s
ΑΠΟΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    white

ΑΠΟΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ

καλησπέρα (και πάλι!)

όπου να ναι φεύγει ο κρόνος από τον 7 οίκο μου και θα μπει στον 8...7ος τελειωνει με το ζωδιο της Παρθένου και ακμή 8ου πάλι Παρθένος.
    1.τι μπορεί να φέρει η διέλευση Κρόνου από τον 8 ?
    2.στον 6 οίκο που αντιστοιχεί κανονικά το ζώδιο της Παρθένου , υπάρχει το ζώδιο του Καρκίνου και αντίστοιχα στον 12 υπάρχει η σελήνη μου στον αιγόκερω...
    επομένως , αν τα δούμε συνδυαστικά , να περιμένω αλλαγές και στα θέματα του
    6ου και 12 οίκου(που ετσι κι αλλιως αφου είναι εκει ο Αιγόκερως θα έχω αλλαγές φέτος) ;;;

εύχομαι να μην σας μπέρδεψα! αναμένω με αγωνία σχόλια και γνώμες!!!

Όνομα:
    white

Re: ΑΠΟΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ

μια μικρή βοήθεια;;!:unsure::unsure::weird:

Γεια σας...Λογω τιτλου ειπα να γραψω κι εγω εδω την απορια μου...

Ο Κρονος ειναι το ζωδιο της παρθενου απο περυσι... Οταν καποιος εχει ακμη ενος οικου (πχ 11ου) στην 26η μοιρα της Παρθενου, εδω και τοσο διαστημα ποιος οικος επηρεαζεται? Ο 10ος μονο? Ο 11ος αρχιζει να επηρεαζεται μονο αφου περασει ο Κρονος αυτη τη μοιρα? Ο 11ος δεν επηρεαζοταν τοσο καιρο???

Βασικα ρωταω...η διελευση του Κρονου αρχιζει να επηρεαζει απο οταν μπαινει σε ενα ζωδιο ή απο οταν μπαινει στον οικο με βαση τον γενεθλιο χαρτη? Σας ευχαριστω πολυ! (σορρυ αν σας μπερδεψα!)

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Γεια σας...Λογω τιτλου ειπα να γραψω κι εγω εδω την απορια μου...

Ο Κρονος ειναι το ζωδιο της παρθενου απο περυσι... Οταν καποιος εχει ακμη ενος οικου (πχ 11ου) στην 26η μοιρα της Παρθενου, εδω και τοσο διαστημα ποιος οικος επηρεαζεται? Ο 10ος μονο? Ο 11ος αρχιζει να επηρεαζεται μονο αφου περασει ο Κρονος αυτη τη μοιρα? Ο 11ος δεν επηρεαζοταν τοσο καιρο???

Βασικα ρωταω...η διελευση του Κρονου αρχιζει να επηρεαζει απο οταν μπαινει σε ενα ζωδιο ή απο οταν μπαινει στον οικο με βαση τον γενεθλιο χαρτη? Σας ευχαριστω πολυ! (σορρυ αν σας μπερδεψα!)

Στο πχ. που αναφερεις ολο αυτον το καιρο ο οικος που επηρρεαζεται ειναι ο 10ος, ο επομενος οικος αρχιζει να επηρρεαζεται νομιζω με μια εως τρεις μοιρες ανοχη μεχρι την στιγμη που μπαινει πια καλα στον οικο εξ ολοκληρου.
    Η διευλεση γενικα απο ενα ζωδιο επηρρεαζει τα του ζωδιου τα θεματα αλλα ειδικα τον καθενα μας οταν περναει απο τον γενεθλιο οικο του.
    Ο Κρονος στην Παρθενο εφερε δυσκολιες σε θεματα υγειας ,καθημερινοτητας και εργασιας, απο τον 10ο οικο τον δικο σου για πχ,ολα αυτα θα μπορουσαν να επηρρεασουν την καριερα σου, την φημη σου η και την σχεση σου με τον πατερα και τον συζυγο. ::bigsmile:

Σ ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)