s
πλουτωνας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 80
    Όνομα:
    Τίνα

Re: πλουτωνας

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Αλήθεια ? κάπου στο φόρουμ δίαβασα πως τα άτομα με αυτή την όψη δύσκολα ξεφεύγουν το ένα από το άλλο ! και υπάρχουν πολλές κρίσεις στο σχήμα αυτό !!
    τα λέω καλά ??
    μπορείς να μου πείς κάτι παραπάνω ??

και φυσικά αυτή η όψη από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν έχουμε εικόνα για το σύνολο των γεννέθλιων των 2 ατόμων και της συναστρίας τους ?? αυτό θέλεις να πεις μια και τονίζεις το μονο δηλαδή μπορει και να μην εκδηλώνει την δυσκολία αυτή ?? ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη και στοιχεία ? έτσι θέλω να πω να την παιρνάει πιο χαλαρά αυτός που έχει τον ήλιο κ την σελήνη (ο ήλιος και η σελήνη είναι στον δικό μου χάρτη )))
    ευχαριστώ
    Τα ατομα δυσκολα ξεφευγουν γιατι εχουν αποκτησει εντονους δεσμους εξαρτησης.
    Φυσικα μια οψη απο μονη της δεν λεει για την συναστρια πολλα πραγματα,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση μια οψη να μην εκδηλωθει καποια στιγμη κατα την πορεια μιας σχεσης μακροχονης.
    Και σιγουρα μια οψη με πλουτωνα Ηλιου και Σεληνης δεν περνιεται χαλαρα, στην δικια σου περιπτωση τωρα που πιανει και τα δυο φωτα ειναι ακομα πιο εντονη γιατι δειχνει οτι ο Πλουτωνας θελει να σε μεταμορφωσει και σαν προσωπικοτητα και σαν ψυχισμο

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Τα ατομα δυσκολα ξεφευγουν γιατι εχουν αποκτησει εντονους δεσμους εξαρτησης.
    Ευχαριστώ .. και κάτι τελευταίο ποιοί ξεφεύγουν ??
    ισχύει και για τα δύο εμπλεκόμενα άτομα ? ή μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα ??
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Τίνα

Ευχαριστώ .. και κάτι τελευταίο ποιοί ξεφεύγουν ??
    ισχύει και για τα δύο εμπλεκόμενα άτομα ? ή μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα ??

Κοριτσι μου ποιοι ξεφευγουν δεν μπορω να ξερω,φανταζομαι οι πιο δυνατοι χαρακτηρες και αυτοι που πραγματικα το θελουν αφου ομως πρωτα εχουν υποστει την βαθια μεταμορφωση.

Κοριτσι μου ποιοι ξεφευγουν δεν μπορω να ξερω,φανταζομαι οι πιο δυνατοι χαρακτηρες και αυτοι που πραγματικα το θελουν αφου ομως πρωτα εχουν υποστει την βαθια μεταμορφωση.
    Nαι οκ νομοίζω ότι τώρα κατάλαβα Έρση
    .. εξαρχής θεώρησα πως η όψη αυτή λειτουργούσε μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα
    προφανώς είναι αφμίδρομη η αντίδραση !!
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Τίνα

Nαι οκ νομοίζω ότι τώρα κατάλαβα Έρση
    .. εξαρχής θεώρησα πως η όψη αυτή λειτουργούσε μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα
    προφανώς είναι αφμίδρομη η αντίδραση !!
    Ειναι μια αμφιδρομη αντιδραση απο την αποψη οτι αυτος που εχει τον Πλουτωνα θα προσπαθησει με καθε μεσο, θεμιτο η αθεμιτο να κυριαρχησει και να επιβληθει στον συντροφο με αποτελεσμα να εχει εμμονη και εξαρτηση της βαθιας μεταμορφωσης που θα φερει μεσα στην σχεση απο αυτην την συμπεριφορα του και να εισαι σιγουρη οτι αν δεν το καταφερει δεν θα φυγει ακομα και αν καταστραφει και ο ιδιος.
    Οσο για αυτον που εχει τους αλλους Πάνητες εχει καταφερει τοσο καλα ο πλουτωνας να διεισδυσει στην προσωπικοτητα του, να τον κανει τοσο εξαρτημενο που δυσκολα ο αλλος θα το καταλαβει, ποσο να μαλλον να τολμησει να φυγει απο κοντα του.

καλημερα! να ρωτησω κι εγω?
    αν ο πλουτωνας μπενει στον δεκατο οικο μου (αιγοκερο) και κανει συνοδο με τον αρη μου εκει και τετραγωνο με τον γενεθλιο πλουτωνα στον 6 συμαινει κατι για την εργασια μου η την υγεια μου?

Ειναι μια αμφιδρομη αντιδραση απο την αποψη οτι αυτος που εχει τον Πλουτωνα θα προσπαθησει με καθε μεσο, θεμιτο η αθεμιτο να κυριαρχησει και να επιβληθει στον συντροφο με αποτελεσμα να εχει εμμονη και εξαρτηση της βαθιας μεταμορφωσης που θα φερει μεσα στην σχεση απο αυτην την συμπεριφορα του και να εισαι σιγουρη οτι αν δεν το καταφερει δεν θα φυγει ακομα και αν καταστραφει και ο ιδιος.
    Οσο για αυτον που εχει τους αλλους Πάνητες εχει καταφερει τοσο καλα ο πλουτωνας να διεισδυσει στην προσωπικοτητα του, να τον κανει τοσο εξαρτημενο που δυσκολα ο αλλος θα το καταλαβει, ποσο να μαλλον να τολμησει να φυγει απο κοντα του.

