s
σχεσεις και αλλα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

σχεσεις και αλλα

γεια!ολα καλα?σκεφτηκα να ρωτησω ενα δυο πραγματα σχετικα με το χαρτη μου.Βασικα με προβληματιζει η οψη τετραγωνο σεληνη με δια.Λενε οτι οποιοσ εχει αυτη την οψη συνηθωσ δεν πετυχαινει επαγγελματικα.ομως εγω στο χαρτη μου βλεπω οτι οι αλλες επιρροεσ ειναι θετικες.εξαγωνα και θεσεις σε οικουσ και ζωδια που λενε το αντιθετο.τελικα μπορει να επικρανσει μονο μια κακη ισχυρη επιρροη?:dizzy:και τελος το θεμα των περιβοητων σχεσεων.ωραια η αφροδιτη δεν εχει οψεις,ο 7 οικοσ ειναι αδειοσ αλλα εμενα δεν με αγχωνει ιδιαιτερα ο γαμος:bigsmile:.να και αν ερθει να και αν οχι.εμενα με νοιαζουν πιο καθημερινα πραγματα,μια σχεση η για την ακριβεια σχεσεις.γιατι εχω μπουχτισει στο φλερτ και σε μια σχεση με προβληματα.τι θα γινει ?:embarrestστο 5 οικο των σχεσεων γινεται χαμος απο πλανητες,υπαρχει η αφροδιτη με μια οψη τριγωνο με 10 με το οποιο τυχαινει να εχω την σεληνη μου.η οποια κανει τριγωνο με τον ουρανο επισης στο 5 οικο.εχω και ποσειδωνα στο 5 που επισης κανει τριγωνο με τον 10 και με τον ωροσκοπο.αλλα δεν γνωριζω αν αυτες οι οψεισ βοηθουν σε τιποτα.εχω διαβασει για αδειους οικους και πλανητες διχως οψεις.αλλα κοιταζοντασ το χαρτη μου μονο οι πλανητοειδεις ξεκωλονονται στισ οψεις με τους πλανητες μου!!!αυτο τι σημαινει οτι θα ζω μια ζωη στην κοσμαρα μου?:toung:

Όνομα:
    Γιάννα

Re: σχεσεις και αλλα

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    γεια!ολα καλα?σκεφτηκα να ρωτησω ενα δυο πραγματα σχετικα με το χαρτη μου.Βασικα με προβληματιζει η οψη τετραγωνο σεληνη με δια.Λενε οτι οποιοσ εχει αυτη την οψη συνηθωσ δεν πετυχαινει επαγγελματικα.ομως εγω στο χαρτη μου βλεπω οτι οι αλλες επιρροεσ ειναι θετικες.εξαγωνα και θεσεις σε οικουσ και ζωδια που λενε το αντιθετο.τελικα μπορει να επικρανσει μονο μια κακη ισχυρη επιρροη?:dizzy:και τελος το θεμα των περιβοητων σχεσεων.ωραια η αφροδιτη δεν εχει οψεις,ο 7 οικοσ ειναι αδειοσ αλλα εμενα δεν με αγχωνει ιδιαιτερα ο γαμος:bigsmile:.να και αν ερθει να και αν οχι.εμενα με νοιαζουν πιο καθημερινα πραγματα,μια σχεση η για την ακριβεια σχεσεις.γιατι εχω μπουχτισει στο φλερτ και σε μια σχεση με προβληματα.τι θα γινει ?:embarrestστο 5 οικο των σχεσεων γινεται χαμος απο πλανητες,υπαρχει η αφροδιτη με μια οψη τριγωνο με 10 με το οποιο τυχαινει να εχω την σεληνη μου.η οποια κανει τριγωνο με τον ουρανο επισης στο 5 οικο.εχω και ποσειδωνα στο 5 που επισης κανει τριγωνο με τον 10 και με τον ωροσκοπο.αλλα δεν γνωριζω αν αυτες οι οψεισ βοηθουν σε τιποτα.εχω διαβασει για αδειους οικους και πλανητες διχως οψεις.αλλα κοιταζοντασ το χαρτη μου μονο οι πλανητοειδεις ξεκωλονονται στισ οψεις με τους πλανητες μου!!!αυτο τι σημαινει οτι θα ζω μια ζωη στην κοσμαρα μου?:toung:

Να ζεις στην κοσμαρα σου δεν γινετε καθως ο ηλιος σου κανει συνοδο με τον κρονο και θα σε αναγκασει μετα τα 30 (ισως και νωριτερα) να δεις με σοβαροτητα την ζωη.Αν και βρησκετε νομιζω στον 4 οικο και πρεπει λιγο να αποκοληθεις απο την οικογενεια σου μιας και αισθανεσε οτι μπορει να κουβαλας ολα τα βαρη της.
    Εχεις εντοπισει σωστα οτι αρκετοι πλανητες δεν κανουν κυριες οψεις,οπως ο αρης,ο ερμης,ο πλουτωνας και ο ποσειδωνας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χανουν την δυναμικη τους,απλα οταν ενεργοποιουντε βγαινει η ποιοτητα τους λιγο ατσαλα και σπασμωδικα.
    Το τετραγωνο του δια με την σεληνη ,επειδη εισαι σε μικρη ηλικια,μπορει να σε κανει λιγο πιο νωχελικη και παθητικη αλλα η σεληνη στον κριο δεν σε αφηνει και πολυ να βαλτωσεις καθως θελει αμμεση εκφραση των συναισθηματων,αυτονομια και ελευθερια.Ισως να σε κανει και λιγο υπερβολικη ή και σπαταλη στις ψυχολογικες αντιδρασεις σου.
    Ο διας με τον κρονο σε εναν χαρτη εξετασοντε ως διπολα(οπως ο ηλιος-σεληνη και αρης-αφροδυτη).Ο κρονος εχει ιδιαιτερη θεση ,μιας και κανει συνοδο με τον ηλιο αλλα οι ιδιοτητες του και η ποιοτητα του θα φανει με το περασμα του χρονου.Ο κρονος διαμορφωνει χαρακτηρα μεσα απο τις εμπειριες και τις δυσκολιες που αναγκαζετε το ατομο να αντιμετωπισει.

Ετσι καλη μου απολαυσε ,οσο γινετε βεβαια ,την ανεμελια του δια και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα κατσεις με σταυρωμενα χερια.:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

ευχαριστω για την απαντηση αν και τι υποψιαζομουν δηλαδη.παντα νιωθω λιγο πιο βαρια και πανω απο την ηλικια μου και αυτο κυνηγω την διασκεδαση βρε παιδακι μου.:bigsmile:για αυτο και ρωτησα για παρρεεσ πιο παλια και σχεσεις γιατι ειμαι συνεχεια στο πρεπει να κανεισ αυτο η εκεινο.νισαφι με τα πρεπει αγαπητε κυριε κρονε!!!:toung:και ενα αλλο που θα νθελα να ρωτησω.αφου ο διας κανει διπολο με τον κρονο και ο διας βρισκεται σε ευνοικη θεση για τον κρονο συγκεγκριμενα στον αιγοκερω δεν μετριαζεται καπως η κατασταση.ενα ουφ βρε παιδι για κανενα διαστημα.:embarrest

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ευχαριστω για την απαντηση αν και τι υποψιαζομουν δηλαδη.παντα νιωθω λιγο πιο βαρια και πανω απο την ηλικια μου και αυτο κυνηγω την διασκεδαση βρε παιδακι μου.:bigsmile:για αυτο και ρωτησα για παρρεεσ πιο παλια και σχεσεις γιατι ειμαι συνεχεια στο πρεπει να κανεισ αυτο η εκεινο.νισαφι με τα πρεπει αγαπητε κυριε κρονε!!!:toung:και ενα αλλο που θα νθελα να ρωτησω.αφου ο διας κανει διπολο με τον κρονο και ο διας βρισκεται σε ευνοικη θεση για τον κρονο συγκεγκριμενα στον αιγοκερω δεν μετριαζεται καπως η κατασταση.ενα ουφ βρε παιδι για κανενα διαστημα.:embarrest
    Ο διας βρησκετε στον αιγωκερο και δεν ειναι σε καλο ζωδιο,ειναι σε πτωση.Μπορει να σου φερει καποια φλερτ παραπανω (σαν πλανητης) αλλα απο ζωδιο λιγο σε περοιριζει μιας και ζητας ανθρωπους σοβαρους και μετρημενους.Επισης η συνοδος ηλιου-κρονου ζητα μεγαλη αυτοπειθαρχια και ετσι τα πραγματα δυσκολευουν και απο εκει.
    Η σεληνη ειναι αυτη που ειναι ανυπομωνη και θελει δραση,σε τετραγωνο με δια.....δεν κρατιεσε...καλη επιτυχιαPerfect
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)