s
Η Κα ΚΡΙΟΣ "μετεωρίζεται" ανάμεσα στόν Κο ΖΥΓΟ και τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
    Όνομα:
    Λουμινίτσα (γενν. 08-04-1963, 06:26΄πμ, Λεχλιού-Γκάρα, Ρουμανία)

Η Κα ΚΡΙΟΣ "μετεωρίζεται" ανάμεσα στόν Κο ΖΥΓΟ και τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ...

Αγαπητοί μου, φίλες & φίλοι ομότεχνοι στίς Αστρολογικές Έρευνες, Καλημέρα! Παρακολουθώ από καιρό τώρα τίς εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας και μαθαίνω πολλά από σάς. Εκτιμώ πάρα πολύ τίς γνώσεις & τήν αφοσίωσή σας σε αυτό που κάνετε. Εν συγκρίσει προς εσάς είμαι σχεδόν σε επίπεδο αρχαρίου ακόμα. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά που αποτολμώ να παρέμβω και να συμμετέχω στήν συντροφιά σας μέσα από αυτό τό φιλόξενο σαλόνι που βρισκόμαστε. Αισθάνομαι άνετα εδώ μέσα γιατί ξέρω ότι έχω να κάνω με ξεχωριστούς ανθρώπους. Στέλνω τήν αγάπη μου σε όλους & στόν καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Λοιπόν, θα ήθελα τήν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ γνώμη σας και τήν βοήθειά σας από τά φώτα τής εμπειρίας & τών γνώσεών σας: Μού ζητήθηκε πρόσφατα, από μιάν γνωστή μου (που ξέρει ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τήν Αστρολογία), να κάνω μίαν Αστρολογική Έρευνα που τήν ενδιαφέρει άμεσα. Πρόκειται για τήν εξέλιξη τής σχέσεως μιάς "κολλητής" φίλης & συναδέλφου της με δύο άνδρες με τούς οποίους αυτή σχετίζεται, και για τούς οποίους αισθάνεται πολύ ισχυρούς δεσμούς που τήν θέτουν μπροστά σε βαθύ δίλημμα. Συγκεκριμένα, η περίπτωση αφορά σε μία Γυναίκα ΚΡΙΟ (γενν. 08 ΑΠΡ. 1963, 06:20΄πμ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ρουμανίας) η οποία συνδέεται αφενός μ'έναν ¶νδρα ΖΥΓΟ (γενν. 07 ΟΚΤ. 1959, 05:05'πμ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ) κι αφετέρου μ'έναν ¶νδρα ΣΚΟΡΠΙΟ (γενν. 12 ΝΟΕΜ. 1965, άγνωστης ακριβούς ώρας, ΑΘΗΝΑ). Η γνωριμία τής Κας ΚΡΙΟΥ με τόν Κο ΖΥΓΟ έγινε γύρω στίς 11 ΔΕΚ. 2004, και η ερωτική σχέση της μαζί του άρχισε στίς 13 ΔΕΚ. 2004 τό βράδυ, ενώ η γνωριμία της με τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ έγινε κατά τό διάστημα γύρω στίς 14-18 ΑΠΡ. 2008 και η ερωτική σχέση της μαζί του άρχισε στίς 08 ΜΑΪΟΥ 2008, τό βράδυ επίσης. Παρόλο που η σχετικά πρόσφατη γνωριμία τής εν λόγω Κας ΚΡΙΟΥ με τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ υπήρξεν αναπάντεχη (ΚΑΙ π-ο-λ-ύ παράδοξη!!!, μέσα στόν χώρο τής δουλειάς της), ΕΞ ΑΡΧΗΣ έλαβε διαστάσεις ΣΦΟΔΡΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΠΑΘΟΥΣ και παραμένει τέτοια (μάλιστα, με μιάν ολοένα αυξανόμενη -μέχρι βαθμού εξαρτήσεως!