καλημέρα σε όλους !
    τελικά από αυτά που είπαμε Έρση αλλά και από αυτά που δίαβασα στο φορουμ η λειτουργία του Πλούτωνα είναι υπόγεια και καταλυτηκή .. είναι η λάβα από το ηφαίστειο πριν καταλάβεις τι έγινε σε έχει διαβρώσει.. :bigsmile:
    από όπου παιρνάει φέρνει μόνιμες αλλάγες

αυτή η δράση του ενεργοποιήτε από συγκεκριμένες όψεις διελεύσεις ή δεν ξέρω τι άλλο .. κάποια στιγμή παύει να λειτουργεί ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by repose View Post
    καλημερα! να ρωτησω κι εγω?
    αν ο πλουτωνας μπενει στον δεκατο οικο μου (αιγοκερο) και κανει συνοδο με τον αρη μου εκει και τετραγωνο με τον γενεθλιο πλουτωνα στον 6 συμαινει κατι για την εργασια μου η την υγεια μου?
    Καλημερα νομιζω οτι θα βγαλεις μια τεραστια δυναμικη μεσα στην εργασια σου,θα εχεις τεραστια αποθεματα ενεργειας και ριζικες μεταμορφωσεις σε θεματα καριερας.πιθανον να φερει και καποιες εντονες καταστασεις με ατομα κυρους,αρκετο ανταγωνισμο στον οποιο θα μπορεις να ανταπελθεις,αξαιτιας του δυναμισμου που φερνει αυτη η οψη.:bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

καλημέρα σε όλους !
    τελικά από αυτά που είπαμε Έρση αλλά και από αυτά που δίαβασα στο φορουμ η λειτουργία του Πλούτωνα είναι υπόγεια και καταλυτηκή .. είναι η λάβα από το ηφαίστειο πριν καταλάβεις τι έγινε σε έχει διαβρώσει.. :bigsmile:
    από όπου παιρνάει φέρνει μόνιμες αλλάγες

αυτή η δράση του ενεργοποιήτε από συγκεκριμένες όψεις διελεύσεις ή δεν ξέρω τι άλλο .. κάποια στιγμή παύει να λειτουργεί ?
    Βρε κοριτσακι μου πως θα παψει να λειτουργει αφου ειναι στην συναστρια αυτη η οψη;δεν μπορει ετσι απλα να εξαφανιστει.Καποιες περιοδους αναλογα με τις διελευσεις ενεργοποιουνται οι γενεθλιοι πλανητες και τους αισθανομαστε πιο εντονα και μεσα στην σχεση μας.Οταν για πχ ενεργοποιειται ο γενεθλιος πλουτωνας θα ειναι και πιο ενεργος μεσα στην συναστρια αφου πιανει καποιον πλανητη του αλλου μελους.

Όνομα:
    Δεσποινα

θελεις γερο στομαχι και να εχεις αντερα για να συμβιωσεις με πλουτωνιο αντρα...
    Εγω προσωπικα το βιωσα ...
    Δουλεψα πανω στις αλλες καλες οψεις που ειχαμε και σιγα σιγα τον τραβουσα απο τα σκοταδια της εξουσιομανιας ,της κτητικοτητας και του ελεγχου που ηθελε να ασκουσε πανω μου...
    Ο δυνατος ηλιος μου [εγω]και η ελευθερη σεληνη μου [ψυχη] παλευαν για χρονια για να ερθει σε ενα καλο επιπεδο η σχεση ..
    Το πρωτο και κυριοτερο ισως ακουγεται κοινοτυπο επρεπε να του μαθω να με σεβεται .
    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ηταν η αρχη των ολων και αρχισα να ριχνω σιγα σιγα και με πολυ δουλεια τους τοιχους του πλουτωνα

Τον κοιταγα στα ματια θυμαμαι και ουρλιαζα οτι εγω δεν θα γινω εσυ ..
    αλλα εγω και εσυ μαζι χωρις να με πνιγεις θα τα καταφερουμε ...
    Με βοηθησε και ο Αρης μου στον τοξοτη ειναι λενε ο αρης του ηρωα ...
    και φυσικα ενα πολυ καλο τριγωνο αναμεσα μας ακριβειας με τις αφροδιτες μας
    υπηρχε αγαπη και προσπαθεια και απο τους δυο ..
    Μετα απο 30 χρονια μπορω να πω οτι εξελιχθηκαμε και μαθαμε πολλα σαν ανθρωποι αλλα με πολυ δουλεια .

Το ψιλοκουσουρι του εχει μεινει να με ελεγχει αλλα του ριχνω ενα χαμογελο ζεστασιας και εμπιστοσυνης και το σταματαει αμεσως και με τυλιγει στη αγκαλια
    του χωρις ομως τον πλουτωνιο μανδια του...

με εκτιμηση

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 59 users browsing this thread. (0 members and 59 guests)