s
ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Γεια σας..εχω ξεκινησει τωρα τελευταια να ασχολουμαι με την αστρολογια..αλλα παντα μου αρεσε πολυ..καπου διαβασα για το βορειο και το νοτιο δεσμο στον αστρολογικο χαρτη και οτι εχει να κανει με τις καρμικες σχεσεις..μπορει καποιος που γνωριζει πανω σε αυτο το θεμα να μου απαντησει?ο νοτιος δεσμος του ατομου που με ενδιαφερει συμπιπτει με το ζωδιο που εχω εγω το πλουτωνα..καπου διαβασα οτι ειναι ενας πολυ εκρηκτικος και καταστροφικος ομως συνδιασμος..ισχυει κατι τετοιο? σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει..

Όνομα:
    cancerian

Re: ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Αγαπητη

Καλως ηρθες....

η ερωτηση αυτη εαν δεν κανω λαθος εχει ξανααπαντηθει , καλο θα ειναι να δεις και προηγουμενα φορουμς τα οποια αφορουν τους δεσμους και τους πλανητες σε σχεση δυο ατομων.

με εκτιμηση
    Cancerian

Re: ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Quote Originally Posted by camelblue View Post
    Γεια σας..εχω ξεκινησει τωρα τελευταια να ασχολουμαι με την αστρολογια..αλλα παντα μου αρεσε πολυ..καπου διαβασα για το βορειο και το νοτιο δεσμο στον αστρολογικο χαρτη και οτι εχει να κανει με τις καρμικες σχεσεις..μπορει καποιος που γνωριζει πανω σε αυτο το θεμα να μου απαντησει?ο νοτιος δεσμος του ατομου που με ενδιαφερει συμπιπτει με το ζωδιο που εχω εγω το πλουτωνα..καπου διαβασα οτι ειναι ενας πολυ εκρηκτικος και καταστροφικος ομως συνδιασμος..ισχυει κατι τετοιο? σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει..
    Χωρίς να έχω και πολλές γνώσεις, πιστεύω ότι αν υπάρχει κάποια όψη πλανήτη του ενός με το Νότιο δεσμό του άλλου δείχνουν ότι υπάρχει μια ανάγκη του δευτέρου ατομου να εξελιχθεί αλλά κινείται πιο συγκρατημένα ή και εμποδίζεται από το πρώτο άτομο. Τωρα εσύ δεν λες αν σχηματίζεται όψη εκεί, απλά ότι είναι στο ίδιο ζώδιο.
    Μην ξεχνάμε όμως ότι οι εξωτερικοί πλανήτες δεν εχουν μεγάλη επίδραση μιας και λειτουργούν περισσότερο σε επίπεδο γενιάς παρά προσωπικο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)