- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 149
Thread: Συμβατότητα ζωδίων
-
05-12-2008, 10:51 AM #31
Re: Συμβατότητα ζωδίων
Καλημερα για να παρεις ετσι απλα μια τετοια απαντηση δεν γινεται,πρεπει να δεις τους γενεθλιους σας χαρτες ,τι ο ψεις κανει ο καθενας απο μονος του και στην συνεχεια να κανεις την συναστρια σας .Τωρα με μια πρωτη ματια (ωροσκοπο κριο εχεις στις 26 και 54) τα θετικα που βλεπουμε ειναι η σεληνη στον αιγοκερο με τον ωροσκοπο του αλλα και με τον ηλιο του,(ειναι σε συμβατα ζωδια).Ο ηλιος και η αφροδιτη στον κριο ειναι σε αντιθετα ζωδια με την αφροδιτη του αυτο ομως μπορει να λειτουργησει και θετικα ως αλληλοσυμπληρωση του ενος με τον αλλον..Και φυσικα (για εμενα παντα)εφου εξετασεις ολα τα στοιχεια που ανεφερα πριν, θα πρεπει να δεις και τον συνθετο σας χαρτη για να δεις πως λειτουργειτε σαν ενα σωμα,μια μοναδα.:bigsmile:
-
07-12-2008, 05:05 PM #32
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ (26/03/88 ΩΡΑ: 10.20 π.μ. ΑΘΗΝΑ). ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (10/03/86 ΩΡΑ: 11.25 μ.μ. ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ). ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
-
08-12-2008, 12:26 PM #33
Καλημερα
μαλλον εχεις μπερδεψει τους Ωροσκοπους σας γιατι στους χαρτες που εβγαλα,εσυ
εχεις Διδυμο και εκεινος εχει Σκορπιο Ωροσκοπο.
Απο τα αλλα στοιχεια τωρα, εσυ με ηλιο στον κριο και εκεινος με ηλιο στους ιχθυς, βλεπουμε οτι σαν προσωπικοτητες ειστε αρκετα διαφορετικοι,εσενα για πχ. καποια πραγματα θα σου περνουν πιο ευκολα ενω εκεινος θα τα παιρνει πιο βαρια και θα απογοητευεται πιο ευκολα.
Η σεληνες τωρα αν και δεν κανουν οψη μεταξυ τους βρισκονται σε συμβατα ζωδια και δειχνουν οτι ο ενας καταλαβαινει ευκολα τις αναγκες του αλλου,εχετε ευαισθητο ψυχισμο και οι δυο και ισως ειστε λιγο υποκειμενικοι.
Απο τις αφροδιτες σας αυτο που προκυπτει ειναι οτι εσυ θα επιζητας την υλικη και συναισθηματικη ασφαλεια ενω εκεινος θα λειτουργει με αρκετη ανυπομονησια, παρορμητισμο και θα εκτιμα την ελευθερια.
Με τον αρη στο ζωδιο του αιγοκερω εσυ θα εισαι πιο φιλοδοξη και ισως με αρκετες αναστολες απο οτι εκεινος που εχει τον αρη του στον τοξοτη και θα του αρεσουν τα ταξιδια και η ελευθερια.
Αν οι Ωροσκοποι ειναι οπως τους εβγαλα εγω, εσυ εισαι πιο κοινωνικος και επικοινωνιακος τυπος απο εκεινον που μαλλον ειναι πιο εσωστρεφης και μυστικοπαθης .
Οσο για την καρμικοτητα στην σχεση σας ο ηλιος και η σεληνη του ειναι σε συνοδο με τον Β.Δεσμο σου και μπορει να δειχνει οτι μεσω αυτης της σχεσης ερχεσαι πιο κοντα στο να εκπληρωσεις αυτο που λεμε πεπρωμενο και επισης οτι λογω συντροφου ισως γνωριζεις ανθρωπους σημαντικους ενω παραλληλα βοηθας τον συντροφο σου να εκδηλωνει τον ψυχισμο του.Ο δικος του ο ΒΔεσμος ειναι σε στενη συνοδο με τον δια σου που ειναι ο κυβερνητης του 7ου σου οικου και μας δειχνει οτο μεσα απο την φιλοσοφια σου και τον δεσμο μαζι σου εκπληρωνει ως ενα μεγαλο βαθμο του Β Δεσμου του.
