s
Εορταστική εμφάνιση - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 131 to 140 of 155

Re: Εορταστική εμφάνιση

Όντως πολύ χρήσιμη εφαρμογή το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!
    Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάθε βδομάδα βλέπουμε και κάτι επιπρόσθετο στο φόρουμ

Καταπληκτικό το φόρουμ. Μ' αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα! Ανεβάζουν τη διάθεση :bigsmile: Φαίνεται ότι κάνετε πολύ δουλειά και αγαπάτε αυτό που κάνετε! Συγχαρητήρια

Όνομα:
    Γεωργία

Και εμένα μου αρέσει το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!! Τέλειο!Verneigung
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Φοβερή η εορταστική σας εμφάνιση, αντε, να ρθουν και οι παραμονές να βάλετε και τα κάλαντα, για να ασημώσουμε :bigsmile:
    Ο Αι Βασίλης απο πάνω όμως γιατί προβληματίζεται; Δεν προλαβαίνει το dilivery? :toung: Ζήτησε πολλά η μικρή ξανθούλα γαλίφω απο δίπλα;
    Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel

Όνομα:
    Δήμητρα

Καταπληκτική η ανανέωση του site παιδιά! Πολύ καλή δουλειά!
    ΜΠΡΑΒΟ!
    Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)

Όνομα:
    Σωκράτης

Στις 07-11-05 είχα γράψει το παρακάτω θεματάκι

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή της εμφάνισης του site εν όψει των εορτών των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.
    Θα θέλατε προς το τέλος του Νοεμβρίου να προσαρμοστεί το site από τις αποχρώσεις του μπλε σιέλ σε αποχρώσεις του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου κόκκινου για να είμαστε μέσα στο κλίμα;

Παράλληλα θα υπάρχει και η εμφάνιση που βλέπουμε τώρα για να μπορεί όποιος επιθυμεί να επιλέγει μια από τις δυο.

Επειδή και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε άλλες αποχρώσεις γιατί δεν έχω το χρόνο.
    Είχε γίνει αποδεκτή η πρότασή μου και από τότε, κάθε χρόνο έγινε "παράδοση" στις ¶γιες ημέρες των Χριστουγέννων να φοράμε κόκκινα

Αυτή τη χρονιά επαναλαμβάνω στο στυλ που είχαμε και πέρισυ αλλά επειδή πάντα μου αρέσουν οι καινοτομίες έχω αλλάξει αρκετά πραγματάκια.
    Βασικότερο είναι οι φάκελλοι (tabs), τους οποίους και χρησιμοποιούσα μόνο στην κεντρική σελίδα των φόρουμς.
    Τώρα, σχεδόν τα πάντα έχουν ομαδοποιηθεί μέσα σε φακέλλους.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι στις επιλογές των θεμάτων (Εργαλεία Θεμάτων/Δημοσιεύσεων) οι οποίες τώρα πια είναι σε εμφανές σημείο και πιστεύω θα σας βοηθήσουν.

Η ομάδα των διαχειριστών, για περισσότερο από ένα μήνα έχουν "προπονηθεί" στίς νέες μας επιλογές και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Διονυσία

πολύ ομορφο
    μπράβω
    αντε καλές γιορτές για όλους

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ...
    Οντως σαν καλο πνευμα ξερεις τις σκεψεις ολων μας..Σημερα ανοιγωντας το αγαπημενο μου :horoscope:..ενιωσα μια γλυκια εκπληξη και μια ζεση διαπερασε ολο το ειναι μου βλεπωντας πως ενιωσες τις χθεσινες μου σκεψεις για το ποτε θα ντυθουμε στα γιορτινα μας!!!!!νιωθω μεγαλη συγκινηση κι ο κομπος στο λαιμο μου δεν με αφηνει να βρω τα καταληλα λογια για να εκφραστω..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..ριξε μας και λιγο χιονι...:
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..με πολυ αγαπη σε ολους μας..Holly2:
    Υ.Γ.
    Ειναι φανταστικο πανεμορφο..και του χρονου με περισσοτερα..

Γιορτινο και ομορφο!
    Παντα τετοια και καλες γιορτες να εχουμε!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

ωραιο και γιορτινο το χρωμα !!!
    Μονο που θα ηθελα παρακαλω να σας ρωτησω γιατι ειναι στενη η σελιδα ;
    Μηπως πρεπει να κανω κατι για να γινει οπως πριν;Ειναι πολυ κουραστικο να κατεβαινει ενα μακροστενο πραμα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.
    .
    Ευχαριστω θερμα
    Δεσποινα κουκι

Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)