- σεξουαλική επιθυμία εκ μέρους της), εντούτοις αυτή η Κα ΚΡΙΟΣ εξακολουθεί να είναι προσκολλημένη στόν πρώτο της εραστή (τόν άτυχο Κο ΖΥΓΟ, δηλαδή), για τόν οποίον τρέφει πλέον μειωμένη (έως σχεδόν μηδενική) ερωτική επιθυμία & σεξουαλική έλξη, αλλά όμως αισθάνεται πολύ μεγάλη και ακαταμάχητη συναισθηματική προσκόλληση (ίσως να βασανίζεται κι από ενοχές "προδοσίας" ή απιστίας απέναντί του) σε αυτόν. Η συγκεκριμένη Κα ΚΡΙΟΣ, λοιπόν, (όντας αρκετά ώριμο & υπεύθυνο άτομο) θέλοντας να είναι τίμια & ειλικρινής τόσο στόν εαυτό της όσο και στούς 2 άνδρες που τήν ενδιαφέρουν, προσπαθεί απελπισμένα -όπως φαίνεται- να αποφασίσει με ποιόν θα πάει και ποιόν θ' αφήσει...! Εκμυστηρεύθηκε τούς προβληματισμούς της στήν κοινή μας φίλη κι έτσι εκείνη, με τή σειρά της, μού εζήτησε να ελέγξω αστρολογικά τήν βιωσιμότητα και -συγκριτικά- τήν σοβαρότητα και εξελιξιμότητα τής περιπαθούς νέας σχέσης που θα πρέπει αναγκαστικά να οδηγήσει τήν Κα ΚΡΙΟ στήν οριστική διακοπή τής πιό "ανίσχυρης"ερωτικά (και, ίσως, "καταδικασμένης" αστρολογικά) παλαιότερης μακρόχρονης σχέσης της με τόν Κο ΖΥΓΟ. Διότι η Κα ΚΡΙΟΣ επιθυμεί να διατηρήσει ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ πίστης & ολοκληρωτικής αφοσίωσης, τήν οποίαν μάλιστα σκοπεύει να μεταλλάξει -καθώς βλέπει ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις αμοιβαιότητας με τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ- από τόν τύπο τής απλώς ελεύθερης σχέσης σε μία ενσυνείδητα & κοινά αποδεκτή σχέση αποκλειστικής δέσμευσης, με σοβαρή προοπτική γάμου... Εγώ (μολονότι στήν αρχή θεώρησα τήν όλην υπόθεση αρκετά απλή από αστρολογικής απόψεως και -κάπως αλλαζονικά, οφείλω να ομολογήσω- είπα στήν διαμεσολαβήτρια φίλη μου ότι θα τής δώσω τήν "έγκυρη" απάντησή μου σύντομα ώστε κι αυτή να μπορέσει να τήν μεταφέρει στήν ενδιαφερόμενη Κα Κριό), γρήγορα ανεκάλυψα πόσο πραγματικά βασανιστικό πρέπει να είναι τό δίλημμα εκείνης τής γυναίκας (τής Κας Κριού, δηλαδή): Αναλύοντας προσεκτικά λεπτές πτυχές και συνδιάζοντας ΟΛΕΣ τίς όψεις στούς χάρτες τών εμπλεκομένων προσώπων, διαπίστωσα ότι η ερμηνεία όλων αυτών τών λεπτομερειών απεικονίζει καθαρά τούς προβληματισμούς τής άγνωστής μου αλλά συμπαθούς Κας Κριού. Τελικά, αναλύοντας ΚΑΙ τά 3 γενέθλια ωροσκόπια, μελετώντας ΚΑΙ τίς γενέθλιες ΚΑΙ τίς προοδευτικές συναστρίες αυτών τών 3 ατόμων, εξετάζοντας λεπτομερειακά κάθε πιθανή πλανητική επίδραση, και θέλοντας να κατασταλλάξω σε μιάν απλή & ξεκάθαρη απάντηση-γνώμη, έφθασα σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ. Φαίνεται πως, μάλλον, οι γνώσεις μου ΔΕΝ επαρκούν για να αποφανθώ επί τού ζητήματος με μονοσήμαντο τρόπο, ή ότι παραλείπω να δω κάτι ουσιώδες που μού διαφεύγει. Ωστόσο, η πρόκληση τού να απαντήσω σε ένα τόσο καθημερινό και φαινομενικά απλό αστρολογικό ερώτημα μέ έχει συνεπάρει!... (Αυτή, νομίζω, είναι η "μαγεία" τής Αστρολογίας!). Γι αυτό, σήμερα, προσφεύγω σ' εσάς φίλες & φίλοι μου, υπολογίζοντας στήν ευγενική σας βοήθεια. Εφόσον βρείτε τήν περίπτωση ενδιαφέρουσα κι έχετε λίγον χρόνο να τήν ψάξετε βλέποντάς την σαν μιάν αξιόλογη Αστρολογική ¶σκηση, θα σάς ήμουν ευγνώμων να έχω τίς -ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ!- δικές σας γνώμες. Είναι, θαρρώ, μιά καλή ευκαιρία να μοιραστούμε ιδέες, γνώσεις κι εμπειρίες. Και με όλα αυτά, κλείνοντας αυτό τό μακρύ μου σημείωμα (συγχωρείστε μου τήν φλυαρία...) θέλω να σάς ευχαριστήσω εκ τών προτέρων για τήν "συναδελφική" αρωγή σας και να σάς χαιρετίσω όλους εγκάρδια. Καλώς σάς βρήκα, φίλοι μου.

