειτουργησει μια συναστρια,πρεπει να σχηματιζονται πολλες γωνιες και οχι απαραιτητα ολες θετικες γιατι πιθανον το ζευγαρι να μην μπορει να κατανοησει τα θετικα στοιχεια που μπορει να υπαρχουν με αποτελεσμα η σχεση να ατονει, ενω τις δυσκολες γωνιες αναγκαζεται να τις δουλεψει με αποτελεσμα να εξελισσεται και η σχεση αλλα και το ιδια τα ατομα

Όνομα:
    Ελευθερία

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Καλό ΣΚ σε όλους...:bigsmile:

Καλησπερα σε ολους!!Είμαι νεο μελος και εχω ενθουσιαστει με αυτο το θεμα...Επειδη ομως ειμαι και αρχαρια στα αστρολογικα θεματα μηπως καποιος πιο εμπειρος θα μπορουσε να με βοηθησει οσον αφορα τη συναστρια με το φιλο μου??Προσπαθησα να βρω κατι απο τους χαρτες αλλα δυσκολευομαι...Εγω εχω γεννηθει 18-10-1987 (ωρα 06.30 Θεσσαλονικη) κι εκεινος 29-6-1983 (ωρα αγνωστη Πειραιας)...πως θα πανε τα πραγματα??

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλησπέρα! Είμαι τάυρος 27-04-81 με ωροσκόπο δίδυμο. Ο σύντροφος μου είναι τοξότης 13-12-66 με ωροσκόπο Αιγόκερο. Θα ήθελα να μάθω πόσο ταιριάζουμε και αν η χρονιά που έρχεται ενδείκνυται για εμάς... Γιατί τα βλέπω λίγο σκούρα... Πολλές διαφορές σε ΟΛΑ...

Όνομα:
    Εφη

Καλημέρα κι από μένα. Είμαι Τοξότης με ορωσκόπο Τοξότη και ο σύντροφός μου Κριός με ορωσκόπο Λέοντα. Οι ημερομηνίες γέννησής μας είναι αντίστοιχα 29/11/1982 και 12/04/1984, εγώ στα Ιωάννινα ώρα 07.30 και ο σύντροφός μου Φιλιάτες ώρα 15.35. Ταιριάζουμε; Υπάρχουν αρκετές διαφορές αλλά θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με την συναστρία μας...ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Page 5 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)