s
Ήλιος και σελήνη σε συναστρία - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 55
    Όνομα:
    Σέβη

Re: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Kυρίες μου αν ο Ουρανός της γυναίκας είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα του άντρα τι συμβαινει ??
    Τίποτα!!!!!!!!! ορισμένα καυγαδάκια μόνο όταν ερεθίζεται αυτή η όψη από διελεύσεις.

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Τίποτα!!!!!!!!! ορισμένα καυγαδάκια μόνο όταν ερεθίζεται αυτή η όψη από διελεύσεις.

:bigsmile::bigsmile: α ωραία .. αν είναι καυγαδάκια και όχι εμπόλεμη σύρραξη ..

μπορεί απλά να σημαίνει κ απόσταση ?? χωρίς καυγαδάκια ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    :bigsmile::bigsmile: α ωραία .. αν είναι καυγαδάκια και όχι εμπόλεμη σύρραξη ..

μπορεί απλά να σημαίνει κ απόσταση ?? χωρίς καυγαδάκια ?
    Η απόσταση θα είναι απο τον Ποσειδώνα. Αναλόγως από τους εμπλεκόμενους θα ξεσπάει έντονα ο ουρανός ή θα θα χάνεται στην κοσμάρα του ο Ποσειδώνας και θα πλέκει σενάρια.
    Με μεγάλη γενίκευση στα λέω και αναλόγως των καταστάσεων πάντα. Απλά αυτή η σύνοδος δεν επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο τους εμπλεκόμενους.

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Η απόσταση θα είναι απο τον Ποσειδώνα. Αναλόγως από τους εμπλεκόμενους θα ξεσπάει έντονα ο ουρανός ή θα θα χάνεται στην κοσμάρα του ο Ποσειδώνας και θα πλέκει σενάρια.
    Με μεγάλη γενίκευση στα λέω και αναλόγως των καταστάσεων πάντα. Απλά αυτή η σύνοδος δεν επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο τους εμπλεκόμενους.
    ναι καταλαβαίνω πως όλα λέγονται γενικά ..

ευχαριστώ καλημέρα!!
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Κάπου έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα αλλά δεν το βρίσκω τώρα..και αν μεταξύ Ήλιου και Σελήνης δεν υπάρχει καμία όψη τότε τι γίνεται;;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Κάπου έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα αλλά δεν το βρίσκω τώρα..και αν μεταξύ Ήλιου και Σελήνης δεν υπάρχει καμία όψη τότε τι γίνεται;;
    Κοιτάμε τις όψεις που κάνουν οι άλλοι πλανήτες :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Κοιτάμε τις όψεις που κάνουν οι άλλοι πλανήτες :bigsmile:
    Σωστό!:bigsmile:
    Η ερώτηση έγινε με την έννοια οτι αν σε μια συναστρία (ερωτική κατά βάση) οι όψεις Ήλιου -Σελήνης παίζουν καθοριστικό ρόλο, τι συμβαίνει στην περίπτωση που απουσιάζουν.
    Αν τώρα υπάρχουν δευτερεύουσες όψεις όπως ημιεξάγωνο ή δεκάγωνο, αυτές τις λαμβάνουμε υπ'όψιν μας; Και τι χαρακτήρα έχουν θετικό ή αρνητικό;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Σωστό!:bigsmile:
    Η ερώτηση έγινε με την έννοια οτι αν σε μια συναστρία (ερωτική κατά βάση) οι όψεις Ήλιου -Σελήνης παίζουν καθοριστικό ρόλο, τι συμβαίνει στην περίπτωση που απουσιάζουν.
    Αν τώρα υπάρχουν δευτερεύουσες όψεις όπως ημιεξάγωνο ή δεκάγωνο, αυτές τις λαμβάνουμε υπ'όψιν μας; Και τι χαρακτήρα έχουν θετικό ή αρνητικό;
    Με δεδομένο ότι και με καλές όψεις μεταξύ των φώτων δύο ατόμων μπορεί εξαιτίας άλλων αρνητικών όψεων αυτές να ακυρώνονται, αλλά και με το δεδομένο ότι ούτως ή άλλως εκτός από τα φώτα (που είναι σημαντικά) τσεκάρουμε και τις άλλες όψεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αν τα φώτα δύο ατόμων δεν κάνουν όψεις μεταξύ τους. Και για να είναι μαζί, κάποιον λόγο θα έχουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεταξύ τους, έτσι δεν είναι;
    Τώρα όσον αφορά τις δευτερεύουσες όψεις εξαγώνου και δεκάγωνου, όπως και όλες οι δευτερεύουσες είναι συμπληρωματικές και έχουν άλλη χροιά. Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να το "τραβήξεις από τα μαλλιά" και να αποκτήσει το παραμύθι δράκο, όπως κάνουν μερικοί αστρολόγοι, που επειδή δεν τους βγαίνει κάτι, μπλέκουν διαφορετικά συστήματα και βρίσκουν κάτι κουλές όψεις για να καταλήξουν εκεί που θέλουν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τελικά στο αρχικό μου ερώτημα δεν έχω καλυφθεί... Ένας άντρας που έχει Ήλιο π.χ. στον Υδροχόο (στον 4ο οίκο) και σελήνη σε καρκίνο, καλύπτεται συναισθηματικά από μια γυναίκα που έχει Σελήνη σε Υδροχόο και κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του? Η φιλελεύθερη φύση μιας γυναικείας σελήνης στον Υδροχόο πώς συμβαδίζει με τη σελήνη στον καρκίνο του άντρα? Ή μήπως υπερισχύει ο ήλιος του? Αλλά ακόμα και έτσι, η σελήνη δεν συμβολίζει τη γυναίκα - σύζυγο για τον άντρα?

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με δεδομένο ότι και με καλές όψεις μεταξύ των φώτων δύο ατόμων μπορεί εξαιτίας άλλων αρνητικών όψεων αυτές να ακυρώνονται, αλλά και με το δεδομένο ότι ούτως ή άλλως εκτός από τα φώτα (που είναι σημαντικά) τσεκάρουμε και τις άλλες όψεις, ........δεν κάνουν όψεις μεταξύ τους. Και για να είναι μαζί, κάποιον λόγο θα έχουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεταξύ τους, έτσι δεν είναι;
    ...................:bigsmile:

Αγαπητό μέλος θα ήθελες επιγραμματικά να αναφέρεις ποιές όψεις εξετάζουμε σε μια συναστρία ερωτική ως βασικές και ποιές ως δεύτερες ??
    κ σε τι συμπεράσματα μας οδηγούν ??

ευχαριστώ
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)