Re: Η Κα ΚΡΙΟΣ "μετεωρίζεται" ανάμεσα στόν Κο ΖΥΓΟ και τόν Κο ΣΚΟΡΠΙΟ...

Καλώς μας ήρθες lucumi63 ! :bigsmile:
    Χωρίς να έχω κοιτάξει τους χαρτές , θα μου επιτρέψεις να σου πω δυο λόγια πάνω σε όσα γράφεις. Πιστεύω πως όταν σε μια σχέση , μπαίνει ''τρίτος'' καλό είναι κατ'εμε να τελειώνει αυτή η σχέση. Αλλά να τελειώνει και η σχέση με το άτομο το οποίο είναι χρόνια μαζί και να τελειώσει ΚΑΙ η σχέση με τον εραστή. Γιατι σαν εραστής εμφανίζεται ο Κος ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( με βάση όσων μας περιγράφεις ). Και το λέω αυτο ,γιατί? Γιατί σε μια τέτοια σχέση , η οποία μόνο υγιής δεν μπορεί να είναι .. πληγωνονται και οι τρείς τους .. και κάποια στιγμή αυτη η σχέση των ''τριών'' θα πάρει ένα ωραίο τέλος. Συνήθως έτσι καταλήγουν αυτών των ειδών οι σχέσεις..........
    Είτε φευγεις απο το σίγουρο ( Κος ΖΥΓΟΣ ) και ρισκαρεις να μεινεις με τον εραστή ( το αβέβαιο ) και προχωράς... Έιτε βρίσκεις την δύναμη και διώχνεις τον εραστή ( ΟΣΟ καλος και αν είναι ) και μένεις με τον Ζυγό. Τώρα ..... απο όσα μας περιγράφεις η Κα Κριαρινα είναι ψιλομπερδεμένη . Και έρχομαι εγώ σαν το δικηγορο του κακού να πώώώώ - συνήθως οταν φάσκουμε και αντιφάσκουμε , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ δεν θέλουμε ΤΙΠΟΤΑ απο τα δυο !!! Για αυτό είτε τους αφήνει και τους δυό στην ησυχία τους , είτε αποφασίζει να μείνει με έναν απο τους δυό (και να δεχθεί τις όποιες δυσκολίες είτε απρόοπτα μπορεί να συμβούν ) και ζήσαν αυτοί καλα και εμείς καλυτερα! Για να μην γίνω πολύ κακιά και πώ πως αν η Κα Κριος όταν βαρεθεί τον Κο Σκορπιο και γνωρίσει κάποιον αλλο , θα τον παρατήσει και αυτόν και πάει για άλλα , καλό θα είναι να ξέρει η ίδια τι θέλει μέσα της. Τι νιώθει ?? Είναι απλα σωματική ελξη αυτο που νιώθει για τον Σκορπιό?? Μας γράφεις πως η Κα Κριος θέλει μια σχεση ΠΙΣΤΗ κ γεμάτη ΑΦΟΣΙΩΣΗ . Ναι αλλά αυτό που κάνει τώρα , ούτε πιστό,ούτε αφοσιωμένο ειναι - αλλά ΔΙΔΥΜΟ!!!
    Πιστεύω πως .. ακομή και αστρολογικά να το ελέγξεις , η οποία Αστρολογία θα μας δείξει μόνο τάσεις .. μήπως θα ήταν καλύτερο να αποφασίσει η ίδια τι θέλει στην ζωή της ??? και ποιόν απο τους δύο???

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑΑΑ........

