s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 21 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Quote Originally Posted by fillenia
    Πράγματι δύστυχο Κουνέλι,

Αν έχεις Κρόνο στους Διδύμους και προσβάλλεται, μέχρι και καθυστερημένη μόρφωση μπορείς να επιτύχεις. Και επειδή οι Δίδυμοι διακρίνονται για το επιπόλαιο, πλην όμως προικισμένο, εναργές και φιλομαθές πνεύμα τους (o Δίας έιναι σε πτώση,η ώριμη διάνοια επίσης), την μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας, τη γραπτή και προφορική έκφραση, o Κρόνος σαν δάσκαλος της ωριμότητας, της ευθύνης και της φρόνησης, δηλώνει εδώ την δυσκολία του. Φρόνιμο θα ήταν, πέραν των άλλων, να ασχοληθείς με την λεκτική και γραπτή σου ωριμότητα. Στον 11ο, θα αργήσεις όντως να κάνεις φίλους γιατί αλήθεια, με τέτοιο τρόπο προσέγγισης κανείς δεν θα τολμά να σε πλησιάσει. Το "πεπρωμένο" σου ευτυχώς, είναι να κάνεις φίλους μεγαλύτερης ηλικίας, κάτι που επισταμένως αποφεύγεις προς το παρόν όπως έχεις δηλώσει. Προφανώς το χρειάζεσαι για να βελτιωθείς! Και εμείς οι μεγαλύτεροι, λατρεύουμε την ανωριμότητα της "παιδικής χαράς" όταν βαριόμαστε το "τσάϊ και συμπάθεια" .
    Κουνήσου λίγο από τη θέση σου και δες τον κόσμο με άλλα μάτια γιατί φθείρεσαι στην ανούσια αντιπαράθεση. Ξέρεις τι σημαίνει φθορά, έτσι ; Γηρατειά!!! Κάτι σαν πρόωρο Αλτσχάϊμερ. Tι να τον κάνεις τον δυναμισμό, καλό μου, όταν δεν συνοδεύεται από άλλες αρετές; Στράφι πάει...

Φιλικά

Φυλλένια
    Αγαπητή Fillenia,

Όλα όσα ανέφερες για το άτομο μου είναι πράγματι αλήθεια!!!

Ο «Κρόνος στους Διδύμους και Ο Δίας σε πτώση» δεν μου άφησαν περιθώρια για μια πνευματική καλλιέργεια όσο και αν προσπάθησα δεν με εμπόδισαν όμως να γίνω ένα πολύ καλό μαθηματικό μυαλό μιας και ήμουν από τις καλύτερες μαθήτριες στα μαθηματικά και στη Χημεία, δεν με εμπόδισαν στο να κάνω καλή ζωή, καλό γάμο , Παιδιά, Οικογένεια, να λύνω τα προβλήματα της ζωής μου με σωστό τρόπο δεν με εμπόδισε να βρω καλή δουλειά και να με εκτιμούν παλιοί μου εργοδότες ακόμη και σήμερα !!!
    Δεν με εμπόδισε επίσης στο να κάνω παρέα με ικανούς και αξιόλογους ανθρώπους του «πνεύματος» μιας και ο πεθερός μου ένας διακεκριμένος επιστήμων ερευνητής που θα μπορούσε κάλλιστα να με είχε διώξει από την πρώτη στιγμή αντιθέτως με αγκάλιασε σαν παιδί του όλα αυτά τα χρόνια και επικοινωνούμε θαυμάσια έστω και αν αυτός διαβάζει «του Ιλαρόν φως του κόσμου» και εγώ βλέπω ταινίες του Κλίντ Ισγουντ!!!

Ο συνδυασμός Ιχθύς με Καρκίνο ξέρεις πολύ καλά ότι με σκοτώνει και χωρίς το «άχρηστο» όπως επισημαίνεις δυναμικό μου χαρακτήρα θα ήμουν έρμαιο εκμετάλλευσης του οποιουδήποτε μιας και μόλις 19 ετών όταν έφυγα από το σπίτι μου για να αρχίσω τη ζωή μου σε ξένη πόλη παραλίγο να πέσω σε καλοστημένη παγίδα 2 επιτήδειων όμως ο δυναμικός αυτός χαρακτήρας του οποίου οφείλω πολλά με έσωσε! Και με σώζει καθημερινά από όλους αυτούς τους περίεργους που τραβώ γύρω μου σαν μαγνήτης όπου κι αν βρίσκομαι!!

