- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 126
Thread: Επανασύνδεση σε σύνθετο
-
27-11-2008, 03:27 PM #21
-
27-11-2008, 03:32 PM #22
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Ναι, και καλό θα ήταν να έχουν μπόλικα χαρτομάντιλα :nuts:
Μα τι λέμε τώρα;
Όσον αφορά τον 1ο χάρτη, ένα τετράγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σε συναστρία πόση ...καταστροφή μπορεί να φέρει;
Αναφορικά με το 2ο, δείχνει δύσκολο ωροσκόπιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα, έτσι νέτο σκέτο που παρουσιάζεται.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-11-2008, 10:32 PM #23
-
27-11-2008, 10:36 PM #24
ευχαριστω μητσακο
στο 1ο χαρτη εχω διαβασει οτι το τετραγωνο ηλιου-πλουτωνα φερνει συνεχεις καυγαδες κ αρρωστη κατασταση λογω ζηλιας-κτητικοτητας
στο 2ο τι αλλο θες?αφου εχει τοσα τετραγωναγια χαρτομαντιλα ειναι...:bigsmile: κ αφου ο ηλιος δειχνει τη προσωπικοτητα της σχεσης.............
thanks
-
28-11-2008, 07:00 AM #25
-
28-11-2008, 08:06 AM #26
Πολύ της μοδός και πάλι το σύνθετο.
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ).
Το να θεωρεί κανείς πως η πορεία μιας σχέσης είναι προδιαγεγραμμένη και ποια χαρακτηριστικά θα έχει, εκτός από αφελές είναι και επικίνδυνο. Οι χάρτες δείχνουν τάσεις όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά και μόνο. Βάσει αυτών των τάσεων επί της συμπεριφοράς υποτίθεται πως γίνονται οι προβλέψεις. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον θα υπάρξει μια επανασύνδεση ή ένας χωρισμός. Έλεος πια.
Αυτό που μπορεί να φανεί ανα περιόδους είναι αν κάποιο εκ των δύο (ή και τα δύο) μέλη της σχέσης εμφανίζει την τάση να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις είτε όχι τόσο ψύχραιμα, είτε με κάποια διάθεση κούρασης, είτε με εκνευρισμό, ή αντίθετα με πολύ θετικές προδιαθέσεις, κτλ.
Η όποια "πρόβλεψη" μπορεί να προκύψει από τον πιθανό συνδυασμό των τάσεων που παρουσιάζονται στο κάθε ωροσκόπιο μεμονωμένα, και όχι τάχα μου επάνω σε κάποιο χάρτη που αφορά υποτίθεται την σχέση.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
28-11-2008, 02:06 PM #27
-
28-11-2008, 11:44 PM #28
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ)
Kαλησπερα, μηπως θελεις να μας πεις τι εννοεις με τον ορο ¨μπακαλικι;¨
-
07-12-2008, 02:56 AM #29
Καλησπέρα,
Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και χωρίς να παρεξηγηθείς. Η ερώτηση μου είναι μετά από παρατήρηση όλων των απαντήσεων που έχεις δώσει κατά καιρούς στο forum και ορμώμενη του τελευταίου σου post, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Τελικά υπάρχει κάποιος που να μπορείς να συμφωνήσεις μέσα σε όλο το Myhoroscope ;
Συγγνώμη και πάλι για την ενδεχόμενη επιθετικότητα της ερώτησής μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και ίσα-ίσα που συμπαθώ πολύ τους Αιγόκερους, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχω δει (εγώ τουλάχιστον) μια απάντηση σου μέσα στο forum όπου να συμφωνείς με κάποιον. Με εντυπωσιάζει πραγματικά που πάντα λες το αντίθετο ή έστωκάτι το διαφορετικό!!!! :weird:
Πάντα φιλικά
libraD :toung:Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
07-12-2008, 06:11 AM #30
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν :bigsmile:
Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο):bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.