s
Ήλιος και σελήνη σε συναστρία - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 55 of 55

Re: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Αγαπητό μέλος θα ήθελες επιγραμματικά να αναφέρεις ποιές όψεις εξετάζουμε σε μια συναστρία ερωτική ως βασικές και ποιές ως δεύτερες ??
    κ σε τι συμπεράσματα μας οδηγούν ??

ευχαριστώ

Εγώ δεν ξεκινώ από τις όψεις, αλλά από τα στοιχεία και μετά πάω στα άλλα και στις όψεις. Δλδ, κοιτάω πρώτα ποιο στοιχείο (Γη, Αέρας, Νερό, Φωτιά) υπερτερεί στον εξεταζόμενο χάρτη, με βάση τους πλανήτες που υπάρχουν στα 4 στοιχεία, συνυπολογίζοντας ωροσκόπο και μεσουράνημα και έχοντας υπόψιν ότι όσο πιο κοντά είναι κάποιοι πλανήτες στον Ήλιο, τόσο πιο σημαντικοί είναι. Δεν έχει δηλαδή τόση σημασία η αριθμητική υπεροχή κάποιων πλανητών σε ένα στοιχείο, όσο αν είναι προσωπικοί. Αν δλδ έχει κάποιος χάρτης Κρόνο-Ουρανό-Ποσειδώνα-Πλούτωνα στη Φωτιά και Ήλιο-Ερμή-Ᾱφροδίτη στον Αέρα, ο Αέρας υπερισχύει, άσχετα αν οι της Γης είναι περισσότεροι.

Σε μια σειρά άρθρων του κ. ¶ρχου στο περιοδικό Ζωή & Ζώδια περί την συναστρία και την κατανόηση της δυναμικής της, υπήρχε μια βαθμολόγηση/ιεράρχηση των πλανητών, άρα και των όψεων που αυτοί κάνουν μεταξύ τους. Όσον αφορά όμως τη σπουδαιότητα των όψεων, ισχύει ό,τι ισχύει γενικά, αν δεν κάνω λάθος: Οι βασικές όψεις είναι βασικές και έχουν α δυναμική και οι δευτερεύουσες είναι δευτερεύουσες, έχουν β δυναμική και είναι συμπληρωματικές. Είναι απλό.
    Η δε βαθμολόγηση των πλανητών και των σημείων ήταν η εξής:
    Ωροσκόπος 14
    Μεσουράνημα 12
    Ήλιος/Σελήνη 10
    Ερμής/Αφροδίτη/¶ρης 8
    Δήμητρα 6
    Δίας/Κρόνος 4
    Χείρωνας/Ουρανός/Ποσειδώνας 2
    Πλούτωνας 1

Αφού λοιπόν διαγνωσθεί ποιο στοιχείο κυριαρχεί, προχωράω παρακάτω και βλέπω μεμονωμένα τα στοιχεία του καθενός, ξεκινώντας από τον ωροσκόπο, για να δω τι παίζει σε 1ο – 7ο οπότε και αξονικά θα μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς αποζητά ο καθένας και για ποιον λόγο το αποζητά.

Εγώ πχ που έχω ωροσκόπο Ταύρο (άρα 7ος στον Σκορπιό) θέλω κάποιον που να είναι σταθερός, που να καλύπτει τις ανασφάλειές μου, που να γνωρίζει τι θέλει, να είναι ξεκάθαρος και σοβαρός. Διαφορετικά, πήρε τον πούλο.