Αναρωτιέμαι αλήθεια αν πρέπει να φροντίσω να βελτιωθώ πνευματικά μιας και έχω παρατηρήσει ίσως και εσύ ότι οι πολύ μορφωμένοι πνευματικά άνθρωποι, οι έξυπνοι και οι δυνατοί αρέσκονται στο να έχουν δίπλα τους ανθρώπους «κατώτερους πνευματικά» σαν και εμένα που τους θαυμάζουν και όχι ανώτερους για να τους αμφισβητούν και να τους κατακρίνουν ..

Σκοπός και στόχος στη ζωή μου είναι να γίνω καλός άνθρωπος και τίποτε περισσότερο αυτό θέλω και για τα παιδιά μου και προσπαθώ πολύ! Θέλω να αγαπήσουν τους ανθρώπους ότι και είναι ότι επάγγελμα και αν κάνουν σε όποια εθνικότητα κι αν ανήκουν και να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη!!!

Αντί λοιπόν να κουνηθώ εγώ από τη θέση μου, μήπως κρίνεις ότι πρέπει να κουνηθείς εσύ και να αποκτήσεις άλλου είδους φιλοσοφία πάνω στη ζωή και στο τι πραγματικά είναι σημαντικό, από το να σπαταλάς άσκοπα την «εξυπνάδα και το φιλομαθές πνεύμα» που σου δίνει ο Δίδυμος φτιάχνοντας ωραίους και φιλοσοφημένους διαλόγους σε ένα Site αστρολογίας !!!

ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

Με επιστολή μου στο Scp έχω διαγραφεί από μέλος, απλά είδα την απάντησή σου και ήταν αδύνατο για το «δυναμικό του χαρακτήρα» να μην απαντήσω!!!!!

Σας Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε!!!!

Όνομα:
    Σωκράτης

Ο λογαρισμός αδρανοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος διαγραφής που έγινε από το μέλος.
    Μόλις υποβληθεί το αίτημα με το σωστό τρόπο που επισημάνθηκε με προσωπικό μήνυμα στο μέλος με βάση τους όρους περί Προσωπικών Δεδομένων ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά από τη βάση δεδομένων του δικτυακού μας τόπου.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Κυριακή

Βρε παιδια!! Κριμα δεν ειναι να καταληξουν εδω τα πραγματα; Τα απωθημενα και οι πικριες μας εναντιον του αλλου φυλου [οποιο κι αν ειναι αυτο] μπορει να βγαινουν ακομη και σε ενα τετοιο site, αλλα επιτρεψτε μου να παρατηρησω, οτι δεν ειμαστε εδω για να κηρυξουμε καποιο πολεμο, αλλα για να κατανοησουμε συμπεριφορες κατω απο την ομπρελα της αστρολογιας. Εδω ομως εγινε σφαγη!!
    Καποιες παρατηρησεις επισης:
    1ον. Δεν διαπιστωσα περισσοτερη επιθετικοτητα στο Κουνελι, απ οτι στον Dell Piero. Παρατηρησεις ομως, δημοσιως τουλαχιστον, εγιναν μονο στο Κουνελι.
    2ον. Δεν καταλαβα το πνευμα της Φυλλενιας στην απαντηση που προκαλεσε τον θυμο του Κουνελιου. Απορησα κιολας, γιατι δεν συνηθιζει απ οσο εχω δει, να αντιδρα με αναλογο τροπο.
    3ον. Οποιος ενδιαφερεται να εχει επιχειρηματα, σε σχεση με το φεμινιστικο κινημα και τα αιτηματα του, καλο θα ειναι να εχει διαβασει γι αυτο και ει δυνατον απο πηγες. Το πως ξεκιναει ενα κινημα [κοινωνικο ή πολιτικο] συνηθως δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που καταληγει να θεωρειται, οταν καποιες λεξεις γινονται καραμελα στο στομα των πολλων. Αντιστοιχο χαρακτηριστικο παραδειγμα π.χ. ειναι ο αναρχισμος.
    4ον Και ισως το σημαντικοτερο: Μια αυτοκριτικη των πρωταγωνιστων σε οτι εγινε, θα εδειχνε πιστευω την ωριμοτητα και την καλη προαιρεση που -θελω να πιστευω- εχετε ολοι σας.
    Καλη μερα και καλη χρονια!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Φυλλένια

Aγαπητή starfish,

Δημιουργήθηκε ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός. Αν παρακολουθήσεις τα posts άλλων θεμάτων, όπου συμμετέχουν το Kouneli και ο Dell Piero, θα διαπιστώσεις μια εντελώς χιουμοριστική "αντιπαράθεση" και οπωσδήποτε καλόπιστη. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, στην πορεία όμως η κατάσταση ξέφυγε από τα αποδεκτά όρια συμπεριφοράς. Το Kouneli ίσως ήταν περισσότερο αυθόρμητο, με λιγότερη εγκράτεια στο λόγο του και τέλος πάντων με διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, όπως ο καθένας μας άλλωστε. Προσωπικά, δεν αποκόμισα την εντύπωση της επίθεσης από κανέναν.Μιας και το Kouneli δεν έχει πλέον δυνατότητα απάντησης, ας το αφήσουμε το θέμα ως έχει.

