- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 55
Thread: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία
-
24-11-2008, 03:19 PM #41
-
24-11-2008, 03:32 PM #42
-
24-11-2008, 04:52 PM #43
Re: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία
Η απόσταση θα είναι απο τον Ποσειδώνα. Αναλόγως από τους εμπλεκόμενους θα ξεσπάει έντονα ο ουρανός ή θα θα χάνεται στην κοσμάρα του ο Ποσειδώνας και θα πλέκει σενάρια.
Με μεγάλη γενίκευση στα λέω και αναλόγως των καταστάσεων πάντα. Απλά αυτή η σύνοδος δεν επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο τους εμπλεκόμενους.
-
25-11-2008, 10:28 AM #44
-
25-11-2008, 03:02 PM #45
Κάπου έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα αλλά δεν το βρίσκω τώρα..και αν μεταξύ Ήλιου και Σελήνης δεν υπάρχει καμία όψη τότε τι γίνεται;;
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
25-11-2008, 03:39 PM #46
-
26-11-2008, 12:13 PM #47
Σωστό!:bigsmile:
Η ερώτηση έγινε με την έννοια οτι αν σε μια συναστρία (ερωτική κατά βάση) οι όψεις Ήλιου -Σελήνης παίζουν καθοριστικό ρόλο, τι συμβαίνει στην περίπτωση που απουσιάζουν.
Αν τώρα υπάρχουν δευτερεύουσες όψεις όπως ημιεξάγωνο ή δεκάγωνο, αυτές τις λαμβάνουμε υπ'όψιν μας; Και τι χαρακτήρα έχουν θετικό ή αρνητικό;''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
26-11-2008, 12:40 PM #48
Με δεδομένο ότι και με καλές όψεις μεταξύ των φώτων δύο ατόμων μπορεί εξαιτίας άλλων αρνητικών όψεων αυτές να ακυρώνονται, αλλά και με το δεδομένο ότι ούτως ή άλλως εκτός από τα φώτα (που είναι σημαντικά) τσεκάρουμε και τις άλλες όψεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αν τα φώτα δύο ατόμων δεν κάνουν όψεις μεταξύ τους. Και για να είναι μαζί, κάποιον λόγο θα έχουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι μεταξύ τους, έτσι δεν είναι;
Τώρα όσον αφορά τις δευτερεύουσες όψεις εξαγώνου και δεκάγωνου, όπως και όλες οι δευτερεύουσες είναι συμπληρωματικές και έχουν άλλη χροιά. Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να το "τραβήξεις από τα μαλλιά" και να αποκτήσει το παραμύθι δράκο, όπως κάνουν μερικοί αστρολόγοι, που επειδή δεν τους βγαίνει κάτι, μπλέκουν διαφορετικά συστήματα και βρίσκουν κάτι κουλές όψεις για να καταλήξουν εκεί που θέλουν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-11-2008, 12:49 PM #49
Τελικά στο αρχικό μου ερώτημα δεν έχω καλυφθεί... Ένας άντρας που έχει Ήλιο π.χ. στον Υδροχόο (στον 4ο οίκο) και σελήνη σε καρκίνο, καλύπτεται συναισθηματικά από μια γυναίκα που έχει Σελήνη σε Υδροχόο και κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του? Η φιλελεύθερη φύση μιας γυναικείας σελήνης στον Υδροχόο πώς συμβαδίζει με τη σελήνη στον καρκίνο του άντρα? Ή μήπως υπερισχύει ο ήλιος του? Αλλά ακόμα και έτσι, η σελήνη δεν συμβολίζει τη γυναίκα - σύζυγο για τον άντρα?
-
26-11-2008, 04:31 PM #50
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.