Μετά θα κοιτάξω αν παίζουν πλανήτες σε αυτόν τον άξονα. Αν έχω κανέναν Κρόνο, μάλλον θα έχω ένα ζήτημα, αν έχω καμιά Αφροδίτη, μάλλον σώθηκα. Αν έχω Σελήνη θα θέλω να παντρευτώ το copy της μαμάς μου και αν έχω Ποσειδώνα θα μετράω κέρατα και ούτω καθεξής. Το ίδιο κάνω και με τους δύο χάρτες, για να σχηματίσω άποψη για τον καθένα ξεχωριστά. Προσπαθώ δηλαδή πρώτα να καταλάβω ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος, θα κοιτάξω 4ο, θα κοιτάξω 12ο, θα τα κοιτάξω ΟΛΑ και μετά θα αρχίσω τη διασύνδεση που σχηματίζεται από τους πλανήτες μεταξύ τους, Αφού κοιτάξω συνόδους και αντιθέσεις, θα πάω να δω τρίγωνα-τετράγωνα και μετά οποιαδήποτε άλλη όψη .

Μετά, για να νιώσω μια ολοκλήρωση ως μελετητής που κινείται με σωστή μεθοδολογία :toung:, θα ρίξω και μια ανάλυση σύνθετου, αφού έχω αναλύσει το ωροσκόπιο γνωριμίας, καθώς είναι και αυτό σημαντικό, καθώς όσο και να είμαι της Φωτιάς, αν στη γνωριμία μας έτρωγα κανα Κρόνο κατακέφαλα :nuts:, μάλλον θα είχα πρόβλημα και ως γνωστόν, αν η αρχή δεν είναι καλή και η συνέχεια δεν είναι καλή. Ένα άλλο που θα πρέπει να κοιτάξω (και είναι εξίσου σημαντικό) είναι και το πότε ενεργοποιούνται οι διάφορες όψεις των γενέθλιων, έτσι για να ξέρω και τι να περιμένω ή να μην περιμένω :weird:.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι πολλά αυτά που πρέπει να κοιτάξεις σε μια συναστρία και οι όψεις είναι ένα κομμάτι μόνο από αυτά. Ποιες μετράνε περισσότερο, τις ανέφερα πιο πάνω. Αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο οι όψεις, είναι και όλα τα άλλα, αν θέλουμε να έχουμε σωστή εικόνα.
    Ελπίζω να μην σε κούρασα πολύ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Λοιπόν μεγάλε (Μητσάκος) νομίζω οτι το 'χεισ 100%! Τα λες πολύ κατατοπιστικά και σε καταλαβαίνω! Σημαντικό μιας και ώρες-ώρεσ δυσκολευομαι πολυ και τρώω κατι φρικες! Μπράβο! Εύχομαι να συνεχίσεισ ετσι!

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ δεν ξεκινώ από τις όψεις, ..................
    .
    Ελπίζω να μην σε κούρασα πολύ

Μητσάκο καλημέρα...

ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ

εξαιρετικό !!

φιλιά
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Re: Γεια σας.

Θα ηθελα να σας ρωτησω εσας που ξερετε πιο πολλα απο μενα σιγουρα απο αστρολογια,αν ταιριαζει η γυναικα λεων με αντρα κριο.Ο ωροσκοπος μου ειναι παρθενος,εκεινου ιχθυες.Εχω σεληνη στον καρκινο κι εκεινος στο λεων.Εχω αφροδιτη στο λιονταρι και εχει αφροδιτη στον ταυρο.Εχουμε ιδιο αρη στον καρκινο.Ο Διας του ειναι στον καρκινο,ο διας μου στο λεων.Να ειστε καλα.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ πχ που έχω ωροσκόπο Ταύρο (άρα 7ος στον Σκορπιό) θέλω κάποιον που να είναι σταθερός, που να καλύπτει τις ανασφάλειές μου, που να γνωρίζει τι θέλει, να είναι ξεκάθαρος και σοβαρός. Διαφορετικά, πήρε τον πούλο.
    καλα τελεια η αναλυση σου.αυτο που λες το ερμηνευεις με τα χαρακτηριστικα του ταυρου ?...δηλ.αν καποιος εχει ωροσκοπο στον αιγοκερω αρα θελει καποια σοβαρη με 7 οικο στο καρκινο ευαισθητη κ.τ.λ σωστα?:bigsmile:

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)