Σε ό,τι με αφορά, η απάντησή μου είχε να κάνει με την απορία της για τον Κρόνο και τις δυσκολίες της να κάνει φίλους. Ηταν η δική μου άποψη, στο ίδιο πνεύμα που μέχρι τότε υπήρχε, χρησιμοποιώντας μάλιστα δικές του φράσεις. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα με το δικο του τρόπο και πορεύεται αναλόγως στη ζωή.

Σε ό,τι αφορά τα κινήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Βέβαια δεν έγινε καμία σκληρή αντιπαράθεση. Απλά διατυπώσαμε τις απόψεις μας και φυσικά ο χώρος δεν επιτρέπει την επιχειρηματολογία. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες πηγές για τις απόψεις μου μια και δεν τις εμπνεύστηκα από τη Θεία Χάρη. Συμφωνώ και για την αναρχία, για την οποία έχω διαβάσει ελάχιστα.

Τέλος, να είσαι βέβαιη για την καλή προαίρεση της πλειοψηφίας των μελών στο χώρο αυτό. Η αυτοκριτική είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός μας και αν την ασκούμε ή όχι και σε ποιό βαθμό, νομίζω πως φαίνεται εν μέρει και από τον τρόπο που επικοινωνούμε ή από την εν γένει συμπεριφορά μας. Ας έχουμε πάντως στο μυαλό μας ότι "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" και ας το εφαρμόζουμε στην γραπτή μας έκφραση γιατί εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να την επεξεργαστούμε έγκαιρα.

Να είσαι καλά και Καλή Χρονιά

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Κυριακή

Σε ό,τι αφορά τα κινήματα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Βέβαια δεν έγινε καμία σκληρή αντιπαράθεση. Απλά διατυπώσαμε τις απόψεις μας και φυσικά ο χώρος δεν επιτρέπει την επιχειρηματολογία. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες πηγές για τις απόψεις μου μια και δεν τις εμπνεύστηκα από τη Θεία Χάρη. Συμφωνώ και για την αναρχία, για την οποία έχω διαβάσει ελάχιστα.

Τέλος, να είσαι βέβαιη για την καλή προαίρεση της πλειοψηφίας των μελών στο χώρο αυτό. Η αυτοκριτική είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός μας και αν την ασκούμε ή όχι και σε ποιό βαθμό, νομίζω πως φαίνεται εν μέρει και από τον τρόπο που επικοινωνούμε ή από την εν γένει συμπεριφορά μας. Ας έχουμε πάντως στο μυαλό μας ότι "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" και ας το εφαρμόζουμε στην γραπτή μας έκφραση γιατί εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να την επεξεργαστούμε έγκαιρα.

Καλημερα Φυλλένια,
    Εχω παρακολουθησει τα posts αλλων θεματων και πραγματι σιγα σιγα τα πραγματα ξεφευγαν απο το πλαισιο μιας χιουμοριστικης αντιπαραθεσης. Προφανως το Κουνελι θεωρησε οτι του εγινε προσωπικη επιθεση, αλλα επειδη οπως ειπες, δεν μπορει πλεον να απαντησει αφηνω το πραγμα στην ακρη.
    Οτι εγραψα για τα κινηματα και τα επιχειρηματα υπερ ή κατα αυτων, δεν αφορουσε εσενα, που απ οτι εχω δει η αποψη σου στηριζεται στην γνωση του θεματος, αλλα στον Dell Piero που η μεταξυ αστειου και σοβαρου τοποθετηση του μου ξυπνησε τον θυμο που νιωθω καθε φορα που ακουω ή διαβαζω κατι σχετικο. Δυστυχως συμβαινει πολυ συχνα [και απο γυναικες!].
    Οσο για την αυτοκριτικη, σιγουρα φαινεται ή θα φανει απο τον τροπο γραφης του καθενα. [Τωρα που το ξαναβλεπω...αναρωτιεμαι μηπως περασα απο το ΚΚΕ και το εχω ξεχασει!!:embarrest :amazed: ]
    Ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω...

