s
πλουτωνας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 80
    Όνομα:
    κωνσταντινα

πλουτωνας

καλησπέρα!
    η είσοδος του πλούτωνα στον αιγόκερω στον 5 οικο μου μπορει να οφείλεται για νεύρα και παρεξηγήσεις στις σχέσεις μου με τους άλλους.απο εκει μπορει να προερχεται η επαναστατικη μου διαθεση? και ποσο μπορει να κρατησει αυτο?

Όνομα:
    Γιάννα

Re: πλουτωνας

Εχω την εντυπωση οτι η επαναστατικη σου διαθεση οφειλετε στην αντιθεση κρονου-ουρανου που πρεπει να πεφτει στον 1-7 οικο σου(γεννεθλιο). Η αντιθεση αυτη πηγενε-ελα θα κρατηση κανα δυο χρονακια απο οτι λενε οι εμπειροι.Υπομονη.:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αληθεια η αντιθεση κρονου ουρανου ειναι στον 1-7! δυο χρονια?????:scared:

Καλησπερά σε ολούς!! Να ρωτήσω και γω κάτι; Μέχρι τώρα ο πλούτωνας ήταν στον ήλιο μου (Τοξότης), τώρα θα περάσει στον ωροσκόπο μου (Αιγοκαίρως). Στον αιγόκαιρω έχω εκτος απο τον ωροσκόπο εχώ και τον ποσειδώνα. Αν ειμαί σώστα ενημερωμένη (αν οχι διορθώστε με), όταν μπαίνει ο Πλούτωνας σε ένα ζώδιο φέρνει αλλάγες στο άτομο που δεν γινονταί και με πολυ ευκολό τρόπο με την εννοία οτι περναει πολλά μεχρί να συμβει η αλλάγη. Τώρα που ο πλούτωνας βρισκεται στον ωροσκόπο μου θα φέρει κι αλλες αλλάγες ή παιζει να τη γλιτώσω επειδή μολίς έχει περάσει από τον ηλίο μου; Αν φερει αλλαγες σε πιο επίπεδο τις φέρει; θα είναι η αλλαγή σχετική με την έκφραση της προσωπικότητα μου (αυτο το λέω γιατι ειναι ο ωροσκόπος μου στον αιγόκαιρω);

Ζητώ συγνώμη αν έχω γράψει καμιά βλακία ακι ζήτω τα φώτα σας!

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Προσωπικά πιστεύω πως ο διελευμενος πλουτωνας αγγίζοντας τον γενέθλιο ήλιο σου σε ώθησε σε εκ βαθέων αναθεωρήσεις και έφερε βαθιές και ριζικες αλλαγές στον ίδιο σ τον ψυχισμό καθως σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσες ο ήλιος πρέπει να βρίσκεται στον 12 οίκο!μια θέση ιδαιτερη καθως ο ήλιος που από την φύση του θέλει να σκορπιζει την εκτυφλωτική του λάμψη παντού στον δωδεκατο γίνεται εσωστρεφής ασχολείται με έντανα ψυχολογικές πτυχές φωτίζει τις βαθύτερες και πιο σκοτείνες πτυχές σου με μία χροιά έντονα φιλοσοφική και αισιόδοξη αυτή του τοξότη.Όλα αυτά αφορούν τον ήλιο σου.Όσον αφορά τωρα την διευλεση απο τον ωροσκόπο ετοιμάσου για ριζικές αλλαγές, να γνωρίσεις ποια πραγματικά είσαι,μέσα από μία Πλουτώνια διαδικασία όπου θα ωθηθείς σε αυστηρή (αιγωκερική) αξιολόγηση και ό,τι ψεύτικο σαθρό η γενικότερα αδικο η ανήθικο θα γκρεμιστεί....όσον αφορά τον διελευομενο πλούτωνα με τον ποσειδωνα του γενεθλιου προκειται για όψη με ακραιες εκδηλώσεις θετικές η αρνητικές όπου ρέπουν προς την απόλυτη απόκτηνωση η την συνειδητοποιηση της βαθιάς και ανιδιοτελής αγάπης....Οπως και να έχει να λάβεις ως βασική προυπόθεση ότι η ποιότητα και ποσότητα όλων αυτών θα εξάρτηθεί από το πόσο ενεργοποιημένος είναι ο πλούτωνας στον γενέθλιο σου...να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο...η θεία διάνοια θα ξέρει πιο πολλα αυτό είναι το μόνο σίγουρο....δέξου το σαν ευλογία γιατι κατάρα είναι απλώς μια ευλογία σε λανθάνουσα κατάσταση...δές το λοιπόν τοξοτίσια και αισιόδοξα και σε μερικά χρόνια θα καμαρώνεις τον μεταμορφωμένο σου εατο στον καθρέπτη...αύτά για αρχή... παρακαλώ όποιος θέλει να διωρθώσει η να προσθέσει κατι σε αυτά που είπα ευπρόσδεκτος θα είναι να γίνουμε καλύτεροι όλοι μαζί γιατί μπορούμε...

