- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 69
Thread: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
-
21-11-2008, 03:27 PM #41
-
21-11-2008, 04:18 PM #42
Re: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
Γεια σου Veatriki μου, το αν θα επιλεξεις να συνεχισεις την ζωη σου και να πας ενα βημα παραπερα, νομιζω οτι δεν μπορει να στο πει κανεις,ουτε και η αστρολογια ειναι δικη σου καθαρα η επιλογη.:bigsmile:Τωρα αυτο που ειδα εγω στον χαρτη σου ειναι πως η Αφροδιτη σου(ο Πλανητης της αγαπης,του ερωτα και των οικονομικων σου, σε συναστρια δειχνει τον βαθμο που ταιριαζουν δυο αναθρωποι, ερωτικη ελξη κτλ)ειναι αναδρομη, στον Υδροχοο,και στον 12,αυτο συνηθως σημαινει καρμικες οφειλες και οτι ελκυεις συνηθως,ακαταλληλα ατομα και φυσικα σχεσεις υδροχοικες δηλ. αντισυμβατικου χαρακτηρα.Το καλο ειναι οτι αυτη η αναδρομη Αφροδιτη δεν μενει εφ ορου ζωης αναδρομη,ετσι την χρονια που ορδοδρομει σε προοδευτικο χαρτη,το ατομο εχει την δυνατοτητα να βελτιωσει τα αισθηματικα του (εσενα αυτο συνεβει γυρω στα 27 σου)Αυτη η Αφροδιτη τωρα ειναι στον 12 οικο σε καρμικο οικο παλι και ενω ειναι σε καλη θεση πρεπει να μαθεις να διαχειριζεσαι,αυτα τα στοιχεια, αυτη τωρα η Αφροδιτη κανει τετραγωνο με την δικη του Αφροδιτη που ειναι στον Ταυρο και δεν ειναι και οτι καλυτερο για συναστρια.Στην ηλιακη σου επιστροφη τωρα δεν νομιζω οτι εχεις επανασυνδεση, ο κυβερνητης του 7 στο 8 συνηθως δινει τελος σχεσης,του 5 (ερωτικα) παει στον υδροχοο σημαινει οτι ευνοουνται οι πιο ελευθερες σχεσεις .Απο διελευση την περιοδο που χωρισες ο Κρονος ηταν στον 7 οικο που σημαινει οτι οι γερες σχεσεις δοκιμαζονται και αντεχουν,ενω οι αλλες διαλυονται.Στην ηλιακη του 2009 αν εχεις επανασυνδεση νομιζω πως θα περασεις παλι κρισεις αν και γενικα θα εχεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και ισως και ξεκινημα νεας σχεσης αφου ο αρης θα ειναι στον 5 οικο,πολυ πιθανο μεσα απο φιλους η συλλογικους χωρους γιατι παει στον 11 οικο.
-
21-11-2008, 05:51 PM #43
ερση μου σε ευχαριστω παρα πολυ. καλο σου απογευμα.
-
25-11-2008, 01:14 AM #44
Καλησπέρα,
Ααααααααααααααα, τώρα κατάλαβα....Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα καταλάβει ότι όταν γενικά θέλουμε να δούμε την ενεργοποίηση όψεων σε συναστρία ότι πέρνουμε τον έναν από τους δύο πλανήτες σε κάθε "ζευγαράκι" όψεων. Όπως π.χ. Αφροδίτης - Δία να υπολογίσω το Δία. Αλήθεια σε μια όψη Σελήνης - Ήλιου, τί υπολογίζω τη Σελήνη ή τον Ήλιο που μένει περισσότερο σε ένα ζώδιο; Γενικά, να φροντίζω κάθε φορά να κοιτώ τον πλανήτη που είναι πιο αργός από τους δυο σε κάθε ζευγάρι όψεων;
Σε ευχαριστώ κι ελπίζω να μη σε ζαλίζω πολύ με τις ερωτήσεις μου.
Φιλικά
libraD :toung:Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
25-11-2008, 02:00 AM #45
Ομολογω πως με μπερδεψες:unsure:οταν ειπα για ενεργοποιηση οψεων εννοουσα γενεθλιου χαρτη.δηλ.παιρνουμε ενα ενα πλανητη απο διελευση και κοιταμε σε ποιον οικο του γενεθλιου μας χαρτη πεφτει και τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες.Δεν μιλησα για ενεργοποιηση συναστριας, αλλα για ενεργοποιηση γενεθλιων οψεων, στον δικο σου τον χαρτη και μετα στον χαρτη του συντροφου ξεχωριστα.
-
27-11-2008, 01:44 AM #46
Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-
-
27-11-2008, 04:33 AM #47
Καλησπέρα!
Μ'αρέσει πολύ που βλέπω αναλυτικές συμβουλές..
Θα ήθελα να μάθω και εγώ αν υπάρχει επανασύνδεση με τον πρώην μου...Χωρίσαμε 30Αυγούστου με δική του απόφαση γιατί η σχέση είχε γίνει φορτική και για τους δύο. Τρείς μήνες τώρα μιλάμε..Πότε συχνά, πότε αραιά. Αυτός μία έρχεται, μία φεύγει και επειδή εμενα αυτό με κούρασε αποφάσισα να του κλείσω την πόρτα μία για πάντα. Δεν το δέχτηκε αυτός όμως και έτσι και πάλι μιλάμε. Ειναι καλός άνθρωπος και με σέβεται, θεωρεί ότι έχει βρει σε μένα οτι θα ήθελε (κάτι που το νιώθω και εγώ γι'αυτον) όμως αυτή τη στιγμή κάτι τον κρατάει πίσω..Δεν θέλει σχέση τόσο με μένα, όσο με καμία.
Δεν την αντέχω αυτή τη κατάσταση και θα ήθελα να πραγματικά να μάθω αφενός τι του συμβαίνει και αφετέρου αν θα υπάρξει επανασύνδεση.
Σε ποιον/ποιους θα μπορουσα να στειλω με pm τα στοιχεια μας?
Ευχαριστώ απο καρδιάς εκ των προτέρων!!
-
28-11-2008, 04:11 PM #48
Καλησπέρα
Δίνω τις ημερομηνίες μας και όποιος μπορει ας βοηθησει...
Εγώ 8/1/83 και ώρα 3.35
αυτός 30/5/77 ώρα 19.00
Ευχαριστώ πολυ!!
-
29-11-2008, 06:43 PM #49
Να προσθέσω οτι και οι δύο Αθήνα έχουμε γεννηθεί...
-
06-12-2008, 02:07 PM #50
Καλημέρα σας και από μένα..
Βλέπω ότι το θέμα της επανασύνδεσης είναι κάτι που μας καίει.. :-)
Και επειδή καίει και εμένα, θα ήθελα να δώσω και γω τα στοιχεία μου και όποιος μπορέσει άς βοηθήσει!
Ανδρας: 17/2/82 15:30
Γυναίκα: 09/11/83 09:00
ο χωρισμός έγινε περίπου πριν 3 μήνες..
ευχαριστώ!..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.