- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 46
-
27-11-2008, 03:05 AM #1
7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο
Κάλημέρα σε όλο το φόρουμ που ξενυστάει, καταρχάς...:bigsmile:
Προσωπικά, είχα μια απορία όσον αφορά τον 7ο οίκο και την περίπτωση που βρίσκεται σε διπλό ζώδιο (στους ιχθείς ας πούμε...) το οποίο απόσο γνωρίζω εμφανίζει την τάση για δύο γάμους, σχέσεις κλπ....
Επειδή όλος μου ο χάρτης είναι full στις συμπτώσεις και μέχρι τώρα παρατηρώ ότι πάντα κάτι επιβεβαιώνει κάτι άλλο.....δεν μπορώ να βρω τπτ που να δίνει μια ένδειξη για το δεύτερο άτομο..!!...ούτε περιλαμβάνεται εμπεριεχόμενο στον 7ο:weird:....οπότε αυτό σημαίνει?>
Υπάρχει η πιθανότητα επανασύνδεσης με το πρώτο άτομο?? Υπάρχουν κάποιες τέτοιες ενδείξεις σε έναν χαρτη?Όσον αφορά τους κυβερνήτες? Ο κυβερνήτης μου π.χ., ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο και στον αιγόκαιρο...υποθέτω ότι μπορεί να δείχνει σταθερότητα ?...ενώ ο τέταρτος κοινή σιγκατοίκηση ή σπίτι? Επίσης ξέρω ότι ο 4ος συνδέεται με τα αρχικά αλλά και με τα τελευταία χρόνια....Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.... πάντως για 2ο άτομο....
Γιατί...αναγνωρίζω τις όψεις ενός διαζυγίου δηλαδή τα εξάγωνα ή ημιεξάγωνα με ουρανό πχ. ¶ρης...αν θυμάμαι καλά...και αυτά με Δία που δίνουν σημαντικές αποφάσεις αν δεν απατώμαι...Αλλά όσον αφορά μια επανασύνδεση....μήπως μια ματιά σε άλλου είδους ωροσκόπιο θα βοηθούσε? Επιστροφής ή προοδευτικό?
Ηelp Please!
-
27-11-2008, 11:16 AM #2
Re: 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο
Καλημερα,καταρχην για να εχει καποιος διαζυγιο και παλι οχι σιγουρα δεν αρκει να εχει μονο κυβερνητη του 7 σε διπλο ζωδιο,θελουμε και τις οψεις για να φανει ,τον οικο που πηγαινει αλλα και τις οψεις της Αφροδιτης.Για επανασυνδεση γενικα στην ζωη μας θελουμε οψεις αφροδιτης με κρονο ,κυβερνητη του 7 σε οψεις με Κρονο και αναδρομους πλανητες.Για δευτερο γαμο κοιταμε τον 9 οικο αλλα και τον 7 επειδη ο 7 δειχνει παντα τις σχεσεις μας καθως και την Αφροδιτη αν ειναι σε διπλα ζωδια κτλ.Οι οψεις διαζυγιου η γενικοτερα ρηξεις στις σχεσεις δεν βγαινουν απο τις θετικες οψεις που αναφερεις αλλα απο τις δυσκολες.Επιστροφη η προοδευτικο κοιταμε για επανασυνδεση αλλα και οχι μονο.
-
27-11-2008, 02:20 PM #3
Έρση σ΄ευχαριστώ...Ο λόγος που ψάχνω το θέμα του διαζυγίου είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο που είναι η σελήνη μου....και όπως παρατήρησα κατά την διέλευσή του εκείνη την εποχή, πάνω από τις ακριβείς της μοίρες, ο ¶ρης τετραγωνίζει την σελήνη μου στον 7ο, ενώ ο φίλος μου έχει διέλευση τετράγωνου Δία με Πλούτωνα...
Όσο για τις όψεις διαζυγίου έκανα λάθος, είναι ¶ρης (12ος) σε τετράγωνο με Ουρανό (3ο)...Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στην Παρθένο στον 11ο σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και σύνοδο με ¶ρη στον 12ο πάλι στην Παρθένο...και τρίγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου Ποσειδώνα στον αιγόκερο....
Ο κυβερνήτης του 7ου μου ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει Ήλιο και Ερμή στον ζυγό στον 2ο οίκο...Ο κυβερνήτης του 9ου οίκου μου είναι στον Ταύρο και δεν έχει κάτι άλλο εκτός από τον Χείρωνα στους Διδύμους μέσα στον οίκο....Επίσης έχω Πλούτωνα (στον 2ο)τετράγωνο με Δία Ανάδρομο (στον 5ο ...)που κάνει τρίγωνο με τον ερμή στον Ζυγό και σύνοδο ήλιο στον δεύτερο...(Την ίδια όψη τριγώνου με Ερμή στον αιγόκερο έχει ο φίλος μου...,( με τον οποίο έχουμε ήλιο και σελήνη σε σύνοδο..._) ο οποίος (τέλος) έχει Πλούτωνα ανάδρομο στην παρθένο ...
