- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
05-12-2008, 02:34 AM #1
ένδειξη χωρισμού στον γενέθλιο χάρτη
καλησπέρα σας,
με αφορμή ενα θεμα για ενδειξη επανασυνδεσης στο forum, μετα από κάποιες απαντήσεις που διάβασα σε αυτό διαπίστωσα οτι εκτός του 7ου οίκου μου στους διδυμους, έχω αφροδίτη στο λέων σε τετραγωνο με τον άρη στον σκορπιό που πιθανότατα δείχνει χωρισμό. Αυτή η όψη πόσο καθοριστική είναι, και τι μπορούμε να κάνουμε από αστρολογικής άποψης για να βελτιώσουμε όσο το δυνατον περισσότερο τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει;; ελπιζω να είναι κατανοητά αυτά που γράφω..."Όποιος δεν κάνει τίποτα για τους άλλους, δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό του"- Goethe
-
05-12-2008, 09:07 AM #2
Re: ένδειξη χωρισμού στον γενέθλιο χάρτη
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-12-2008, 10:10 AM #3
Kαλημερα,αυτη η οψη απο μονη της δεν λεει τιποτα,θα μπορουσε να δειχνει διαλυση σχεσης, εντασεις μεσα στην σχεση η και ανταγωνισμο,ειναι ομως και μια οψη που δινει εντονη σεξουαλικη δραστηριοτητα,επιπλεον και η αφροδιτη και ο αρης ειναι σε σταθερα ζωδια,(αλλη οψη η αφροδιτη κανει ?)Η ακμη τωρα στον διδυμο εχει κυβερνητη τον ερμη, πρεπει να δεις σε ποιον οικο πηγαινει και τις οψεις κανει αυτος ο ερμης.Και μια διευκρινηση,δεν φερνουν μονο οι δυσκολες οψεις χωρισμο,αντιθετως τις δυσκολες τις δουλευουμε,γι αυτο και βλεπουμε χαρτες με θετικες οψεις να φερνουν ευκολα χωρισμους
-
05-12-2008, 11:39 AM #4
καλημέρα!
να κάνω μια ερώτηση εγώ τώρα.. ένας γεννέθλιος χάρτης είναι ένα σταθερό σημείο αναφοράς και η όψη πχ κρόνος αφροδίτη που φέρνει χωρισμό υπάρχει από πάντα από την γεννησή μας .. στον γεννέθλιο .. σε όλες τις στιγμές τις ζωής μας αν κοιτάξουμε τον γεννέθλιο θα ισχύει αυτή η όψη .. αυτό τι σημαίνει .. ότι πάντα θα γυροφέρνουμε στα ίδια πράγματα καλά ή κακά ...
δεν ξέρω αν με καταλάβατε ! θέλω να πω πως ένας άνθρωπος και στα 20 και στα 30 και στα 40 θα έχει τον ίδιο γεννέθλιο αν πάντα του τυχαίνει κάτι και ψάχνει το θέμα αστρολογικά .. η συμβουλή θα έιναι η ίδια δηλαδή θα χωρίσεις θα επανασυνδθείς.. κλπ επειδή υπάρχει αυτή η όψη στον γεννέθλιο .. (ή όποια όψη )
ευχαριστώLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
05-12-2008, 11:56 AM #5
Οι γενέθλιες όψεις βασικά, και όπως έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές, υποδεικνύουν τάσεις. Ακόμα και να αποδεχθεί κάποιος ότι έχουν νομοτελειακό χαρακτήρα, είναι αδύνατον να λειτουργούν σε όλο τους το εύρος συνέχεια και ταυτόχρονα.
Κατά καιρούς κάποιες ενεργοποιούνται περισσότερο ή λιγότερο, ανάλογα και με τις αστρολογικές συνθήκες που υπάρχουν.
