- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
-
30-11-2008, 03:14 PM #1
ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Γεια σας..εχω ξεκινησει τωρα τελευταια να ασχολουμαι με την αστρολογια..αλλα παντα μου αρεσε πολυ..καπου διαβασα για το βορειο και το νοτιο δεσμο στον αστρολογικο χαρτη και οτι εχει να κανει με τις καρμικες σχεσεις..μπορει καποιος που γνωριζει πανω σε αυτο το θεμα να μου απαντησει?ο νοτιος δεσμος του ατομου που με ενδιαφερει συμπιπτει με το ζωδιο που εχω εγω το πλουτωνα..καπου διαβασα οτι ειναι ενας πολυ εκρηκτικος και καταστροφικος ομως συνδιασμος..ισχυει κατι τετοιο? σας παρακαλω καποιος να μου απαντησει..
-
30-11-2008, 03:20 PM #2
Re: ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Αγαπητη
Καλως ηρθες....
η ερωτηση αυτη εαν δεν κανω λαθος εχει ξανααπαντηθει , καλο θα ειναι να δεις και προηγουμενα φορουμς τα οποια αφορουν τους δεσμους και τους πλανητες σε σχεση δυο ατομων.
με εκτιμηση
Cancerian
-
30-11-2008, 03:23 PM #3
Re: ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Χωρίς να έχω και πολλές γνώσεις, πιστεύω ότι αν υπάρχει κάποια όψη πλανήτη του ενός με το Νότιο δεσμό του άλλου δείχνουν ότι υπάρχει μια ανάγκη του δευτέρου ατομου να εξελιχθεί αλλά κινείται πιο συγκρατημένα ή και εμποδίζεται από το πρώτο άτομο. Τωρα εσύ δεν λες αν σχηματίζεται όψη εκεί, απλά ότι είναι στο ίδιο ζώδιο.
Μην ξεχνάμε όμως ότι οι εξωτερικοί πλανήτες δεν εχουν μεγάλη επίδραση μιας και λειτουργούν περισσότερο σε επίπεδο γενιάς παρά προσωπικο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.