Όνομα:
    Ιουλία

Αγαπητή starfish,

Κατ' αρχάς, Καλό μήνα & Καλή χρονιά να έχουμε.
    Θα ήθελα να αναφέρω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπική άποψη για το κάθε τι και κανένας δεν πρέπει να τον κρίνει για αυτή του την άποψη! Δεν υπερασπίζομαι τον Dell Piero γιατί δεν είμαι "δικηγόρος" του αλλά επειδή αισθάνομαι ότι αναφέρεσαι και σε εμένα (και από γυναίκες! - όπως γράφεις) γιατί τυγχάνει να έχω μια διαφορετική άποψη, θα σε παρακαλούσα να μην εξάπτεσαι γιατί όπως ήδη προανέφερα ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή!

Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι ποιό) που έγραψε ότι τα κινήματα αλλιώς ξεκινάνε και διαφορετικά καταλήγουν.
    Αυτά.

Φιλικά
    Ιουλία

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Τωρα πως να συνδέσω ολα αυτα,με το θέμα που ηταν οι τσιγκούνηδες!

ΑΧΑ!Αν και Καρκινα ΔΕΝ τσιγκουνευομαι τα λογια!χεχε!

Καλο είναι να δεχόμαστε ψύχραιμα ολες τις αποψεις!ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο!Δεν μπορουμε να αρνηθούμε την αναγκαιοτητα της δημιουργίας του τότε φεμινιστικου ρευματος/κινηματος,αλλα απ΄την άλλη -τουλάχιστον μιλώντας για τον εαυτο μου-δεν μπορω να μην τονίσω το πόσο αλλοιώθηκαν οι αρχικές ιδέες που πρεσβευε!Που ήταν μεσα σε άλλα,ισα δικαιωματα,ιση αμοιβή κτλ κτλ.΄
    Μιλώντας ομως για ισοτητα των φύλων,με την σημερινή εννοια που της αποδίδουν,ειναι σαν να προσπαθούμε να ομοιοποιήσουμε τα μήλα με το αβοκάντο!Φρούτα και τα δυο δε λέω!Αλλα το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά!
    Τωρα αν το αβοκάντο θέλει να γίνει μηλο ,αρνειται την φύση του πρώτον και δέυτερον μπερδεύει και τα μήλα!

αυταα απο μένα!
    Φωτεινη
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Άψογη!!! Με κάλυψες!

Όνομα:
    Κυριακή

Δεν θελω να μακρυγορησω περισσοτερο, γιατι οντως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα! Θα ηθελα ομως να διευκρινισω τα εξης:
    1. Καθε γνωμη σεβαστη. Δεν εκρινα την αποψη του Dell Piero, αλλα το υφος και την ελλειψη επιχειρηματων. Και οπως ο καθενας εδω εκφραζει την γνωμη του, ετσι εκανα κι εγω.
    2. Μπερδευουμε την ισοτητα με την ομοιοτητα. Φυσικα και το αβοκαντο δεν ειναι μηλο, ειναι ομως και τα δυο φρουτα με την διατροφικη και γευστικη του αξια το καθενα. Οπως θεωρω χαζο να θελει ενα μηλο να γινει αβοκαντο, ετσι θεωρω απαραδεκτο, ενα αβοκαντο να αρνειται την αξια ενος μηλου μονο και μονο επειδη.....δεν ειναι αβοκαντο.
    3. "Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με κάποιο μέλος (δεν θυμάμαι ποιό) που έγραψε ότι τα κινήματα αλλιώς ξεκινάνε και διαφορετικά καταλήγουν." Αυτο Ιουλια εγω το εγραψα. Αρα συμφωνουμε σε κατι!!
    4. Τελος, το θεμα ηταν οι τσιγγουνηδες του ζωδιακου και οχι αν δικαιουμαστε να ειμαστε ισες με τους αντρες. Αυτο μπορουμε να το διερευνησουμε σε αλλο θεμα π.χ. "η γνωμη σας για την ισοτητα των δυο φυλων: τι λενε αντρες και γυναικες εκπροσωποι καθε ζωδιου!"
    Υ.Γ. Οταν πρωτοεγραψα το σχολιο μου, το εκανα γιατι στεναχωρηθηκα με την τροπη που πηραν τα πραγματα σ'αυτο το θεμα. Δεν ειχα καμμια διαθεση να κανω τον τιμητη. Φαινεται ομως οτι ο,τι εγαψα εδωσε αυτην την εντυπωση και απο κει και περα αισθανομαι απολογουμενη. Δεν θα επανελθω λοιπον. Κλεινω λεγοντας οτι αν δεν εκτιμουσα τους συνεργατες και τα μελη του

Όνομα:
    Κυριακή

site δεν θα ημουν μελος.
    Αυτα
    Καλημερα σας και καλη χρονια για ολους!

Page 7 of 21 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)