- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: 7ος οίκος
-
27-11-2008, 11:36 AM #11
Re: 7ος οίκος
Καλημέρα Lydiulet. Με απλά λογάκια .... :embarrest
Φτιάχνοντας τον χάρτη σου , παρατηρείς πως είναι χωρισμένος σε 12 οίκους , σε 12 κομμάτια ας πούμε . Ο κάθε οίκος , έχει ακμή , από κάπου αρχίζει δηλαδή . Και μπροστά από τον κάθε οίκο γράφει 1,2,3,4,5,6,7,κτλ ... μέχρι τον 12ο οίκο .
Απο ότι κατάλαβα όμως , σε προβληματίζει η ''λέξη'' ακμή , έτσι ? Ας πάρουμε τον 1ο οίκο σου , ο οποίος είναι και ο ωροσκόπος σου .. έχει ενα χαρακτηριστικό βελάκι το οποίο συμβολίζει την ακμή του και δίπλα στο ζώδιο γράφει κάποιες μοίρες. Για να έχεις ακμή 7ου στην 20η μοίρα του Λέοντα , σημαίνει πως ο 1ος σου οίκος έχει ακμη στην 20η μοίρα του Υδροχόου. Ο ωροσκόπος σου δηλαδή είναι στον Υδροχόο και λογικά δίπλα στο ζώδιο του Υδροχόου γράφει 20 02' 08'' , έτσι δεν είναι ?? Κοίταξε το. :bigsmile:
-
28-11-2008, 12:18 AM #12
Γεια σου Αθηνά! Μπράβο! Ετσι είναι. Οπως κατάλαβες είμαι εντελώς ασχετη με αυτά. Είμαι αιγόκαιρως οπως κατάλαβες με ωροσκόπο υδροχοο και μου έκανε εντύπωση που εχω κάτι στο λέων και ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο ¶ντρας μου είναι Λέων με ωροσκοπο ζυγό :bigsmile: Οπως βλέπεις έχω πολλα να μαθω και θα χαιρομουν αν με βοηθούσες. Είδα ότι είσαι παρθένος.
Να ξέρεις χαιρομαι που μιλάω με κάποιον για αστρολογια.επειδή με ενδιαφέρει όντως.
Φιλικά
Λυδία
-
28-11-2008, 01:23 AM #13
-
12-12-2008, 11:25 PM #14
Γεια σου Αθηνά απλώς μπήκα να σου πω ένα γεια. Πως είσαι?
Λυδία
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.