Όνομα:
    Αντζελα

Μήπως στον γενέθλιο χάρτη της ή στο προοδευμένο έχει καμιά αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα και δεν ξέρει τι να διαλέξει, κρατώντας έτσι καβάτζα; ¶μα αποκαλυφθεί θα τους χάσει και τους δύο αφού πρώτα φάει ένα μπερτάκι ξύλο...

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Ο προοδευτικός 'Ηλιος (1ος) της lucumi63 το Μάιο'08 ήταν σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (ανάδρομος) στον 7ο και το γενέθλιο 'Ηλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα του Σκορπιού. Δύσκολα τα πράγματα!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Ο προοδευτικός 'Ηλιος (1ος) της lucumi63 το Μάιο'08 ήταν σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (ανάδρομος) στον 7ο και το γενέθλιο 'Ηλιο σε σύνοδο με Ποσειδώνα του Σκορπιού. Δύσκολα τα πράγματα!!!
    Γιατι η μονη\ος ειναι που μπορει να εχει αυτην την οψη ειτε κανονικα ειτε σε προοδο ;Ολα θα πρεπει να τα δικαιολογουμε απο τις οψεις;Ε;;Με ολο το συμπαθειο κιολας ...
    Εμ..και και τον σκυλο χορτατο και την πιττα ολακερη δεν γινετε και να καβατζωνουμε δυο-δυο τους γκομενους για να εχουμε να διαλεξουμε σαν να ειναι ντοματες !!!!!!!!

Και παλι με το συμπαθειο ε;

Xμμμ...εγω το βλεπω καπως αλλιως το κονσεπτακι που παει να γινει...Η κυρια Κριος , ο Κυριος Σκορπιος , ο Κυριος Ζυγος....Φωτια,Νερο,Αερας..νο μιζω οτι ειναι λαθος και αδικο ..γιατι ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΗΗΗΗΗΗΗΗ βρε φιλεναδα...βαλε και ενα Αιγοκερακι στο κολπο και τοτε θα εισαι κομπλε!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Υ.Γ Ελπιζω σαν Κριαρινα να καταλαβαινεις το χιουμορ!!!!:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Γιατι η μονη\ος ειναι που μπορει να εχει αυτην την οψη ειτε κανονικα ειτε σε προοδο ;Ολα θα πρεπει να τα δικαιολογουμε απο τις οψεις;Ε;;Με ολο το συμπαθειο κιολας ...
    Εμ..και και τον σκυλο χορτατο και την πιττα ολακερη δεν γινετε και να καβατζωνουμε δυο-δυο τους γκομενους για να εχουμε να διαλεξουμε σαν να ειναι ντοματες !!!!!!!!

Και παλι με το συμπαθειο ε;
    O έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όλων άσχετα με τις συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν στη συγκεκριμένη φάση... Η κοπέλλα έχει ένα δίλλημα στο να επιλέξει..και ζητάει τη γνώμη μας αστρολογικά. Αυτό δεν είναι κακό και το ηθικό κομμάτι δεν μας αφορά. Δεν κρίνουμε πράξεις αλλά ως "εραστές της αστρολογίας" υποτίθεται προσπαθούμε να δώσουμε τις γνώσεις που μπορεί να διαθέτουμε.
    Χωρίς παρεξήγηση...ε;

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by alexb View Post
    O έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όλων άσχετα με τις συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν στη συγκεκριμένη φάση... Η κοπέλλα έχει ένα δίλλημα στο να επιλέξει..και ζητάει τη γνώμη μας αστρολογικά. Αυτό δεν είναι κακό και το ηθικό κομμάτι δεν μας αφορά. Δεν κρίνουμε πράξεις αλλά ως "εραστές της αστρολογίας" υποτίθεται προσπαθούμε να δώσουμε τις γνώσεις που μπορεί να διαθέτουμε.
    Χωρίς παρεξήγηση...ε;
    η κοπελα δεν ειναι κανενα κοριτσακι 20 ετων ειναι 45 ετων και αν μη τι αλλο θα επρεπε να ξερει το τι θελει χωρις καμια διαθεση να την κρινω αγαπητη μου .
    Αν της πουνε δηλαδη οι εραστες της αστρολογιας ποιον να διαλεξει αυτη θα το κανει;;;;

Ο αλλος θα μας λυσει αυτο το διλλημα για το τι θελει η καρδια μας;

Υ.Γ. Και γιατι να παρεξηγηθω αγαπητη μου ;Τα χωραφια μας εχουμε να χωρισουμε;

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)