Με αγάπη ανιδιοτελή

Plutwnian

Ευχαριστώ πάρα πολύ Plutwnian! Εχείς πολύ δικιό σε αυτά που γραφείς οσό ανάφορα τον πλουτώνα στον τοξότη! Όταν λες ότι " οι αλλάγες που θα συμβούν εξαρτώνται από το πόσο ο πλούτωνας είναι ενεργοποιήμενος στο ωροσκοπιο μου" τι εννοείς; Από το πόσες και το τι όψεις κάνει αρμονικές ή δυσαρμονικες; Πως μπορούμε να διακρίνουμε αν είναι ενεργοποιήμενος είναι ο πλούτωνας; Αααα... και κατι άλλο οι αλλάγες αυτέσ ολοκλήρώνονται το 2024 όταν ο Πλούτωνας φεύγει απο τον αιγόκαιρω ή εξαρταταί αυτό και από αλλους παράγοντες όπως το ποσό ευκολά αλλάζει το ατομο;:bigsmile:

Sorry αν σε ζαλίζω με τισ ερώτησεις μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Quote Originally Posted by roh View Post
    Καλησπερά σε ολούς!! Να ρωτήσω και γω κάτι; Μέχρι τώρα ο πλούτωνας ήταν στον ήλιο μου (Τοξότης), τώρα θα περάσει στον ωροσκόπο μου (Αιγοκαίρως). Στον αιγόκαιρω έχω εκτος απο τον ωροσκόπο εχώ και τον ποσειδώνα. Αν ειμαί σώστα ενημερωμένη (αν οχι διορθώστε με), όταν μπαίνει ο Πλούτωνας σε ένα ζώδιο φέρνει αλλάγες στο άτομο που δεν γινονταί και με πολυ ευκολό τρόπο με την εννοία οτι περναει πολλά μεχρί να συμβει η αλλάγη. Τώρα που ο πλούτωνας βρισκεται στον ωροσκόπο μου θα φέρει κι αλλες αλλάγες ή παιζει να τη γλιτώσω επειδή μολίς έχει περάσει από τον ηλίο μου; Αν φερει αλλαγες σε πιο επίπεδο τις φέρει; θα είναι η αλλαγή σχετική με την έκφραση της προσωπικότητα μου (αυτο το λέω γιατι ειναι ο ωροσκόπος μου στον αιγόκαιρω);