Όποιος καταλαβαίνει κάτι:weird:
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη....
-
30-11-2008, 06:09 PM #4
-
02-12-2008, 05:08 PM #5
Γεια σας!θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω Σεληνη και Ποσειδωνα στον 7ο οικο με ακμη στο Σκορπιο αλλα οι πλανητες ειναι στον Τοξοτη.Οι οψεις που κανουν ειναι η Σεληνη τριγωνο με Κρονο,εξαγωνο με Μεσουρανημα και χιαστι με Χειρωνα.Και ο Ποσειδωνας κανει τετραγωνο με Ηλιο και Ερμη,τριγωνο με Κρονο,και εξαγωνο με Πλουτωνα.Στον 5ο οικο δεν εχω τιποτα.Απλα ειναι στον Παρθενο.Μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν ολ'αυτα για την περιπτωση δευτερου γαμου?(ο πρωτος μας τελειωσε!!!)Συγνωμη αν σας ταλαιπωρω...
-
02-12-2008, 09:36 PM #6
Για τον δεύτερο γάμο μας εξετάζουμε τον ένατο οίκο και τον κυβερνήτη του. Ενδείξεις για το εάν θα υπάρξει δεύτερος γάμος δίνει ο 7ος, εάν εμπεριέχει κάποιο ζώδιο ή εάν βρίσκεται σε διπλό ζώδιο ο ίδιος. (Μην μπλέκουμε την εξέταση του δεύτερου γάμου με την λήξη του πρώτου, δηλαδή με το διαζύγιο.)
Σου εύχομαι τα καλύτερα καθώς συνήθως τέτοιες ρηξικέλευθες αλλαγές μπορεί να θεωρηθούν σαν ευκαιρίες για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας, επανακαθορίζοντας την πορεία της με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
03-12-2008, 02:06 AM #7
Τοτε θα σας πω για τον 7ο,και αν θελετε πειτε μου που να ρωτησω για τον 9ο.
Ο 7ος ξεκιναει στο Σκορπιο και μετα απο 3 μοιρες παει Τοξοτη.Τις οψεις σας εχω πει στο προηγουμενο μηνυμα.Υπαρχει περιπτωση λογω Πλουτωνα(κυβερνητης) να ηταν τοσο συντομος ο πρωτος γαμος(και μια πολυ δυσκολη περιοδος της ζωης μου), η ειναι εντελως ακυρο αυτο που λεω? Α!Και σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη μου απο τοτε...Αυτα τα λιγα και ευχαριστω που ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου!:unsure:
-
03-12-2008, 07:31 AM #8
Εγω παλι πιστευω οτι δεν ηταν θεμα πλουτωνα το γεγονος οτι ο γαμος κρατησε λιγο.Η σεληνη στον τοξοτη και στον 7 οικο δειχνει οτι ψαχνεις την συναισθηματικη ολοκληρωση μεσα απο τον γαμο ή τις συνεργασιες σου, σε κανει αισοδοξη ,οτι ολα θα ειναι καλα και αναζητας και τον "χωρο" σου μεσα σε αυτες.Ο ποσειδωνας απο την αλλη σε κανει να εχεις την ταση να εξιδανικευεις καταστασεις και να μην μετρας τα πραγματα σωστα.Ετσι οταν ερχετε η συνειδητοποιηση (ποσειδωνας-σεληνη τριγωνο με κρονο) της πραγματικοτητας απογοητευεσε και ερχετε ρηξη στις σχεσεις.Ο αρης (κυβερνητης του 7 οικου) ειναι στον υδροχοο και απο εκει δειχνει οτι θες ανεξαρτησια μεσα απο τις σχεσεις σου.....
Επεισης πρεπει να δεις και την αφροδυτη(κυβερνητης του ωροσκοπου),καθως και για δευτερο γαμο ακμη 9 οικου ,πλανητες που υπαρχουν μεσα σε αυτων,που παει ο κυβερνητης του 9 ,οψεις,ζωδιο κτλ.
Και κατι τελευταιο,αφου σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη σου μετα τον χωρισμο,γιατι θελεις να ξαναπαντρευτεις?Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
03-12-2008, 07:36 AM #9
-
03-12-2008, 07:46 AM #10
Σωστα, αλλα η σεληνη μονο απο οικο δεν λεει κατι, καθως ειναι στον τοξοτη και ο αρης οπως ηδη ανεφερα ειναι στον υδροχοο.Αυτα τα δυο απο μονα τους δειχνουν γενικα ποιο ελευθερες σχεσεις.Ο ηλιος ειναι στον 11 ,ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες ανθρωπων.Και ισως να υπαρχουν και αλλα στοιχεια στον χαρτη που να δειχνουν οτι η κλασικη αποψη περι γαμου να μην της ταιριαζει απολυτα.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.