- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 181 to 190 of 300
Thread: Θέσεις πλανητών - part 2
-
18-11-2008, 09:24 PM #181
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Φυσικά και βοήθησες scorpio, ευχαριστώ πολύ!
-
19-11-2008, 03:04 PM #182
Κάτι άλλο που μ'έχει προβληματίσει είναι οι δεσμοί της Σελήνης, οι οποίοι στο χάρτη μου κινούνται ορθά αντί ανάδρομα ενώ απ'ό,τι διάβασα κινούνται σχεδόν πάντοτε ανάδρομα. Θα μπορούσε κάποιος είτε να μου εξηγήσει τι νόημα έχει αυτό, είτε να με παραπέμψει σε άρθρο που να αναφέρεται; Γεννήθηκα Αθήνα 10-01-81 στις 07:00.
Ευχαριστώ
-
19-11-2008, 03:41 PM #183
Λάθος Θέμα για υποβολή τέτοιων ερωτήσεων
Αστρολογία για όλους - View Single Post - Θέσεις πλανητών - part 2De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
19-11-2008, 07:13 PM #184
Ευχαριστώ πολύ για τη διεκρίνιση Scp Η παραπομπή ήταν άκρως διαφωτιστική όσον αφορά το τί επιτρέπεται να ρωτήσω στο συγκεκριμένο θέμα και την ακαταλληλότητα της ερώτησης που έκανα. Ελπίζω να βρω κάποιο θέμα όπου να μπορεί κάποιος να μ' ενημερώσει σχετικά με το αν και πού μπορώ να θέσω τέτοια ερώτηση.
-
21-11-2008, 01:29 PM #185
Αγαπητοί μου, φίλες & φίλοι ομότεχνοι στίς Αστρολογικές έρευνες, Καλημέρα! Χρόνια Πολλά στίς εορτάζουσες! Λοιπόν, θα ήθελα τήν τεκμηριωμένη γνώμη σας και τήν βοήθειά σας: Μού ζητήθηκε, από μία γνωστή μου (που ξέρει ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τήν Αστρολογία), να κάνω μίαν Αστρολογική Έρευνα που τήν ενδιαφέρει άμεσα. Πρόκειται για τήν εξέλιξη τής σχέσεως μιάς "κολλητής" φίλης & συναδέλφου της με δύο άνδρες με τούς οποίους σχετίζεται και για τούς οποίους αισθάνεται ισχυρούς δεσμούς που τήν θέτουν σε βαθύ δίλλημα. Συγκεκριμένα: Πρόκειται για μία ΚΡΙΟ (γενν. 08 ΑΠΡ. 1963, 06:16'πμ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ρουμανίας) που συνδέεται αφενός μ΄έναν ΖΥΓΟ (γενν. 07 ΟΚΤ. 1959, 05:05'πμ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ) κι αφετέρου μ΄έναν ΣΚΟΡΠΙΟ (γενν. 12 ΝΟΕΜ.1965, άγνωστης ακριβούς ώρας, ΑΘΗΝΑ). Η σχέση της με τόν Κο ΖΥΓΟ ξεκίνησε στίς 13 ΔΕΚ. 2004 τό βράδυ, ενώ η σχέση της με τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ ξεκίνησε στίς 08 ΜΑΪου 2008 τό βράδυ επίσης. Παρόλο που η τελευταία της γνωριμία είναι σχέση σφοδρού πάθους, εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη στόν πρώτο της εραστή, για τόν οποίον τρέφει πλέον μειωμένη ερωτική επιθυμία αλλά μεγάλη συναισθηματική προσκόλληση. Η Κα ΚΡΙΟΣ, λοιπόν, θέλοντας να είναι τίμια & ειλικρινής στόν εαυτόν της και στούς άνδρες που τήν ενδιαφέρουν, μού εζήτησε να ελέγξω αστρολογικά τήν βιωσιμότητα και, συγκριτικά προς τίς δύο, τήν εξελιξιμότητα ή διακοπή τής πιό "ανίσχυρης" & "καταδικασμένης" αστρολογικά σχέσης απ΄αυτές που έχει, διότι επιθυμεί να κρατήσει μόνον μία σχέση που θα τήν κάνει από ελεύθερη να είναι δέσμευση με προοπτική γάμου. Αναλύοντας ΚΑΙ τά 3 γεννέθλια ωροσκόπια, μελετώντας ΚΑΙ τίς συναστρίες αυτών τών ατόμων, έφθασα σε αδιέξοδο: Οι γνώσεις μου ΔΕΝ επαρκούν για να αποφανθώ (χωρίς τήν αμφιβολία πως παρέλειψα κάτι σημαντικό και ουσιώδες) και γι αυτό προσφεύγω σ'εσάς υπολογίζοντας στήν ευγενική σας βοήθεια. Εάν έχετε λίγο χρόνο και θελήσετε να δείτε τό ζήτημα σαν μία Αστρολογική ¶σκηση, θα σάς ήμουν ευγνώμων να έχω τίς -ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ!- δικές σας γνώμες. <Σάς Ευχαριστώ!>
-
21-11-2008, 01:49 PM #186
lucumi63 καλώς ήρθες κατ' αρχήν στην παρέα μας!:bigsmile:
Εδώ, το θέμα είναι "Θέσεις Πλανητών" και πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες για το τί ρωτάμε ακριβώς εδώ. Το ερώτημα που σε απασχολεί θα πρέπει να το θέσεις στους Εραστές της Αστρολογίας ώστε αν κάποιο άλλο μέλος γνωρίζει κάτι να σου απαντήσει!
Θα πρότεινα να περιηγηθείς πρώτα λίγο στο site για να εξοικειωθείς μαζί του καθώς και με το πώς ρωτάμε και προπαντώς πού! Καλή συνέχεια λοιπόν!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
24-11-2008, 08:20 PM #187
καλησπερα θα ηθελα να μαθω σε ποιο ζωδιο βρισκεται το EQ μου.εχω γεννηθει στις 13-04-1978 και ωρα 14.15 το μεσημερι ευχαριστω εκ τον προτερον
-
27-11-2008, 11:51 PM #188
Γειά σας,
έχω γεννηθεί στην Αθήνα τη 10η Γενάρη του 1981 στις 07:00. Θα μπορούσα να μάθω πού βρίσκονται οι δεσμοί του Κρόνου μου και αν είναι ορθόδρομοι ή ανάδρομοι ;
Ευχαριστώ
-
28-11-2008, 10:46 AM #189
Μάλλον εννοείς τους δεσμούς της σελήνης???
Στην αρχική σελίδα του forum υπάρχει δωρεάν η υπηρεσία του αστρολογικού χάρτη. Μόλις βάλεις τα στοιχεία σου θα σου τα βγάλει όλα!( και με ανάλυση)
-
29-11-2008, 08:35 PM #190
Καλησπέρα
Όχι colibri. Ο κ. ¶ρχος σε κάποια δημοσίευσή του ανέφερε πως Δεσμούς έχουν διάφοροι πλανήτες (Αστρολογία για όλους » Συζητήσεις - ερωτήσεις - απορίες » Οι εραστές της Αστρολογίας » Ανάδρομος Βόρειος Δεσμός) και σε κάποιο θέμα του Horoscope αναφέρθηκε o Δεσμός του Κρόνου (Αστρολογία για όλους » Αστρολογία - Αρθρα και Θέματα » ¶ρθρα Αστρολογίας » Καρμική Αστρολογική Προβολή σε ανάδρομους πλανήτες). Αυτούς εννοώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.