s
Αντιθεση Ουρανου-Κρονου - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 66 of 66

Re: Αντιθεση Ουρανου-Κρονου

Καλησπέρα!Εμένα πάντως που γίνεται στον άξονα 6ου-12ου ούτε ψυχοσωματικά μου έφερε,ούτε θα πάω φυλακή!
    Το μόνο πρόβλημα,από τη στιγμή που δεν κάνουν σύνοδο ή καμία άλλη όψη με άλλους πλανήτες,είναι το ταυ τετράγωνο που "τρώει" η Σελήνη μου,η οποία είναι και ο focus πλανήτης ενός χαρταετού και βρίσκεται στον 9ο.Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό?Κάτι με τη μητέρα μου ίσως?Αν θέλετε κοιτάξτε 13-2-81,Αθήνα,στις 20.48.Ευχαριστώ.

Από ό,τι βλέπω είχες και την επιστροφή του Κρόνου τώρα.Εκ των πραγμάτων δηλαδή είναι μια σκληρή περίοδος.Το θέμα είναι ότι ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει μεγάλο σταυρό με το ταυ τετράγωνο που έχεις στο χάρτη.Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσεις τους αστρολόγους για αυτό το θέμα,γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ δυνατό.Όσο για τον Πλούτωνα με τη Σελήνη,μάλλον σου δίνει δύναμη για να αντέξεις τις δυσκολίες.Και ίσως η δύναμη έρθει από το σπίτι,εφόσον ο πλούτωνας βρίσκεται στον 4ο.:unsure:

Συγνώμη,η παραπάνω απάντηση είναι για τον ilthkat!:embarrest:toung:

Όνομα:
    thanasis

Quote Originally Posted by πενυ View Post
    Συγνώμη,η παραπάνω απάντηση είναι για τον ilthkat!:embarrest:toung:
    geia soy peny!eyxaristo. h selini sou einai synkyvernitis tou dekatou oikoy sou.epomenos prepei na koitakseis gia themata sxetika me to patera sou,ti kariera sou k ti koinoniki sou kataksiosi k telos padon zitimata dekatoy,xoris na aneroude themata sxetika me tin oikogenoia k ti mitera.ola ayta mesa ap'to prisma toy 9ou oikoy spoudes, taksidia sto eksoteriko,dikaiosyni.i selini sou einai stous didimous,tsekare loipon k ligo ta aderfia.to eytyxima einai pos de sou ti xtypoun k o kronos k o ouranos taytoxrona me akriveies.o kronos sou einai kyvernitis tou 4ou sou k se kaki thesi adynamias mesa ap'to dodekato.prosopiki mou apopsi einai pos tha vretheis mprosta se oikogenoiako thema.tha ptrpei na deis k ligo tis proodous sou.k pali eyxaristo!anameno apadisi sou.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Eχμ.... φίλε ilthkat μας έστειλες!!!!! :dizzy: Πραγματικά δεν μπορώ να σταυρώσω λέξη απο το μήνυμά σου. Κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια να μας το μεταφράσεις στη γλώσσα μας που τόσο αγαπάμε και να μη βγάζουμε τα ματάκια μας σε αυτό μπάσταρδο πράμα γραφής...!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

η αντίθεση γίνεται στον άξονα 2ου-8ου και στομ 8ο έχω Αρη στις 22 μοίρες ιχθύων
    σχετικά με το χρήμα και κρυφά ερωτικά ένστικα μαλλον ενεργοποιεί νομίζω αλλά πάλι μπορεί να είμαι λάθος

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)