Καλο ειναι να κοιταξεις και την υπολοιπη συναστρια σας για να παρεις περισσοτερες πληροφοριες.
-
09-12-2008, 02:14 AM #34
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντιση σας!!!
οφιλω να πω οτι ηταν ακριβεστατη!!! Οσο για τον ωροσκοπο πιθανων να εκανα λαθος την ωρα που σας εστειλα, γιατι ειναι τσεκαρισμενει οι ωροσκοποι μας!!
Σας ευχαριστω κ παλι κ καλες γιορτες!!!
-
10-12-2008, 03:26 AM #35
να ρωτησω και εγω...ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεωντα και σεληνη στον κριο.αρης στο σκορπιο και αφροδιτη στον τοξοτη.εκεινος ειναι διδυμος με σεληνη στον σκορπιο ,ωροσκοπο λεωντα επισης,αρης στους διδυμους και αφροδιτη στον καρκινο.ο ηλιος μου βρισκεται σε συνοδο με την σεληνη του και σε τριγωνο με την αφροδιτη του,ενω η σεληνη μου βρισκεται σε τετραγωνο με την αφροδιτη του και ο αρης μου σε αντιθεση με την αφροδιτη του.αυτη η σχεση με εχει ταλαιπωρησει πολυ γιατι ολο φευγει κα ξαναγυρναει ενω παντα αισθανομαι οτι κατι μου λειπει οταν δεν ειμαι σε σχεση μαζι του.ειναι φυσιολογικο?ειμαστε εντελως διαφορετικοι και ομως τον αισθανομαι σαν ενα κομματι μου.ειμαι καλα γιατρε μου?:toung:
-
10-12-2008, 07:10 AM #36
Λογικα ο αρης σου δεν μπορει να ειναι στον σκορπιο αν κανει αντιθεση με την αφροδυτη του.Πρεπει να ειναι στον αιγωκερο ή η αφροδυτη του να ειναι στον ταυρο.Πραγματικα ο τυπος σε εχει αποσυντονισει!!!!:bigsmile:
Ωστοσο αυτο που πρεπει να αναλογιστεις ειναι μηπως δεν ειναι ενα κομματι που σου λειπει οταν φευγει αλλα εγωισμος (ωροσκοπος λεοντας)και κτητικοτητα(ηλιος σκορπιος).Σαφως θα υπαρχει σεξουαλικη ελξη ,με τα τετραγωνα και τις αντιθεσεις και σαφως και η σεληνη σου στον κριο θελει εντονες και γρηγορες εναλλαγες αλλα σου αρκουν για να ταλαιπωρησε οπως λες?Εσυ θελεις πιο σταθερα πραγματα αυτος λογω διδυμων θα ειναι πιο ανυσηχως γενικα, με μια δοση ρομαντισμου και τρυφεροτητας(αφροδυτη στον καρκινο?).
Μηπως να αναθεωρησεις τα υπερ και τα κατα τις σχεσεις και να δεις τι πραγματικα σου προσφερει?Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
10-12-2008, 12:31 PM #37
Hello!
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη συζήτηση και στην παρέα σας. Γενικά δεν γνωρίζω και πολλά για τα άστρα, αλλά θα ήθελα να μάθω τι λένε! Ταιριάζουμε τελικά; Λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία που μου δώσανε οι γενέθλιοι χάρτες μας (αν τα βρήκα σωστά δηλαδή) έχουμε και λέμε: Εγώ είμαι καρκινάκι 02/07/1985 (12:10 Θεσσαλονίκη) με ωροσκόπο Παρθένο, Αφροδίτη σε Ταύρο, ¶ρη σε Καρκίνο. Εκείνος 22/08/1981 (περίπου στις 9:00 Αθήνα) με ωροσκόπο Παρθένο, Αφροδίτη σε Ζυγό και ¶ρη σε Καρκίνο. Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;
Ευχαριστώ πολύ!
-
10-12-2008, 12:59 PM #38
Καλημέρα Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι...