Ζητώ συγνώμη αν έχω γράψει καμιά βλακία ακι ζήτω τα φώτα σας!
    Ο ωροσκόπος δεν είναι ένα μεμονωμένο σημείο αλλά είναι άξονας (1ο/7ο). Οι αλλαγές που έρχονται στο άτομο με το πέρασμα του Πλούτωνα από εκεί προκύπτουν συνήθως από μια βαθιά κρίση και επαναξιολόγηση μιας σοβαρής μας σχέσης. Αν το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Ήλιο ζητά από μια γυναίκα να επαναξιολογήσει, μέσα από μια κρίση με κάποιον άντρα στην ζωή της, το αντρικό πρότυπο που δημιούργησε στην παιδική της ηλικία στην σχέση της με τον πατέρα της (να κατανοήσει τι είδους άντρες την ελκύουν και γιατί και πώς να βελτιώσει τα πρότυπα και τις επιλογές της), το πέρασμα του Πλούτωνα από το 1ο/7ο μας ζητά να επαναξιολογήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε μας και τον σύντροφό μας (ανάμεσα στο εγώ και το εσύ). Δοκιμάζονται οι προσκολλήσεις μας, οι συναισθηματικές μας εξαρτήσεις και τα αρνητικά μας συναισθήματα που κρατούν δέσμιο το εγώ μέσα από έντονα συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας ή πάλης ελέγχου και εξουσίας. Συνήθως αισθάνομαστε έντονα τα πράγματα που μας λείπουν από την συγκεκριμένη σχέση και απαιτούμε από τον άλλο να γεμίσει τα κενά μας. Μερικές φορές, εκφράζεται φόβος για δέσμευση (να μην προχωρήσει η σχέση σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο), άλλες φορές ο σύντροφος μας θέλει να φύγει και εμείς μένουμε αντιμέτωποι με τον πόνο, την εγκατάλειψη και την μοναξιά ή μπορεί να θέλουμε να φύγουμε εμείς και ο άλλος να ασκεί όσο έλεγχο και εξουσία μπορεί για να μας εμποδίσει. Αν η σχέση επιβιώσει πάντως θα είναι πολύ δυνατή και ανανεωμένη. Σ' αυτή την περίοδο βοηθά πολύ το να είμαστε όσο πιο συγκροτημένοι και ψύχραιμοι γίνεται, να ερευνούμε τα συναισθηματικά κίνητρα πίσω από τις πράξεις τις δικές μας και του συντρόφου μας και να αφήνουμε με σεβασμό προσωπικό χώρο ο ένας στον άλλο.

Kαλημέρα !

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και γω ...:bigsmile:

σε ερωτική συναστρία όταν ο Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο κ την Σελήνη του άλλου προσώπου ??
    πως ερμηνεύται αυτό :unsure:
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Kαλημέρα !

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και γω ...:bigsmile:

σε ερωτική συναστρία όταν ο Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο κ την Σελήνη του άλλου προσώπου ??
    πως ερμηνεύται αυτό :unsure:
    Αν εξετάζαμε μόνο αυτήν την όψη, ο εκπρόσωπος του Ήλιου θα έπρεπε να την κάνει με ...ελαφρά πηδηματάκια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν εξετάζαμε μόνο αυτήν την όψη, ο εκπρόσωπος του Ήλιου θα έπρεπε να την κάνει με ...ελαφρά πηδηματάκια
    Αλήθεια ? κάπου στο φόρουμ δίαβασα πως τα άτομα με αυτή την όψη δύσκολα ξεφεύγουν το ένα από το άλλο ! και υπάρχουν πολλές κρίσεις στο σχήμα αυτό !!
    τα λέω καλά ??
    μπορείς να μου πείς κάτι παραπάνω ??

και φυσικά αυτή η όψη από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν έχουμε εικόνα για το σύνολο των γεννέθλιων των 2 ατόμων και της συναστρίας τους ?? αυτό θέλεις να πεις μια και τονίζεις το μονο δηλαδή μπορει και να μην εκδηλώνει την δυσκολία αυτή ?? ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη και στοιχεία ? έτσι θέλω να πω να την παιρνάει πιο χαλαρά αυτός που έχει τον ήλιο κ την σελήνη (ο ήλιος και η σελήνη είναι στον δικό μου χάρτη )))
    ευχαριστώ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Page 1 of 8 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)