- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Συνοδος αφροδιτης-χειρωνα
-
06-12-2008, 04:45 PM #1
Συνοδος αφροδιτης-χειρωνα
Μπορει καποιος να μου πει πως ερμηνευεται μια συνοδος αφροδιτης χειρωνα στον κριο στο 10ο οικο?
-
06-12-2008, 05:54 PM #2
Re: Συνοδος αφροδιτης-χειρωνα
Δείχνει -κατ' εμέ- ένα άτομο που αναζητά να θεραπεύσει τις πληγές του μέσα από τις σχέσεις του ενώ αρέσκεται να το κολακεύουν και να το επαινουν μιας και έχει πληγωθεί το εγώ του και χρειάζεται να επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες και επιθυμίες του ως προσωπικότητα. Πιθανώς αυτές οι "πληγές" να προήλθαν από το οικογενειακό περιβάλλον του ατόμου, με αποτέλεσμα να το σημαδέψουν και να επιζητά την κοινωνική αναγνώριση μέσα από τα επιτεύγματα του στο χώρο της εργασίας του.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.:bigsmile:
-
06-12-2008, 07:16 PM #3
Σε ευχαριστω πολυ..νομιζω οτι καπως ετσι ειμαι..
-
10-12-2008, 09:20 PM #4
Aγαπητη camelblue
μια συνοδος μεταξυ της Αφροδιτης και του Χειρωνα σε εναν γενεθλιο χαρτη προδιαθετει σε μια συναισθηματικη αναγκη για συνεχη καλυψη καποιων συναισθηματικων κενων. Ισως υπαρχει μια δυνατη αισθηση οτι για καποιο λογο εχεις αποκοπει απο τους αλλους ανθρωπους και αυτο το συναισθημα σε κανει ειτε να εχεις μια δοση εμπαθειας ειτε μια δοση συμπαθειας για τους αλλους με σκοπο την καλυψη αυτων των κενων/αναγκων.
Ο Χειρων μιλαει για πληγες , κενα και θεραπεια . Η Αφροδιτη μιλα για ερωτα και ο συνδιασμος των δυο ισως σου δινει την ικανοτητα να "θεραπευεις" ή να θεραπευεσαι μεσα απο το πρισμα της αγαπης δηλ. οταν νιωθεις ασχημα θα μπορουσες να νιωσεις καλυτερα οταν θα "δωσεις" συναισθηματικα πραγματα σε καποιον αλλο . Ισως σε κανει να ερθεις ακομα πιο κοντα με την μουσικη καθως πολλες φορες αυτος ο συνδιασμος θα μπορουσε να δωσει μουσικους καλλιτεχνες.
με εκτιμηση
cancerian
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.