Όταν σε μια συναστρία, υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ όψεις "χιαστί", όπως:
Ηλιος χιαστί με Ερμή, Σελήνη χιαστί με Ηλιο, Ερμής Χιαστί με Ερμη, Αφροδίτη χιαστί με Ηλιο, Αφροδίτη και Αρη, ¶ρης χιαστί με Ηλιο, Ουρανός χιαστί με Ηλιο και Αφροδίτη και Μεσουράνημα, Ποσειδώνας χιαστί με Ηλιο, Αφροδίτη και ¶ρη, Πλούτωνας χιαστί με ήλιο και Αφροδίτη και Μεσουράνημα, Β. Δεσμός χιαστί με Ποσειδώνα.....
Και επίσης, όταν η Αφροδίτη του ενός είναι σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό του άλλου και σε τετράγωνο με τη σελήνη του και η Σελήνη του ενός σε τετράγωνο με τη σελήνη του άλλου....
Ουφ.... τα έγραψα Τι σημαίνουν βρε παιδιά ΟΛΑ αυτά? Υπάρχει ελπίδα???
Ευχαριστώ πολύ, όποιον ασχοληθεί....
-
10-12-2008, 01:41 PM #39
Γενικα η οψη χιαστι ειναι μια υπογεια και εμμεση συνεργασια των πλανητων.Αυτο σημαινει οτι οι πλανητες δεν εχουν κοινα σημεια ποιοτητας και ετσι δεν λειτουργουν σωστα.Τα αποτελεσματα της οψης αυτης δεν ειναι αμμεσα αντιληπτα και ετσι ερχετε φθορα χωρις να το καταλαβαινουν τα ατομα.Οταν φανει το αποτελεσμα τα ατομα αντιδρουν με δυσφορια και εναποθετουν το προβλημα στο αλλο ατομο.Οι οψεις αυτες θελουν πολυ προσοχη και προσπαθεια και απο τους δυο ,να κατανοηθουν και να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα και οχι την τελικη απομακρινση.
Οσο για το τετραγωνο αφροδυτης(Α) με σεληνη(Β) δεινει αρχικα μια ελξη συναισθηματικη και ψυχικη αλλα και ενταση που πρεπει να χαλιναγωγηθει τελικα.Το τετραγωνο σεληνης με σεληνη δεινει καθαρα ψυχικη ελξη αλλα δειχνει επισης οτι τα ατομα εχουν διαφορετικες καταβολες με δυσκολια προσεγγισης.Τελος η αφροδυτη συνοδο με ΒΔ δεινει μια τρυφεροτητα και εμπιστοσυνη καθως και συναισθηματικη ελξη.
Αυτο που θα σου προτεινα εγω ειναι πρωτα να δεις τους γεννεθλιους χαρτες για να δεις πως ενεργει γενικα το καθε ατομο χωριστα.Μπορει για πχ η αφροδυτη που ειναι συνοδο με ΒΔ να κανει τετραγωνο με ουρανο και ετσι αυτος που εχει το ΒΔ να εισπρατει και το τετραγωνο του ουρανου....Πρεπει να δεις τους οικους ,σε ποια θεματα αισθανοντε ανετα τα ατομα?Μπορει να εχετε μια καλη σεξουαλικη ελξη αλλα να μην υπαρχει επικοινωνια,αυτο θα το δεις απο τους οικους.Τα ζωδια των πλανητων δειχνουν τον τροπο που εκδηλωνοντε οι οψεις.....Ετσι λοιπον μην πιαστεις μονο απο τις οψεις που ηδη σου εχω πει αλλα απο το συνολο των χαρτων.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
10-12-2008, 02:04 PM #40
Gianna μου,
Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα κατατοπιστικά που μου είπες
Η Αφροδίτη στον χάρτη του πρώτου ατόμου κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Είναι στον 5ο οίκο (σκορπιός), όπως και η Σελήνη, ενώ του δευτέρου ατόμου είναι στους Διδυμους στον 11ο οίκο και η σελήνη στον κριό πάνω στην ακμή του 9 με 10ου οίκου....
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.... Αν ήθελες να με βοηθήσεις λίγο ακόμη.... επειδή είμαι ... αρχάριος...
Ευχαριστώ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 51 users browsing this thread. (0 members and 51 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.