- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΨΕΩΝ
-
11-12-2008, 11:27 PM #1
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΨΕΩΝ
Καλησπέρα και από μένα!Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να μπορέσω να ερμηνεύσω κάποιες από τις όψεις που σχηματίζονται στο προοδευμένο ωροσκόπιο μου.Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που προσφέρει το site για τις πλανητικές διελεύσεις βάζοντας ενδεικτική ημερομηνία την 1η Ιανουαρίου 2009.Παρατήρησα ότι κοντά στη συγκεκριμένη ημερομηνία σχεδόν όλοι οι πλανήτες μαζεύονται στο 10ο και 11ο οίκο μου.Επίσης παρατήρησα οτι ο δίας είναι σε σύνοδο με τη γενέθλια αφροδίτη μου στον 10ο οίκο και ταυτόχρονα η προόδευμένη αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο δία μου στον 11ο οίκο.Μπορεί κάποιος να μου πει πως αυτές οι όψεις συνδιάζονται μεταξύ τους και τι άλλο πρέπει να κοιτάξω;Ευχαριστώ πολύ.28/2/1974 08.40πμ θεσ/νίκη.
-
12-12-2008, 05:48 PM #2
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΨΕΩΝ
Καλησπερα, ενας Διας ειναι σε συνοδο με την Αφροδιτη,μεσα στον 10ο οικο πιθανον να φερει επεκταση στον επαγγελματικο σου χωρο και ευκαιριες με ατομα κυρους ,ειδικα αν το επαγγελμα εχει να κανει με θεματα Αφροδιτης,μπορει να υπαρξει ευνοια ειτε σε σχεση με τον πατερα ειτε σε σχεση με τον συζυγο, ειτε αυξηση εσοδων,ειτε και επιπολαιες αγορες που να φερουν σπαταλη.
Επισης , γνωριμια συντροφου μεσα στα πλαισια των επαγγελματικων δραστηριοτητων.
Οσο για την προοδευμενη Αφροδιτη παλι σε συνοδο Δια αλλα στον 11ο οικο,δειχνει οτι ειναι περιοδος με αρκετες κοινωνικες επαφες, με ατομα μεσα απο συλλογικους χωρους, πιθανη βοηθεια απο σημαντικους ανθρωπους,πολλες επαφες με φιλους ,γνωριμια πιθανου συντροφου απο τετοιους χωρους(ομαδικους)φιλος που μπορει να δειξει ερωτικο ενδιαφερον ,η συντροφος που θα σχετιζεται με το εξωτερικο.
-
12-12-2008, 09:24 PM #3
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Να ρωτήσω και κάτι ακόμα...το ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα αυτές οι δύο όψεις είναι τυχαίο ή σχετίζεται ή μια με την άλλη;Και πάλι ευχαριστώ!
-
12-12-2008, 09:58 PM #4
Το οτι συμβαινει η οψη του Δια με την Αφροδιτη ταυτοχρονα δινει περισσοτερες πιθανοτητες να ερθουν τα γεγονοτα της οψης,η ενεργεια της γωνιας αυτης θα εκδηλωθει σε δυο διαφορετικα σπιτια που πιστευω οτι εχουν πολλα κοινα αν σκεφτουμε οτι ειναι δυο κρονια σπιτια(ας μην ξεχναμε οτι ο παραδοσιακος κυβερνητης του Υδροχοου ηταν ο κρονος πριν την ανακαλυψη του Ουρανου ) και βασικα νομιζω οτι σχετιζονται και δινουν πιο πολλα στοιχεια για το τι μπορει να προκυψει.
-
12-12-2008, 10:17 PM #5
Και πάλι ευχαριστώ Έρση!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.