Το γεγονός ότι έχω π.χ. Ποσειδώνα στον 7ο, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά δεν πρόκειται να σταυρώσω σε γάμο, όπως και αν έχω Κρόνο στον 2ο ότι είμαι τσιγκούνης, ή αν έχω Ήλιο στον 10ο ότι θα διαπρέψω στον επαγγελματικό τομέα.:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-12-2008, 12:12 PM #6
ναι κατάλαβα .. οκ
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
05-12-2008, 12:37 PM #7
Kαταρχην για να μην παρερμηνευουμε τα πραγματα η οψη αφροδιτης κρονου δεν φερνει παντα χωρισμο,μπορει να φερει και το αντιθετο, δηλ. να θελει να χωρισει καποιος και λογω κρονου να μην χωριζει.Οσο για τα 20 η 30 και ολα τελος παντων τα χρονια μας, παιζουν ρολο οι διελευσεις,η ηλιακη,τα προοδευτικα,οτιδηποτε ενεργοποιει τις γενεθλιες οψεις, γι αυτο και οι συμβουλες αλλαζουν αναλογα με την περιοδο και τα γεγονοτα:bigsmile:
-
05-12-2008, 01:39 PM #8
Η αφροδίτη (στον 8ο οικο) κανει εξάγωνο με πλουτωνα, και τριγωνο με ποσειδωνα. Ο ερμής στη παρθενο και στον 9ο οικο κανει τετραγωνο με ουρανο, και εξαγωνο με κρόνο... αυτο για τις δυσκολες όψεις που λες ειναι πολυ σημαντικό μιας και πολλοι τις εχουν παρεξηγησει ( κι εγω) καθώς εχω και ηλιο τετραγωνο σεληνη παλι σε σταθερα ζωδια και εκει καταλαβα ποσο πρεπει να δουλεψω με τον εαυτο μου για να βρω τις ισορροπιες... και παλι ευχαριστω!!!
"Όποιος δεν κάνει τίποτα για τους άλλους, δεν κάνει τίποτα για τον εαυτό του"- Goethe
-
05-12-2008, 02:04 PM #9
αφροδίτη (στον 8ο οικο) κανει εξάγωνο με πλουτωνα, και τριγωνο με ποσειδωνα. Ο ερμής στη παρθενο και στον 9ο οικο κανει τετραγωνο με ουρανο, και εξαγωνο με κρόνο... αυτο για τις δυσκολες όψεις που λες ειναι πολυ σημαντικό μιας και πολλοι τις εχουν παρεξηγησει ( κι εγω) καθώς εχω και ηλιο τετραγωνο σεληνη παλι σε σταθερα ζωδια και εκει καταλαβα ποσο πρεπει να δουλεψω με τον εαυτο μου για να βρω τις ισορροπιες... και παλι ευχαριστω!!!
Eφοσον η αφροδιτη εχει και ευνοικες οψεις στηριζεται το τετραγωνο του αρη το ιδιο ισχυει και για τον ερμη,που ειναι κυβερνητης του 7,επομενως αν συνδυασεις ολα αυτα τα στοιχεια θα παρεις μια ιδεα του τι γινεται και τοτε θα δουλεψεις τα αρνητικα πχ. το οτι ο κυβερνητης του 7 παει στον 9 θα μπορουσαν να ευνοηθουν σχεσεις με ατομα φιλοσοφημενα,που εχουν σχεση με το εξωτερικο και μαλιστα καπως εκκεντρικα λογω τετραγωνου με ουρανο και επισης σχεσεις καπως πιο ελευθερες χωρις πολλες δεσμευσεις ωστε η ενεργεια του ουρανου να απελευθερωνεται και να δημιουργει λιγοτερα προβληματα μεσα στην σχεση.
-
11-05-2009, 02:23 PM #10
....... σε γυναικείο γεννέθλιο χάρτη .. υπάρχουν οι εξής όψεις ..
κρόνος τρίγωνο με αφροδίτη
κρονος τρίγωνο με ουρανό
αρης τρίγωνο με ουρανο
αφροδίτη τρίγωνο με ουρανό
Κρόνος στους διδύμους και οικο 12
αφροδίτη σε υδροχόο και οικο 8
αρης διδύμους οικο 11ο
οι παραπάνω όψεις οφείλονται για τον χωρισμό του ? είναι καθοριστικές σε έναν χάρτη ?έχει χωρίσει από 2 αρραβώνες .. (πληροφοριακά )Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.